119

Картофчо

преди 2 години

Тези резултати бяха ясни като бял ден! Още като казаха, че броенето на разписките ще е само за общия брой на разписките, но няма да се контролират броя на гласовете за отделните кандидати всичко се изясни! Общият брой по принцип си го имаме от списъците на които се подписваме, така че е напълно безмислено това броене, без контрол на това за кой кандидат колко гласа са подадени! Въпроса беше само с колко процента ще се решат да ги напомпат!

118

Анонимен

преди 2 години

Не е възможно при предварителни прогнози 10-15% новосъздадена партия от 2ма човека да получи 26%, освен при машинно гласуване.

117

реалнафантазия

преди 2 години

Остава енигмата, как ще се гласува за местните избори и кои партии ще оцелеят дотогава... :)

116

до дпс-13,79%

преди 2 години

Закона им позволи чоджум,закона.Чети малко повече,стига си се вирил носа в тик ток и сурат китаб,там не ги пишат тези работи...

115

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 години

На следващите избори тиквата ще се бори за влизане в парламента.

114

aa1830

преди 2 години

Преди изборите социолозите предричаха 25% за ГЕРБ и по 15% за ПП и БСП с много оспорвана битка за второто място. То кво стана - не ми било социология, най-ми било астрологоия

113

Хомосексуалист

преди 2 години

Поздравления за Кирил и Асен!

112

Бойко Изоставения

преди 2 години

Този път Бойко Борисов не получи разрешение от Реджеп Тайп Ердоган да посети Турция в навечерието на третите парламентарни избори за тази година. Изглежда, че турският президент си е дал сметка, че е безсмислено да залага на Борисов в състезанието за водещ политик в София и да заделя за ГЕРБ досегашния процент от гласовете на своите поданици, притежаващи българско гражданство. Въпреки многогодишната всеотдайна служба на г-н Борисов в интерес на Турската република.

111

До 171

преди 2 години

Не,Доган удари България!Защото не излязохте да гласувате.П..ст народ-слаба държава.

110

Монегаск

преди 2 години

Ха-ха-ха-ха-ха един сополанко с жълто около устата и полузаконен статут дойде и го наби с 200 на старата тиквена хиена, зад която стояха всички братиньовци. Вярно че и зеления чорап имаше заслуга за това, но това не омаловажава успеха на Кирчо и Кокорчо. Дано да оставят Рашков на МВР, че оня стиска яко за топките купувачите на гласове, които са най-вече от герп и депесе.

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 'За двамата мoшеници гласуваха почти всички неориентирани и глyповати човечета, които просто са срещу ГЕРБ..." Стандартно руска схема в стил ОФ от 44та. Другарете не е лошо да се запознаят какво се е случило след това с членовете на ОФ. Грозничко е бъдещето за тях. :)

108

Анонимен

преди 2 години

НЕКА НЕ СЕ РАДВАТ ПРОМЕНЕНИТЕ ТУКА - НЯМА ПРИЧИНА. СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА МОЖЕ ДА СТЕ АУТ. ТОЙ И ТОШКО БЕШЕ МНОГО НАДДЪРВЕН...

107

Гербав троляк

преди 2 години

Фалшификацията на века, не може най-великия политик Банкянския Вожд да губи два пъти подред. А и тези Кирчо и Кокорчо знаеха предварително резултата - всички агенции им даваха 2ро място, но те бяха сигурни че ще са първи, откъде?

106

Анонимен

преди 2 години

а дори никой тук не обръща внимание на погрома над Герджиков, даже кака Цецка взе по- добър резултат!

105

Зоро

преди 2 години

Двамата шивачи (Новите дрехи на цара от Андерсен) от Президенската Партия Продължаваме Папкането ще почнат да шият нови дрехи на народа. Само че няма да се виждат. И тоя слабичкия шивач направо позна процента около 30 (сега с чужбина ще го докара). Кой му каза и заложи ставката? Или народа е тотално изтрещял или нещо има в софтуера. Да видим как свършва приказката. Май на двамата шивачи накрая теглят як бой и ги хвърлят в тъмница.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 150 ЩЕ РЕВЕТЕ и то ЯКО. А ние ще стоим отстрани и ще ви се смеем като ви сочим с пръст. Даже ще ви даваме пример на останалите европейци в какъв зверилник сте се превърнали. Антиковидарите се прегърнаха с ДСарите. :)

103

Анонимен

преди 2 години

Ако искаха хората да живеят тука Ане да бягат щяха да се организират и да направят Референдум за премахване на ДПС.Единствения начин е младите да вземат в ръцете си и да направят Революция.Жалко е но това единствения начин.14г ЕС заплати по 700-800лв и пенсии по 300лвПозор

102

Иванко

преди 2 години

Къде са гербавите *** ? От днес да не спря надника ?

101

Анонимен

преди 2 години

До ВИСАРИОНОВИЧ 136 Така си е, гербав. И Костинброд си беше истина.

100

Анонимен

преди 2 години

ИТН-първа възможхост-грешки на растежа.Втора възможност-пак грешки на растежа.Трета възможност-растеж на грешките.