199

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте срещу ДПС, този тумор трябва да бъде отстранен

198

Анонимен

преди 2 години

Бойко за трети път удря дъното и продължава да ръси глупости. какво не разбра, че тези 600 000 са неговите....И до там....ДПС под строй, което е срам за българския избирател, че по форумите е много як, но в действителност е едно голямо шубе, което предпочита да му е зле, но да не променя мизерния си начин на живот....

197

Анонимен

преди 2 години

Браво на турците...А българите да обуват шалварите, защото турците обещаха да докажат коя е тяхната Родина....

196

Анонимен

преди 2 години

БСП-то е четвърта,а може би и пета......Така е другари БСП-ари,крадохте и вие,богатяхте за сметка на обикновените хора,ставахте милионери на техен гръб,социалното ви беше само в устата,а погледите и мислите в далаверите.На Дългия инкасатор дъщерята-кандидат за депутат,та Кутев-набутана в управата на партията,на Кадийчето жена му на енергийната борса търговия върти и какво ли не още?! Същите крадци сте като останалите.На другите избори може и да изпаднете от каруцата!

195

обективен

преди 2 години

Браво на Възраждане сега 5% до година 10%.Честито

194

Даа!

преди 2 години

ПП ще премине 30% , с гласовете от Чужбина , БСП _ Нинова , си остава на 5-тото място ! !

193

До анонимен 261

преди 2 години

"Българина обича и все чака някой да го оправи" - много точно казано и за това винаги е със свалени *** ...да не го пропуснат случайно.

192

Анонимен

преди 2 години

Последните месии бяха с много къс срок на годност, ще видим новите кога ще замиришат.

191

Най-добрата новина

преди 2 години

Мая ще кудкудяка от други места, не от парламента.

190

Анонимен

преди 2 години

Българина най- обича, и все чака- някой да го оправя. Затова беше ясно, че ПП ще имат много вот- нали са новите месии. Но и те бързо ще окапят като ИТН и Царя. Интересно е, че месиите се сменят, но ГЕРБ си седи стабилно, въпреки де що по..мия имаше.

189

Мишо

преди 2 години

И какво става? Българина както винаги е силен само в кръчмата! ДПС 13%, айде честито мързеливи родолюбци и диванни разбирачи! На здраве, ракийката е супер! Големият печеливш от тези избори е народ организиран и целеустремен, а българина без цел, идея и посока ще продължава да съществува в невежество и алкохолна летаргия!

188

Анонимен

преди 2 години

КАКТО ГЛАСУВАШ - ТАКЪВ ПАРЛАМЕНТ ПОЛУЧАВАШ! КАКЪВТО ТИ Е ПАРЛАМЕНТЪТ - ТАКАВА ДЪРЖАВАТА. КОЙТО НЕ Е ГЛАСУВАЛ - ДА Е ГЛАСУВАЛ. ОТИДЕ КОНЯТ В РЕКАТА!

187

Анонимен

преди 2 години

Многоо скоро всички слабооумници, които набутаха тези "възрожденци" с кепенци ще разберат каква супа са сготвили. Ами ще си я сърбате, за съжаление и другите край вас.

186

Анонимен

преди 2 години

По-добре БСП, ДБ и ПП, отколкото ГЕРБ + ДПС. ПП и ДБ поне имат някакво единомислие: спиране на кражбите, ел. правителство, правораздаване, образовование. Ако някой развали работата, пак ще е Дългият. Но хората не проумяха, че както гласуваш - такъв парламент поолучаваш. Какъвто ти е парламента - такава ти е държавата.

185

Анонимен

преди 2 години

Ами, това е животът - ДС те издига, ДС те сваля. Клоунът Боцко вече е изчерпан, идват други, по-свежи клоуни. На уморените клоуни им остава само да се заканват как ще се смеят последни и как всички скоро ще искат да ги върнат пак в цирка.

184

Анонимен

преди 2 години

Хахаха,ееей Богу,смея се!Българино връзвай гащите и запрятай ръкави!Сега ще работиш двойно повече,щото цените на всичко ще скочат тройно!Нали искаш ПРОМЯНА.Като си видиш сметките за ток зимата ще видиш колко са ПРОМЕНЕНИ!Много ПРОМЕНИ ще видиш.

183

Анонимен

преди 2 години

ЯКО ще се реве, викаш?

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 "Великият, потриващ ръце стратег е пребит от някакъв си рапър в собственият си МИР. Ц, не е от рапър, а е от рапиращото ДС. Има малка разлика.

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 247 "Такова умиране от смях пада, че герберите вече са на 20%." "Герберите" си бяха на същите проценти и на предния вот. Не се притеснявай, ГЕРБ тепръва ще се смеят. А вие ще ревете и то ЯКО.

180

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се признае, наистина пада смях. Великият, потриващ ръце стратег е пребит от някакъв си рапър в собственият си МИР.