139

Анонимен

преди 2 години

До Tom Всъщност вашата мъка сега започва. ГЕРБ ще гледа отстрани, а вие ще трябва да оправяте мизерията си. И тъй като сте некадърни, ще ви става все по-тегаво.

138

Ала Бала

преди 2 години

Само питам. Как този канадец знаеше дни преди изборите че ще спечели. Гледах го по няколко телевизии и мазно се подсмихваше като казваше че ще са първи. Има някаква измама тука. Изобщо не им вярвам.

137

ъъъ

преди 2 години

До Анонимен 196 "Мутрите не разбраха че идва ново поколение което иска ред и законност" - айде бе, верно ли новото поколение, което не може да си напише и името правилно, искало ред и законност?! Че то кандидатите на това ново поколение започнаха от самото начало с нарушаване на конституцията, ти ми говориш за ред и законност..ахахахахх

136

Прогноза

преди 2 години

До Анонимен 210 "Значителна част от българите гласуваха за умните, интелигентни, образовани и прогресивни лидери, като Петков и Василев, носители на прогреса и надеждата за по- добр" До една година същите тези ще се крият от журналистите и гражданите.

135

Tom

преди 2 години

Свърши се, платени *** на Герб. Сега ще трябва да си намерите истинска работа, защото вече никой няма да ви плаща да висите в интернет и да пишете *** коментари.

134

Браво на Румен

преди 2 години

Румен натовеца преметна и ГЕРБ и БСП. С един куршум - два заека.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ЕС се разпада, заводите в Германия спират работа. България е 100% зависима от ЕС, цените на газра може да стигнат 300$, цената на нефта удари рекорд. Ти как мислиш - кой иска сега да управлява в България, и дали не е по добре да си втората опозиционна сила? Защо си мислиш, че Борисов иска да управлява.

132

Анонимен

преди 2 години

Сметките на тримата измамници Кирчо,Кокорчо и Радев излезнаха!Сега се стягайте и бачкайте здраво,че не ви чака нищо добро.Цените ще скачат още!И вие ще скачате на площада съвсем скоро.Глупавият *** първо гласува,после псува и протестира срещу тези,които си е избрал.

131

Анонимен

преди 2 години

Дори при тази ниска избирателна активност и въпреки купените гласове на кюмюра, ГЕРБ отново са втори! Бочето се похвали,че има готова марионетка за министър председател,но уви....Въпросът обаче е на каква цена детронираме "царя"! До момента имаме 2 нови политически партии в НС,които са избрани само за да се спрем ГЕРБ,а те с нищо не са доказали,че ще бъдат спасение за БГ.

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 "Мутрите не разбраха че идва ново поколение което иска ред и законност :))))" Даже и ти не си вярваш на това, което си написал. Винаги е така с тролеите.

129

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ И ТО СЪВСЕМ ОТКРИТО!!! БРОИ СЕ САМО БРОЯ НА РАЗПИСКИТЕ , НО НЕ И КОЙ ЗА КОГО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ДА СЕ СРАВНИ С РЕЗУЛТАТА ОТ МАШИНИТЕ!!! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТОЗИ РЕЗУЛТАТ!

128

Саксофонов

преди 2 години

Кирил ше ви опрай, после Асен ше намине, и той ше ви опрай; после оня нападжийския културист ше мине, и той ше ви опрай ... Ше ви опраят.

127

Хммм

преди 2 години

Не знам за вас, ама ДПС като трети ми стои като трън в очите.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 195 "Новата опорка на Пи Ар Севи е че Изборите били фалшифицирани. Че нали се броят 100% контролните разписки" Обаче не се броят кои гласове за коя партия са отишли. Броите листчета, а не това, което е написано на тях. ДС не успя ли да ви измисли по-умна опорка?

125

Ха-ха-ха

преди 2 години

Троляците продължават да бранят вожда слънце тук , сигурно им платено до балотажа. После няма мама, герп утекоха и не пеят в хора.

124

резултат

преди 2 години

След 30 години СДС разби БСП и Румен - 5-ти.спокойно ГЕРБ се отегля.

123

Депесар

преди 2 години

Ако булргаристанците са отегчени и не им се излиза на избори и не им пука кой ше управялва, то не е така за матряла на Доган ефенди. Ако тези земи и тази държава не ви интересуват и ви зор да пуснете една бюлетина, то нас ни интересува и гласуваме. Ако ще всеки месец да имз избори, щом трябва ше гласуваме без да се оплакваме.

122

Анонимен

преди 2 години

ПП го набиха с 200 на банкянския.

121

Анонимен

преди 2 години

"България и Северна Македония трябва да работят заедно и това трябва да стане с работни групи, които трябва да бъдат съставени не само от историци, а и от хора от бизнеса" ЕТО как ПП смята да отстоява българския национален интерес в РСМ. Това е само началото. :))))) "Тиквата" а? Ще ви изличат от картата тия руски кукли. :))))

120

Анонимен

преди 2 години

Лозан с този жалък резултат... язък, че употреби името на Кристиан...