159

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ша ви опраи... Ще ви напомня този мой пост след 3 месеца!

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 241 "Ами ние вече си беснеем, ама каква файда?" Аз виждам тролеите, които пишат за "тиквата". За тях говоря, че ще беснеят. Рано или късно реалността на това, кеото са сътворили, ще ги застиген и тогава тия, които сега ще ги сочим с пръст, ще се смеем с глас.

157

Анонимен

преди 2 години

понеделник, нова работна седмица..250 коментара за избори..кой работи в тази държава бе? :))))

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 238 "Сега се разбра за какво са били допълнителните 600 машини." Допълнителните машини бяха да вдигнат избирателната активност, за да пробутат Фигуранта на първи тур. Иначе машинките дадоха "правилния" резултат за останалото.

155

АнонимеН

преди 2 години

НЕЗАБАВНО ПАРТИИТЕ ДА ПОИСКАТ РЕВИЗИЯ НА РАЗПИСКИТЕ ДАЛИ ОТГОВАРЯТ НА ДАДЕНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ МАШИНИТЕ!!!!!!!!! ЗА МОМЕНТА САМО СЕ БРОИ БРОЯ НА РАЗПИСКИТЕ А НЕ И ЗА КОГО ПОКАЗВА , ЧЕ Е ГЛАСУВАНО!

154

Анонимен

преди 2 години

Сега се разбра за какво са били допълнителните 600 машини.

153

Анонимен

преди 2 години

До Българин ЩЕ РЕВЕТЕ :)))) П.С. Повтарям го често, за да не кажете, че не съм ви предупредил. След една година ще беснеете тук, а може и по-рано да е.

152

Анонимен

преди 2 години

Цара щеше да ни оправи , после Слави щеше да ни оправи , сега пък ПП ще ни оправя !Нещо много започнаха да се повтарят нещата , оправячи бол а оправия няма.Ех народееее ????

151

Анонимен

преди 2 години

До До 220 (АлаБала) "Преди да говориш против ПП, помисли си как ВСИЧКИ социолози и политолози трябва да си изядат дипломите! Никой не позна, следователно прогнозите им са били чисти манипулации и внушения!" КАк никой да не е познал: ДС даде достоверна информация на Кирчо, че ще получи към 30%, той си го каза преди няколко дни. Всичко е точно. :)

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 219Социолозите си правят проучванията само в София. Ако бяха направили проучване във всеки избрателен район сред 100 човека, можеше и да се доберат до реален резултат. Ама това са все пак разходи, работа, сметки, а за тариката това е проблем. Те си пускат една анкетка в интернет и след това ги пускат по телевизията.

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 223 "Къде е бат Бойко ? Пак ли е втори ? Що така ?" Щото "Суверена" така е казал, а Бат Бойко знае как е със суверена. Сега да му мислят тези, които трябва да вземат решенията. :)))))) Дотук беше лесно. :))))) Фалшиви дипломки, пресушени язовирчета, спрени инвестиции, заводи и инвеститори фантоми ..... Обаче, както и Славчо показа, така дръжава не се урпавлява. :)))

148

До 220 (АлаБала)

преди 2 години

Преди да говориш против ПП, помисли си как ВСИЧКИ социолози и политолози трябва да си изядат дипломите! Никой не позна, следователно прогнозите им са били чисти манипулации и внушения!

147

КОМУНДЕЛОМЪРЛЯЧ

преди 2 години

ИЗБОРИТЕ НЕ БЯХА ФАЛШИФИЦИРАНИ, ВЕРВАЙТЕ МИ! НАРОДА ХАРЕСВА МНОГО ПРЕСТЪПНИКА КИРО МЕНТАТА!

146

riho

преди 2 години

Въй, ВМРО под един процент. Свършили са има парите за купени гласове и кинтите от бизнес с паспорти, са и дуржавна субсидия няма да имат. Агент Иван в Лидъл може да почне като касиер.

145

Българин

преди 2 години

По добре лъжец за премиер и фалшифицирани избори отколкото джипки и пачки в чекмеджето.

144

Жалко

преди 2 години

За жалост харвардчетата нямат избор ще трябва да сьставят кабинет с турските партии - герб-сдс бсп или да отидем на нови избориЗа мен нови избори са по добрият вариант

143

Анонимен

преди 2 години

Дано слави да се съгласи да участва в правителство, че иначе като гледам пак избори. Много е изперкал този Слави, помня преди 20-30години как пиеше из Созопол и какво весело и контактно момче беше.С годините много се озлоби тоз чиляк - ама какво да правиш, явно си има проблеми, а и годинките не прощават.

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 221 "Участвах в броенето, незаконното на квитанциите в една от сик, резултата е едно към едно, машината НЕ беше пипана, само страхът на тиквите беше огромен" Ти си като антиваксърите, които иамт по няколко "познати починали от ваксината", нали? Даже направо може да си един от тях. Каква случайност би било това: историческо съвпадение! :))))

141

Анонимен

преди 2 години

По скоро ГЕРБ са платили да ги преброят на второ място, ще ги видим сега тия двамата при тази криза в ЕС - и енергийна и икономическа какво ще правят, ама то ясно какво ще правят - ще спрът ТЕЦовете и АЕЦ и ще караме колелета и ще строим вятърни мелници и соларни панели. Не подценявайте ГЕРБ, Бойко е гърмян заек.

140

Некъф

преди 2 години

дпс-то да не ми се тупат в гърдите защото има масово нарушаване на правилата в турция. Щом искат етнически проблем ще го имат!