171

До куку

преди 2 години

Ами в Индия също е много горещо, ама там бая народ се изтръшка от ковида...

170

пипи

преди 2 години

Защото ваксините не работят, предизвикват заболяване ,или има и друг начин на предаване на болестта ,освен въздушно -капковя.

169

роу

преди 2 години

РАЗБИРА СРЕ ,ЧЕ ТОВА НЕ СА ВАКСИНИ ,А ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ОБРАЗЦИ....И НИКОЙ ОТ НАС НЕ ИСКА ДА ПОДПИСВА ОБРАЗЕЦ ЗА ИНФОРМИОРАНО СЪГЛАСИЕ/ДА Е ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО ЗАЙЧЕ/ . И ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ТЕЗИ ОБРАЗЦИ НЕ ПОМАГАТ , А СЕ УВЕЛИЧАВА ЗАБОЛЯВАЕМОСТА ..ДОРИ И НАЧИНАЕЩИТЕ СТУДЕНТИ ПО МЕДИЦИНА ЗНАЯТ ТЕЗИ РИСКОВЕ И НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ...А ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЛЕКАРИТЕ И УЧИТЕЛИТЕ СЪЩО...АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ДА БЪДА ЧАСТ ОТ ТОЗИ ЕКСПЕРИМЕНТ...И ЩЕ ОБЯСНЯ ЗАЩО...

168

Анонимен

преди 2 години

До защото: повечето от тези в болница СА ВАКСИНИРАНИ!Вземи прочети малко

167

защото

преди 2 години

лятото като нямаше много случаи трябваше да се ваксинират всички и сега нямаше да има нова вълна из цяла европа - справка португалциге направиха това.

166

Анонимен

преди 2 години

Защото безмозъчното стадо се ваксинират по време на пандемия и вируса мутира.За да идело в мола,вместо да се ваксинират само старите,А младите да идат на протест,сега вече ходят,но е късно

165

Умно село

преди 2 години

Защото имунизация по време на пандемия == приказка без край! Те за те това!

164

Анонимен

преди 2 години

До !!! - хахаха ... Надявай си се, а през това време да си биеш 3-та, 4-та, 5-та доза и т.н. Да видим колко дози ще издържи организма ти. Пожелавам ти да си жив и здрав достатъчно дълго време, за да може приживе да осъзнаеш колко си пр_ост! Вярно, че докато те има пада средното IQ в България, но не може всички да сме умни, а и все пак си човек и имаш право да се учиш, щом си се родил т.е. това Господ го е решил и аз не мога да се оплаквам. Хайде жив и здрав и по-важното ВАКСИНИРАН хахахахах

163

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ваксинирани, толкова повече заразени и починали. Все пак това е целта на ваксините и те си я изпълняват много добре. Честито на печелившите! След няколко месеца освен неваксинираните и тези само с две дози ще се смятат за виновници за новата вълна, после тези само с три дози и т.н. Докато не станем един милиард, ще има боц-боц-боц и колкото издържите. Другият вариант е революция, но като гледам освен българите, останалите не са готови. Прекалено много промити мозъци има,но това е.

162

Боже опази

преди 2 години

Четвъртата вълна вече мина през нас. Петата ще бъде за ваксинираните. Да побързат да си бият третата игла, че идва ред на четвъртата.

161

Анонимен

преди 2 години

защото света е в ръцете на сатаната, а той е господаря на мрака...така ще е до 2024 - до тогава му е дадена свободата, издръжте още малко, хора !

160

Анонимен

преди 2 години

Щото не ползват Ивермектин, а се ваксинират като овце. Не знам колко научни публикации трябва да се направят по темата, че Ивермектина е инхибитор за свързване с клетки и репликация на КОВИД. Ваксината не работи за превенция, МОЖЕ БИ помага за по-лесно прекарване. Ивермектина е лекарство за лечение. Сега Пфайзер изкараха ново лекарство, което патентоваха, което действа по абсолютно същия начин като ивермектин и видиш ли БИЛО МНОГО УБАВО, само дето е няколко ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО СКЪПО! ФАШИСТИ!

159

Анонимен

преди 2 години

До !!!Едно е да си обикновен троолл пишейки малоумия под новините, но да сееш омраза за пари е голям грях.

158

куку

преди 2 години

До ЕВРОПО,Очевидно защо - по-горещ климат (и е Европа случаите през лятото са по-малко).Освен това, там гъстотата на населението е значително по-малка - примерно броя на населението в цяла Африка е колкото на Европа, а площтта е доста по-голяма.

157

!!!

преди 2 години

Абе ще потраем още 1-2 години докато измрат всички антиваксъри и нещата ще се оправят.Ако не друго, това ще качи средното IQ на Еврпа и особено на България.

156

Анонимен

преди 2 години

"Повечето хора, хоспитализирани и умиращи от COVID-19 днес, не са напълно ваксинирани" - и колко ще е това пълно, някъде към 12-13 доза ли

155

Анонимен

преди 2 години

Испония и Португалия голям пример, за седмица са удвоили заразените да видим по нататък, те първа почват там вълните, може да почват с калкото там им се падат бустерчетата

154

до 176

преди 2 години

богати имат пари за ваксини, на останалия свет ще му мине ковито на Европа и САЩ - не!

153

Ваксинирайте се ,бе

преди 2 години

До Анонимен Ваксинирайте се, че да намаляват глупаците.

152

Оруел

преди 2 години

Заради бустерните -предходните им и последващите дози..Не на сертификатите..!!НЕ на дигиталният концлагер