69

Анонимен

преди 2 години

До 72След като Възраждане обяви, че е твърдо против мерките срещу Covid и процентът му рязко се вдигна.

68

Само питам

преди 2 години

Кой пък ще иска да се коалира с вас?

67

Коце

преди 2 години

Яко ти дупе братле! Тези сатанисти искат да ни бодат сякаш сме им собственост ...Абе Що ни си епат *** майчина и кирчовци., и радивци и всички коѝто си играят със съдбата на обикновиния човек? Успих Възраждане !

66

Баце ви Билчо

преди 2 години

Ясно е трябва да спасявате фалиралите си фирмички с парите от ЕС и да ги подготвяте да затваряне,щото нали идва зеленото спасяване на планетата.Герба губи,ако трябва да правят кабинет требва да отидат до Коцето и да махнат ваксинацията и сертификатите,даааа ама затова ЕС парици не дава

65

Анонимен

преди 2 години

Костадинов: Чистата позиция за нас е да защитаваме собствените си виждания ------------------------------------------- (Допълвам) ...... относно интересите на партията и рашъ. Народът на България не заслужава толкова "патриотични"партии!

64

Германец

преди 2 години

Тоя ви прозря колко сте проззди и манипулируеми. Не се учудвам, че го вкарахте в парламента.

63

Е, и ?!

преди 2 години

Факт над 55% от българите не гласуваха. Това ,че шепа националисти с спо ниско IQ от амеба влиза в парламента за над не гласуващите е просто безпредметно.

62

Анонимен

преди 2 години

Отиди при чичо си Волен той ще ти каже как се става златен пръст.

61

Анонимен

преди 2 години

През анти ваксинация към излизане от ЕС. Само Възраждане!

60

Анонимен

преди 2 години

Няма проблеми, на Коста ще му уреждат срещите с другите през руското посолство и всички ще се отзоват.

59

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите са в потрес,газ пикаят.Най-после ще има кой да се противопостави на фашисткия сертификат и гаврата с децата ни!Време е за Възраждане!

58

Анонимен

преди 2 години

Ше са коалираш с дедовия, резултата ви от чужбина е една кръгла нула и оставате под чертата, русофилни фашаги.

57

Анонимен

преди 2 години

Ако толко ревете, че "Копейкин" ще ви е в парламента, оплаквайте се на вашите партии, че въвеждат ограничения и сертификати. Ако ги нямаше, нямаше до ходя да гласувам. Така че, вие сте си виновни. Или пък си ходете набоцкани с 3+ дози, с маски и ръкавици и с Възраждане в парламента. Дано имаш още едни избори и другите 60% от народа са се събудят и те.

56

Анонимен

преди 2 години

Костадине, правеше добро впечатление на интелигентен млад човек до момента, в който започна да се пенявиш срещу мерките за пандемията. Оттогава си пълна нула в очите на всеки уважаващ се, мислещ човек. Да, този път ще влезеш в НС. Но това ще ти е. Ако беше поне малко склонен на диалог, а не се опитваше да изплуваш с див популизъм и катерене на гърба на идейни съмишленици, които оплюваш - тогава можеше да ти се даде кредит на доверие да опиташ. Сега баста и чупка.

55

Анонимен

преди 2 години

Правете си сметка колко са националисти тия: 1. наричат гмо белодробната чума на американо-китайската лаборатория в ухан прикрит грип, 2. Целуват *** на евреина Путин който кара стоварва араби на полската граница. Да ви с.ра на национализма!

54

Анонимен

преди 2 години

смея се с глас..каква победа бил постигнал ПОСЛЕДНИЯТ от 7? ако въобще влязат? а принципно - колкото по-нови лица в парламента, наистина толкова по-добре.

53

Анонимен

преди 2 години

С тия си приказки тоя никога няма да надхвърли процента на хората които не са загубили скъпи хора от "прикрития" грип. Едва ли са повече от 10 процента, а при една мутация да тръгне да трепе и деца и 0.1 процента няма да хванат!

52

Анонимен

преди 2 години

До 10. И как така уж нормални хора гласувате за невежи ненормалници?

51

Анонимен

преди 2 години

Коцето ще играе за Бацето и Мустафата .Работата е ясна.

50

Анонимен

преди 2 години

Изобщо чий го дирите в парламента? Ама не сте виновни вие, а нещастниците, дето ви дават баницата - т.е. избирателите с едноклетъчен мозък.