50

Анонимен

преди 2 години

САЩ дори нямат собствен език каква велика страна са хаха къщата ми има повече история от САЩ хаха безкултурна и безпросветна сбирщина, създадена от Франция.

49

Анонимен

преди 2 години

Ха ха за ужас на жидо-рептилския сатанистки и глобалистки (елит) не само, че Тръмп ще се върне в Белия дом,но както се развиват събитията в света съвсем скоро този(елит) ще бъде изринат и с него ще си отиде и Ковид фашизма и обслужващия го този сатанистки (елит) медиен слугинаж по света сред които е и този сорошки сайт.

48

ЕЛИ

преди 2 години

НА СРЕЩАТА С ПУТИН ТРЪМП КАЗА"РУСИЯ НЕ Е НАШ ВРАГ ,ТЯ Е НАШ КОНКУРЕНТ"ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ ПАНИКЬОСА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ОРЪЖИЯ,ХВЪРЛИХА МИЛИАРДИ ЗА ДА БЪДЕ ОСМИВАН И ОПЛЮВАН ПО МЕДИИ И САЙТОВЕ

47

Анонимен

преди 2 години

Къв преврат какви 5 лева? Тоя избори не е губил а 24-та ще помете цялата демоНкратична сбирщина и понеже им е ясно, че излъгаха 2020-та на изборите, но също им е ясно, че няма как да излъжат 24-та щото хората ги разкриха трябва така да извъртят правилата, че да не могат да загубят. Ако трябва под полицейски кордон ще дават достъп до избирателните секции само и само да се задържат на власт.

46

Анонимен

преди 2 години

Тоз е по голям нарцис и от Боко :) Построи ли стената по границата с Мексико, това ме интересува :))

45

Koorky

преди 2 години

До Snorky ... то преврат си беше и онова през 2016г.Килъри имаше с ДВА МИЛИОНА гласа повече ама руския шпионин Тръмп спечели.Щото имал гласове от важни щати.ТОЧНО както после Слиипи Джо имаше.Палачинката се обърна 2020 и не беше удобно на Путин,тролчетата му и другаря Тръмп.Кремълското джудже се сърди до последно и не искаже да признава дъртия репптил Байдън,а джуджетата му по медиите още ронят сълзички. И как няма Путин е гарант на 240 милионния заем който Тръмп изтегли от Дойче банк. Кофти...

44

наблюдател

преди 2 години

Кой измисли това нелепо заглавие на статията ?

43

2024

преди 2 години

Краят на политическата кариера на руският шпионин Доналд Тръмп е електрическият стол, където той ще седне много преди президентските избори.

42

Snorky

преди 2 години

Платена евтина статийка. Откога преврат е да спечелиш изборите честно? Преврат беше онова през 2020. Тогава глобалистите се подиграха с Америка и с останалия свят с чудовищната си манипулация. Имаше няколко щати, които Тръмп спечели, а в исторически план, който ги спечели - печели и изборите. Не и според илюминатите-глобалисти обаче!

41

Анонимен

преди 2 години

Руснаците искат тpъмпистите да продължат да създават хаoc и дестабилизация в САЩ докато Овпутялa Русия маpoдерства из Европа, но няма да им се получи. Джо Байдън им нанесе звучен шамар.

40

Анонимен

преди 2 години

Тоъ Тръмп ще управлява отново през 2024.Той е надеждата на нормалния американец.

39

Имайте предвид

преди 2 години

... че на следващите избори Тръмп ще е също толкова ДЪЪРТ колкото Слийпи Джо беше когато се кандидатира за тези избори ... и също толкова адекватен . Перфектна смяна на един дементирал пенсионер с друг . Тръмп поне мисли за децата си . Следващото президентство ще му осигури нужната правна защита , също като баща си да използва вратичка в закона за да прехвърли на тези които заслужават от децата си цялото си богатство без да се налага да плаща данъци за това .. По стар американски обичай. Амин.

38

Хюго Бос До 64

преди 2 години

Ти виждал ли си рейтинга на Байдън или за либерасткия ти мозък, това нищо не значи- ще извъртят отново измама като бай Куй 10 г. и готово? Прав излезе другаринът ви Ленин- комунистическата революция ще победи на запад.

37

Анонимен

преди 2 години

Хаха, ако иска преврат защо да чака избори. Слабо умна работа

36

американеца

преди 2 години

Христова е заработила хонорара си стози анализ но демократите са в падение след това управление и републиканците през 2024 се връщат н а бял кон

35

Анонимен

преди 2 години

Офф пак папагалски превод....Лявата перверзия готви преврат на удобния И.диoт Байден.

34

@

преди 2 години

Демократите направиха измама както при Кенеди срещу Никсън,но онзи мълчеше. После самия той почва да прави измами за да се предпази. Какво се чудят? Като завъртиш махалото в едната страна, то неминуемо се връща засилено.

33

Анонимен

преди 2 години

Бензина е вече над $3.50/галон друго не трябва

32

Истината

преди 2 години

На тръмп му триха мнения от туитър, забележете КАТО ДЕЙСТВАЩ президент. Твитър цензурира американския президент. Профила на Тръмп в Туитър и към този момент е спрян. Как така ви се струва нормално, нямам идея.

31

Крадецът вика

преди 2 години

"Дръжте крадеца", разбира се. Тази купчина лъжи и безсмислици всъщност ни подготвя за преврата на демократите през 2024 г., нали? Либерал-фашизъм в цялата му прелест. Я кажете нещо за победата на остатъците от правова държава там, пълното оправдаване на Кайл Ритенхауз и основателния въпрос в нета - "Защо като гърмиш по нападнали те на улицата "протестиращи" либерали , улучваш отявлен педофил, домашен побойник и кримка-рецидивист?"