36

Нострадамус

преди 2 години

Айдее бочко замина тоа път всички *** на Герб да се преориентират да сменят сините прашки в древната професия .... тролчета гербави време е за пребоядисване и лапане на нов господарски *** веднъж наведени винаги наведени :-)

35

Радослав

преди 2 години

До 40: повечето партии които ще влязат в парламента няма да имат и 1% подкрепа от населението. Пародии като Мутри Вън, Възраждане и тн. няма какво въобще да се коментират, БСП слава богу е в предсмъртна агония с 3-4% подкрепа което означава, че скоро ще последват НДСВ. Но като цяло всички партии са с катастрофална подкрепа. Общо взето за всяка партия са гласували само, членовете, част от родата им и тук, там някой заблуден.

34

О, божке

преди 2 години

Откачената кюстендилска пръчка пак ще се фръцка като освидетелствана, заедно с лудия адвокат, който са отива всякакъв нормален диалог предният парламент. Този народ наистина заслужава съдбата си.

33

Doko doko

преди 2 години

До Радослав Ами тогава сметни пък за другите партии колко е подкрепата. Тогава те трябва да си направят масово ха ра кири

32

До 38

преди 2 години

Правилно, а пък Киро Харварда е под 2% подкрепа, хората мразят всеки политик и ако останат насаме някъде с един такъв боя не му мърда.

31

Радослав

преди 2 години

До кеф: дори и герб да съберат 30% при избирателна активност от 17% към момента това означава, че имат колосалната 5.1% подкрепа от населението! Това е катастрофа за която и партия да е! Целия парламент ще е нелегитимен поради простата причина, че ще има в най добрия случай 24% подкрепа от населението!

30

Анонимен

преди 2 години

За доброто на държавата е жизненоважно ГЕРБ да спечели !

29

Анонимен

преди 2 години

Махайте ги тези фатмаципростаци и чалгари. Не виждате ли, че никой не гласува за тях? За какви се мислят те, че ще ни управляват с военна диктатура?

28

Радослав

преди 2 години

При такава избирателна активност на дневен ред ще стой не колко % имат партиите, а дали изборите могат да се зачитат за легитимни! Глупост е в парламентарна република ако има по малко от %50 избирателна активност изборите да се признават за редовни!

27

Анонимен

преди 2 години

В 10.30 ч. в 43 секция в у-ще Макгахан на 24 МИР комисията допуска с предимство за гласуване и без чакане на опашка само избирателите с имена с начални букви от А до И. Избирателите с имена с букви К-Я по нареждане на комисията чакат в коридора пред избирателното помещение.

26

Кеф

преди 2 години

Много ясно че Герджика ще го бие на балотажа. Бойко ви изритва с 1 место за парламента и го духатееее

25

Анонимен

преди 2 години

Вие какво очаквахте? Анастазия да победи ли?.. ха ха ха ха

24

Анонимен

преди 2 години

Държавата ще фалира от толкова избори и без да има легитимен кабинет,но с този материал толкова..затова и в БФС си заслужавате футболния разБойко самоче с перука!!

23

Резултати от Ралито

преди 2 години

Болидът на Генерала - 47.87%Болидът на Професора - 24.62%

22

Анонимен

преди 2 години

До програмистТочно това и аз гледах. Президентина лети с космическа скорост напред. Ашколсун на работната бригада.

21

Майна

преди 2 години

Гласувах за Хазарта и за Луна ,поне не е за Бойко ***!

20

Анонимен

преди 2 години

гласуваш за жалкия фигурант и получаваш ОПГ дпс-бсп!!!

19

програмист

преди 2 години

ПП вече пуснаха машините клонинги и надуха над 20% . после и с флашките ще се пипне едно друго до 30-35% и бойко ще яде хея

18

Анонимен

преди 2 години

Гербавите разбойници трябва скоро да търкат наровете!

17

Леша

преди 2 години

18%? Ерата на лъжата. Много голяма популярност имали нашите политици тц тц