291

Анонимен

преди 2 години

ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ КОМУНИСТИТЕ СЕ ВРЪЩАТ НА ВЛАСТ... АМИН

290

Ццц

преди 2 години

ЗНАЧИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ - В РЪЦЕТЕ НА РАДЕВ?!? МИСЛЕТЕ ДАЛИ ТОВА Е ДОБРЕ??? НЯМА ДА ИМА НИКАКЪВ КОРЕКТИВ!

289

Анонимен

преди 2 години

До Значи: АААААААААААА, айде бе - стачката беше 2007!!!

288

Значи:

преди 2 години

Ако трябва да изброя всички безумия и защо са безумия на Сакскобурготски, Даниел Вълчев, Сергей Игнатов в образованието след стачката през 2006 трябва да знаете, че фермана ще е много дълъг - отмяна държавен статут на учителя, отмяна държавна собственост на училищния сграден фонд (сетете се защо!)Най-нисък процентно бюджет за публично образование в целия ЕС и половината свят и свити 600 милиона баш от тоя бюджет!И всичко това не ви касае?И не ви касае тая 52 процента функционална неграмотност?

287

И не само това:

преди 2 години

И делегирани бюджети и огромна брадва финансова от бюджета за МОН (глоба за софтуерно пиратство и лобизъм и за фонда и те са хора) Не не са хора - ф

286

Анонимен

преди 2 години

ДРУГАТА СЕДМИЦА ВСИЧКИ ПОД СТРОЙ СРЕЩУ ЛЬОТЧИКА - НАРОД ЛИ СТЕ?

285

Какво значи стачка

преди 2 години

Стачка означава,че всички хора работещи в една сфера по някаква причина се противопоставят на определени решения на правителството и режима. И обикновено във Франция като излезе цяло съсловие 1 милион човека на протести на стачка излизат и други които са съгласни с тях и ги подкрепят.Това е солидарност.Обикновено тогава правителството и тая сфера сядат да се разберат и обикновено наказания няма има изглаждане на противоречия. Тук к'во прави Даниел Вълчев и Орешарски - слагат частичен робски труд

284

Анонимен

преди 2 години

Аз не искам единовластие ... на 21.11 ще съм срещу РР

283

Ямболски цървул

преди 2 години

И ПП са същите като Гроб .Убеден съм.Гласувах за Възраждане.Но с едно на ум.Поне ясно се изявиха против Ковид -геноцида.От нито едни други не чух такова нещо.Даже Борисов заяви,че ще ни ваксинира на 70%.

282

Анонимен

преди 2 години

Наглоста на Борисов и калинките му са история.

281

Анонимен

преди 2 години

Радев не можа да спечели, ИТН и ИБГНИ в кофата, правителство няма как да има с повече от 2 партии, останалото е махленски разправии. Трябва правитество на националното единство, което обаче с Радев начело е невъзможно!

280

помнещ

преди 2 години

до 317 Ти на колко годинки си бре зелено с....че? Когато Меглена Кунева като главен преговарящ от позицията на България,за приемането ни в ЕС И пресъединяването ни към ЕС.та точно тогава тази другарка Пръмова по фамилия на съпруга си комунист.След 1989 г до днес,в комуникацията си в преговорите си с ЕС.Никой и до днес НЕ ЗНАЕ,ЗА КАКВО ТОЧНО Е ПРЕГОВАРЯЛ И КАК ТОЧНО СЕ Е ПРЕ ДОГОВОРИЛА!!-:(((Или ти знаеш повече а?

279

Ха

преди 2 години

Киро Газизаконников спечелил. Че ха честито.

278

Анонимен

преди 2 години

Победиха кукуневицата и мустакафката

277

Ямболски цървул

преди 2 години

Днес гласувах за единствената партия,която е против диктатурският зелен сертификат и против ваксинационната пропаганда.ЕДИНСВЕНАТА ПАРТИЯ!

276

Тия всички:

преди 2 години

Се правят, че образованието не ги засяга! Че наказанията след оная стачка през 2006 година не са тяхна отговорност и че едва ли не те са някаква нормална ситуация в Европа и Света. НЕ -НЕ СА НОРМАЛНА ПРАКТИКА И НИКОЙ НЕ РАБОТИ ПО ТОЯ НАЧИН. ОБРАЗОВАНИЕ С ЧАСТИЧЕН РОБСКИ ТРУД Е СРАМ И ПОЗОР ЗА ДЪРЖАВАТА, МАНТАЛИТЕТА КАКТО И СТАНИСЛАВ ТОДОРОВ ТРИФОНОВ!

275

До 310

преди 2 години

Машините нямат копчета,а сензорен екран!Спирай да пиеш и си лягай.Че утре си на работа.

274

Анонимен

преди 2 години

Хелоуин мина щях да си направя фенер от тиквата

273

4

преди 2 години

Важното е , че ГЕРБ си отива от политиката в този си вид!

272

Анонимен

преди 2 години

Tukвaта се търкулна, оле-оле!