179

Питане

преди 2 години

Газта 2000$, а освен това и дефицитът започна да пълзи по веригите. ЕС се разпада, заводи в Германия затварят. България е 100% зависима от ЕС. Цената на нефта миналата седмица удари рекорд. Питане: кой иска да управлява в такава ситуация?

178

Анонимен

преди 2 години

Такова умиране от смях пада, че герберите вече са на 20%. А ако нещо стане с Боци, сигурно ще са на процентите на Иванов.

177

Анонимен

преди 2 години

До Размисли без страсти "Дано не са, че иначе още по-лошо." Ахахахаха. На молитви ли вече го удряте? Малко ви е рано. Изчакайте поне да ви подгони народа по площадите. А и защо да е "още по-лощо"? Нали "тиквата" вече го няма. Сега следва само нагоре, нали така? :)))))

176

Анонимен

преди 2 години

Така решиха от Хамериканското посолство, така да бъде. И честита победа на новия ни главен Олигарх. Не знам дали скоро ще имаме нов главен Прокурор, но вече имаме нов главен Олигарх. Не му хареса на "суверенът" единия олигарх, може пък другия на му хареса.

175

Анонимен

преди 2 години

Бойко мълчи, и доволно потрива ръце. Странно защо не скочиха с изявления и претенции, когато резултата очевидно е фалшифициран от машинното гласуване, само преди изборите вдихнаха пушилка за машините, сега мълчат - еми ние ви казахме, се какво, втори сме, това е положението, нека Кирил и Асен ви оправят.

174

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 241 "Жалко, че скоро няма да сте тук" Ще видим :))))

173

Размисли без страсти

преди 2 години

Тези, които най-много искаха гласуване с машини пострадаха най-много от тях, А бе тик--ви кухи, нали си знаете електората, че е предимно на възраст. която е на вие с новостите. Хвълени бяха много пари и сега какво - ще ги бракуваме ли тия проклети машини. Другата гола тик-ва пък се самоизчегърта с простотията си, Хак му е на учиндолското дуре. Браво на харвардците! Изиграха си картите най-правилно. Ще разберем много скоро дали не заблудиха хората. Дано не са, че иначе още по-лошо.

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 240 "Абе всички гербери ли са като оная," Всички са, всички ... вие сега обаче имате нЕкои други въпроси да решавате, защото плюенето не е като управлението, както Славчо бързичко разбра. Скоро пак ще гледаме същото филмче, с тия харвардски третостепенни актьорчета.

171

АнонимеН

преди 2 години

До 225 Анонимен/ КЪСНО АМА ДРУГ ПЪТ, И ВОТА ОТ ЕС Е ФАЛШИФИЦИРАН!

170

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че умираш от смях, а ако пуснеш още 5-6 усмивки, ще си още по-неубедителен. Жалко, че скоро няма да сте тук, ама няма да липсвате.

169

Анонимен

преди 2 години

Абе всички гербери ли са като оная, Алена ли беше, на Боци астроложката? "Ще видите вие, аууууу, зима иде, аууууу, ще плачете за Боци, аууууу, на Киро Канадеца Меркурий му е ретрограден, а Венера му е в лоша позиция ауууууу..."

168

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 251 "Тия, дето сега сочите с пръст, по-добре се ориентирайте към бюрата по труда." Фантазиите ти не са реалността, затова умирам от смях, когато ти чета глупостите. Скоро ЯКО ще се се овъртели в собствените си грешки. И тогава ще е още по-смешно. И ще ви сочим с пръст. Обещаваме ви, че ще сме тук, за да не го забравяте. :)))

167

Бойко пак ви изигра

преди 2 години

До Анонимен ""Къде е бат Бойко"- ще видиш напролет къде е Бойко. Бойко отново ви изигра. Бойко мълчи и доволно потрива ръце - сега тези двамата трябва да пуснат Македония в ЕС, да въведат хомосексуалните бракове и да спрът ТЕЦовете и АЕЦ Козлодуй, а с Бойко ще си говорите напролет.

166

Ала Бала

преди 2 години

До До 220 (АлаБала) Не се пали . След тежката зима дето ви чака и ти ще пишеш тука против ПП. Като ви излъжат и окрадат и после изчезнат друго ще приказваш.

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 247 Какво станА? Бойко сега ще седи отстрани и ще гледа, как ПП унищожават България. И няма да е без известно самодоволство. А после, когато сте я докарали до просешката тояга, ще му се МОЛИТЕ да се върне, но не е сигурно, че ще иска да започва пак от нулата да ви оправя бакиите.

164

Анонимен

преди 2 години

Тия, дето сега сочите с пръст, по-добре се ориентирайте към бюрата по труда. Че тия новите, както са тръгнали, ще ви изметат всичките от топлите ви държавни хранилки. А 90% от вас, освен да подписват документи по заповед, да викат "Мачкай, Бойко" и да пускат правилната бюлетина по избори, друго не могат да вършат.

163

Извод

преди 2 години

"Продължаваме Промяната" към една президентска република. Радев с 50% гласове като вземе втория мандат и от нищо ще му хрумне, че НС не може да има и така. "Промяната.

162

Анонимен

преди 2 години

Българина заслужава съдбата си.Когато започне да чете и мисли,тогава животът му ще стане по-лек.Засега нека разчита на двамата мошеника с мазни усмивки.Те сега ще му покажат промяната!Много хубаво ще разбере как са го измамили,но късно.До два месеца г л у п а в и я т ни народец ще е на площада.Цените ще се дигат още.Много неща ще се ПРОМЕНЯТ!

161

Анонимен

преди 2 години

До Герберски *** Това определено е гавра с труп. Трупа на нормалността и демокрацията.

160

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Ицо Хазарта би Бойко в София , те на това му се вика гавра е труп