62

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Тая или е за Сливенския или за гара Искър

61

Любо Ганев

преди 2 години

С Луна го правихме на плочките ! После от качи

60

Иван

преди 2 години

Любо Ганев: С Луна го правихме на плочките. После откачи !

59

ГОШО ТЪПОТО

преди 2 години

ЛУНА Е ПИЧ, СЕГА ДА НАПРАВИ СЕКСИ КЛУБ С ГЛАДНИТЕ И ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ НС : БОЛЕН СИДЕРОВ , ШКЕМБО И ДРУГИ КОИТО НЯМАТ БИЗНЕС И ОБРАЗОВАНИЕ И НЕ СА КРАЛИ

58

Т. М.

преди 2 години

Тази жена демонстрира пълно отсъствие на връзка с действителността. Трябва да се лекува.

57

ПроСоТо

преди 2 години

Траур има само в празната главица на тая боядисана силиконка..Да й изкажем съболезнования!

56

123

преди 2 години

Луна си е твърде нормална, аз не виждам разлика между нея и Мая Галевици, дори Галевица е по-изтрещяла и по-истерично от Луна.

55

Анонимен

преди 2 години

Всички се мислим за много умни ама не разбрахме че за 6месеца ни взеха 40процента от доходите,пък ние им се радваме и чакаме да ни спасяват.дали луна е простата?

54

Фен

преди 2 години

Луна била луда?не виждам голяма разлика от чучелото Радев.

53

Анонимен

преди 2 години

Луна е супер и жалко, че не успя! Щеше да оправи всичко и армията!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Освен да се изтъпанчиш пред народа и да викаш аз съм президент трябва да имаш и програма, стратегия за развитие, да знаеш езици, да имаш образование, да водиш дипломация, и ще куп неща... Представям си я в ролята на пръв военокомандващ и падам от смях.

51

Елка

преди 2 години

Дори и тези проценти са й много. Това е една психически разстроена личност, направо се чудя, как е възможно да се кандидатира изобщо за президент. И чак и с претенции, че не се е класирала.

50

noFreeman

преди 2 години

не им ли виждате името на партийката, промяната продължава... демек терора продължава и се гответе за най-лошото, че така наредиха отнякъде си... а Луна наистина каза истинни думи!!!

49

Абе

преди 2 години

Не виждате ли 99% от вота за нея е гавра с останалите кандидати, подкрепени от гнусни мазни партии? Има и скромен процент гласували за нея като личност разбира се. Просто тя заменя квадратчето "не подкрепям никого" т.к. абсурдно се оказа че и тези гласове си ги разпределяли останалите

48

ДДРОнег

преди 2 години

Е, вече разбрах, на тая чалгарка тик-воча й е платил, да разводни гласовете, че Радев да не спечели от първия тур, риториакта й е същата като на тyлyпa !!!

47

ФАКТ

преди 2 години

НОВАТА ИЗМАМА НА БКП ВЛАСТИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46

гост

преди 2 години

Мисля,че е време да се скрие в дупката от която е изпълзяла, и да това в нормална държава не би се случило, да допуснат хора като нея до президентски избори.

45

Анонимен123

преди 2 години

Айде,, айде били сме траур... Нали си гушна няколко хилки в банковата ти сметка... То това ти беше целта явно за едни пари... Кажи поне колко ще са,, че са от нашите данъци.

44

до 63

преди 2 години

Представих си луна с книжка за ВАЛЯК! Ама трябва пак психотест.

43

Анонимен

преди 2 години

Преди да се кандидатираш, не трябва ли да минаваш на психотест? Тъй де, камион не можеш да караш без такъв, държава ще управляваш.