8

Анонимен

преди 2 години

Дано престъпният ислямски терористичен режим на Иран се опомни преди целият Божи гняв се излее над ислямксите нео-нацистки антисемитски агресори и техните съучастници безбожните комунистическите режими които ги финансират и въоръжават за дяволските им дела като измама терор, корупция геноцид и др. и най вече за дяволските им планове като на всички ислямски терористи, да унищожат и ограбят Божият свят народ и земя Израел. Жалко е че при природните бедствия обаче е че умират и невинни,

7

6.3 и 6,4 е ужасно

преди 2 години

Тука във Перник като тресна 5 и нещо пропище цяла България а 6.4

6

Анонимен

преди 2 години

Там има много джамии за убежища.

5

ходил там

преди 2 години

Бил съм в Бандар Абас, готини и отворени хора, някъде имам много снимки. Има уникално изрисувани камиони, коли, лодки, мотори и др. Някои са подвижни произведения на източното изкуство. Впечатление прави, че има момчета по улицата да се държат за ръце. Разправяха, че като си беден и нямаш пари да издържаш момиче, било нормално да имаш приятел?? Добиват нефт, а има купони за бензин, с купони е стотинки/лтр, но ако караш много е скъпо като при нас. Интересно място е, дано са малко пострадалите!

4

Активист на БСП

преди 2 години

ХАРП ....ХАРП...ХАРП.

3

Българин

преди 2 години

Някой скоро май искаше да затваря Ормузкия пролив и да помпа изкуствено нагоре цената на петрола?

2

Анонимен

преди 2 години

Дано Бог ни пази че с това ново строителство направо мее страх да си помисля колко жертви ще има.

1

Българин

преди 2 години

Епа нищо де. Ние си сакаме запада. Ние сме на книга западняцаи, макар и с африкански заплати. Ама все пак кво ни пука че някакво земетресение ударило противниците на запада? Ами да си умират иранците бе, ние сме американогъзолизци. Даже и сега пак ГЕРп ще си преибереме за пореден път! Ние си искаме да сме на дъното на ЕС во веки веков!