82

Анонимен

преди 2 години

Цоцалозите яко се нацоцаха от ГЕРБ и ни излъгаха с 10%. Само дето не могат да преметнат машинките. Те от цоцалогия не разбират, просто си смятат онова, което са посочили гражданите, а не PR Sevi na Boyko!

81

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте срещу ДПС, този тумор трябва да бъде отстранен

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Какво натискаш минус? Виж интервюто с Илхан Андай, който предлага да махнат Бойко от партията и да сложат къдравата Сю, за да спасят ГЕРБ, но така дали няма и партията да бъде превзета отвътре от турците?

79

Анонимен

преди 2 години

До Не е само тойТурците не обичат левите, макар, че и в Турция управлява мисля, че лява партия, но особено много мразят Шоросоидите, също и приказките за "комунисти,ДС ченгета", срещу Доган и т.н. по сайтовете,мисля, че са пак техни, без ченгета и сигурност , се обезкостява държавата и губи защитата си, всеки , който иска да се махнат ченгета и служби, иска да съсипе държавата. Видяхте и кога бе нападнат и смазан Доган, след като се бяха скарали с Ердоган по едно време.

78

обективен

преди 2 години

Браво на Възраждане сега 5%до година 10%.Честито

77

Нострадамус

преди 2 години

Новите избори за парламент ще са м. Април! Възраждане ще е ракета носител на националистическия вот и ще има около 20%. Харвардците ще са под чертата. А БСП ако е с К.Нинова начело СЪЩО! Радев да не се безпокои. Той ще си остане вечно президент. Също както Кенеди.

76

РАДЕВ УБИ БСП И ИТН.

преди 2 години

ТОВА , КОЕТО ББ, СДС , П.СТОЯНОВ И И.КОСТОВ НЕ МОЖАХА ДА НАПРАВЯТ 30-г.....РАДЕВ ГО НАПРАВИ ЗА 6-МЕСЕЦА ...ХАХА,ХА,ХАААААААА.....ПИЙТЕ ПО 1- КАНАДСКО УИСКИ ЗА ЗДРАВЕ НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП!--/..така се убиват 100-годишни комунисти--С МНООООГО ПАРИ../

75

Анонимен

преди 2 години

Историята става заплетена, един от турците в ГЕРБ, иска Бойко да се махте изцяло от ГЕРБ и да сложат къдравата Сю, за да спасят партията, но дали така няма да превземат партията отвътре?

74

РАДЕВ УБИ БСП!

преди 2 години

КОРНЕЛА НА ПРОЩАВАНЕ ---ЩЕ ЧЕРПИ С КАНАДСКО УИСКИ, НОВИЯ СИ ЗАМЕСТНИК КРУМЧО ЗАРКОВ ---СИНЧЕТО НА АНА ЗАРКОВА /учередителкта на комитета за изборите на Радев/......ха,ха,хааааааааааа.....

73

Анонимен

преди 2 години

БСП ту го уби ковита и алчността. Партия която не се отказва от субсидията няма големи шансове . Става ясно за кво е в политиката. А ковид удря точно електората на БСП

72

Не е само той

преди 2 години

До Нищо ново: Не е само от Първанов. Просто редакторите на сайта, видят ли нещо, казано срещу БСП, веднага го изтипосват най-отгоре.

71

Алекс

преди 2 години

Първане,остави БСП и Слави.Как ше коментираш поредния провал на Галъп.Прогнозите са коренно различни от резултатите.Каква е причината?Некадърност или пари от чекмеджето?

70

БСП

преди 2 години

Ги разчекнаха между Копейкин и Киро Лъжеца. И то не става дума за някакви дето днес са така утре онака късаха живо месо от твърдия електорат. Дано да е било само манипулация с машините, защото ги знаят че няма да пискат и да ровят... Обаче вчера видях хора в буквалния смисъл кьорави и сакати - очевидно мобилизирани от БСП , а гласа им прехвърлиха към Киро.

69

Анонимен

преди 2 години

До АнонименХората на БСП, бяха масово преследвани, мачкани, избивани през герберското управление, беше потресаващо, мои познати и приятели също пострадаха или починаха!

68

IVAN

преди 2 години

Дано Бойко подкрепи ПП и се отървем наведнаж от повечето мошеници, а не с един по един, както беше по негово време.

67

Нищо ново

преди 2 години

Ех, Първанов. Пак ли правиш спекулацийки за хляб наш насущний? ГЕРБ не е в криза, ИТН не е, ИБГНИ не е, ама БСП била в криза.

66

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ БСП имат прекрасни хора, културни, възпитани,образовани, също и доста млади хора, а и доста добри кадри, специалисти, не калинки, мен ме боли за тази партия и хората в нея.Не заслужаваха това място, някой ги насади чрез манипулация, не вярвам да не са спечелили повече гласове.

65

Кой е в криза?

преди 2 години

Много им харесва на някои коментатори да търсят криза в БСП. И защо да е в криза? Без БСП правителство няма как да се направи. В криза е ГЕРБ, Бойко вече Министерският съвет само отвън ще го гледа. Ще правят шоу в парламента, но като няма власт и държавни длъжности, плъховете ще започнат да се разбягват от потъващият кораб.

64

Анонимен

преди 2 години

Незнам родителите как търпят тези бездария.Всеки родител трябва да иска най доброто за детето си а 32г родителя мълчи и си трае цъка и гледа да изпрати детето си навън.

63

Анонимен

преди 2 години

герберастите бити, ритани. Още пишат некви коментари, но вече безплатно и с не много хъс. Иначе беха големи ИТ специалисти, щеха да манипулират софтуери и нз какво. довижданее