33

Извод

преди 2 години

Тотално срината българска държава ! Суверенът слезе под сутерена ! И там ще се самопогребе ! Честито!

32

Ей 38

преди 2 години

Абсурдното е че ти си между живите, *** като теб. Герб не са първи защото именно не могат да купуват, или не толкова колкото преди гласове. И затова гласувах за ДБ и Радев, евала на президента, че разбута тая пасмина крадлива от герб!

31

Анонимен

преди 2 години

Тия в чужбина е време да спрат да гласуват за България. Като не живеят тук да си мълчат!

30

Анонимен

преди 2 години

"Първото място" е резултата от фалшификацията на изборите. Абсурдно е партия на 2 месеца да ги спечели по честен начин.

29

Миряна

преди 2 години

Защо ми махнахте обидната дума за тези хора,които плюят ваксинациятаДумата не е *** ,а сега ще ги нарека *** български народ

28

Гост

преди 2 години

Тези нови месии ... Кой точно ще опандизят:- лекарската мафия или- строителната мафия или- фармацевтите или- бензинджиите или- застрахователите....Само празни приказки...ще наместят техните хора по възлови места и ...до там..този филм сме го гледали!

27

Миряна

преди 2 години

*** защо намесвате пандемията и ваксинацията с политиката.Хиляди хора измряха аз работя в болница с три Ковид отделения .Елате ни на гости да видите колко е забавно и приятно.

26

Анонимен

преди 2 години

и тая е преподавател ами да забранят изборите тогава.те и герб бяха нови преди години но завзеха всички ключови позиции в държавата и натрупаха капитал да изкарат много години без да са на власт.

25

Анонимен

преди 2 години

А ти " Асанчо" " СТРАНДЖА" ще престанеш да "подкрепяш" ГЕРБ нали?! ОБЕЩАНО?????-:)

24

В.

преди 2 години

Госпожата надскача много нивото на учреждението. Най-правилните коментари са нейните. Наистина когато незаслужено дамгосват част от обществото следва емоционален вот. Всъщност властта разпали гражданска война с тези сертификати. Навсякъде в Европа тлее гражданска война. Ваксините са претекст. Ваксинацията се представя като атрибут на средната класа. Още малко тя ще се гордее че я бодат, докато разбере че вече е обедняла, деквалифицирана и декласирана, лишена от переспектива. После - война

23

помнещ

преди 2 години

Вярвайте ми,не прочетох даже кой е написал тази статия! ПП не е ИТН! Тези млади българи боравят страхотно с "цифрите"!-:) Непосъщо на др Борисов! Виж който и да си! Ще се лутаме още колкото време е нужно! Но ГЕРБ<БСП и ДПС Няма да гио върнем на власт! -:)) Тази "песен" статуквото Приключи!!! Така че каквито и "лаици" да са ПП и колкото и да се лутат,ще намерят пътя! НО ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ на ВЛАСТ НЯМА ДА ВЪРНЕМ!!!!!-:))))

22

toti

преди 2 години

Ако поне 50%са гласували ГЕРБ щяха да са най малко 4-та

21

Анонимен

преди 2 години

То пък една победа на ПП.. 25%от 40 % гласували са си 10 % от избирателите. Така, че по полека с надувките на Кирчо и Кокорчо.

20

Анонимен

преди 2 години

Важното е да започнат незабавните арести на гербавата гмеж!

19

Асан

преди 2 години

А Киро и Асан нема да крадат.... Обещано! :)))

18

Асан

преди 2 години

Ква реформация....БКП и Гроб умряха също като СДС щот са крадливи :)))

17

Joko

преди 2 години

Тревожното не е, че тези голобради от хАрвард спечелиха. Тревожното е пълната неграмотност на БГ гласоподаателите. Единственият резултат е, че червените фесове засилват своето влияние в БГ....

16

Анонимен

преди 2 години

Да, имаме нужда от промяна, но ПП не са тази промяна. Те са подмяна. Точно както бяха Слави, Мая и други. Трябват ни партии, които могат да ни убедят с разум, а не с гняв. При ПП се получи абсурда да се бори противозаконното с нарушаване на закона и Конституцията. Да крещят дръще крадеца, хора които са съдени за кражба. Да се бият в гърдите и да казват че са западно ориентирани, а да се съюзяват с източно ориентирани и с отявлени стари ченгета от Тошово време. Поредната лъжа.

15

Лош пророк

преди 2 години

Минат годинка ,минат две и де си Бойче ,де ...

14

До програмист

преди 2 години

Общото е, че траяхме мафията от герб, а преди от бсп, да ни управлява 30 г. Така, че ДБ + ПП са добре дошли.