109

Това нещо във

преди 2 години

България може да се направи само от Възраждане ! Другите са ИЕС--партии ,за тях е важно да имат покровители и да бъдат послушни и със такава политика направо унщожиха страната и икономически и демографски ,и сега ни чака ново поскъпване и ново затягане на коланите .Под тяхно настояване и натиск къде чрез чекмеджета ни накараха да си премахнем 4-реактора да си дадем златодобива да сключим неизгодни договори да си продадем нефтохима и накрая станахме евро просяци ,чакаме да ни дадът някоя коричк

108

Анонимен

преди 2 години

Евала, бате Орбане, кратко, точно и ясно.

107

Анонимен

преди 2 години

Ако продължават да пускат бомби и да повишават всячески радиоактивния фон на земята, не три, ами двадесет и три пола ще се появят и ще трябва да се самозалъгваме , че са естествени, щото иначе е доста неприятен скандал. А пък дето се вика- от секса ще се откажем, но от бомбите-не.

106

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** още ли не са го изгонили от ЕС?

105

Урсула

преди 2 години

Това е срам! :(

104

Случаен минувач

преди 2 години

Така и трябва. Достоен мъж, а не някоя плюнка! Не на Третия пол, не на осиновявания на деца от гей бракове! Не на публичните и шумни гей паради! От хилядолетия човечеството е отхвърляло всичко това!

103

Хаха

преди 2 години

Чак пък готини, просто гейчетата се поддржат като жени затова изглеждат мн добре.

102

Анонимен

преди 2 години

най-готините и фини мъже винаги се оказват гейове. отвратителен парадокс на нашето време.

101

Германец

преди 2 години

Е как ще напусне ЕС? Без еврата оттам и само с изтърбушения им форинт и рублите на Путин ще се върнат 30 години назад.

100

една

преди 2 години

Излизайте от ЕС, бре Орбане, белким вие като по-образована и мислеща нация повлечете крак за останалите заблудени овце и простаци от източния блок, които след всички поразии, които им стори ЕС, още вярват, че това е нещо много хубаво.

99

Лекар

преди 2 години

Spartak, все пак да правим разлика между гей и мръсенпедал

98

една

преди 2 години

До АнонименНапротив канил е, но винаги го прави иезуитски, лицемерно, така че канените да не се усетята, че са канени и сами да се натискат да влязат, та да ги ограбят, опростачат и накрая унищожат. Ако западните *** не бяха унищожили Източна Европа, края им беше много близък. Получиха отсрочка на наш гръб, но ето че и тя изтича, но този път ще завлекат и нас към дъното, ако не скочим от кораба им навреме. Ще ни бъде трудно, но то пък кога ни е било лесно?

97

Анонимен

преди 2 години

До 107 МАЙОРАБре , че език ! Бре , че уста ! С тая уста ли са храниш или правиш други работи ? Ти да неси от каймака , а ?

96

Анонимен

преди 2 години

Както и човек се ражда мъж или жена а не джендъро неутрален

95

Анонимен

преди 2 години

Всички Държави членуващи в ЕС предпочитат икономически модел на съюз а не политически.Затова и отхвърлиха Конституцията Затова вСъюза са залегнали три основни принципа.Свободно движение на стоки,пари и хора.(Свободен пазар на стоки и услуги.Пазарни принципи в търгивията т.е.свободен обмен на стоки между съюзните Държави по пазарни цени)В никакъв случай не бива да се нарушават тези три стълба на пазарната икономика по политически или други причиниИначе казано свобода на бизнеса не на политиката

94

Анонимен

преди 2 години

До 104 SpartakНека си е гей , това си е негово право но да не го демонстрира по разни прайдове и искане за родитер1 и родител2

93

Анонимен

преди 2 години

Унгарците знаят какво искат, но знаят как да го постигнат.

92

Анонимен

преди 2 години

Орбан е прав,защото когато Унгария е била приета в ЕС ,тя е изпълнила всички критерии за членство и е получила правото да членува там,а с това и правото да налага вето на това което ще и навреди.Такова право имат всички Държави в ЕС и Орбан се възползва от това право.Плюс това и Поляците са прави за върховенството на закона,поради простата причина,че ЕС не е монолитна държава и няма Конституция за разлика от Полша и почти всички членуващи.

91

Анонимен

преди 2 години

До 99 SpartakТи си такав , нали ?

90

вечежъумръотсмях

преди 2 години

До Анонимен 98 "На нито една. Не съдете за другите по себе си" Съдираш се, но няма значение, важното е, че няма как да се скриеш от себе си. :))))