25

Анонимен

преди 2 години

Неискам да политизирам ама реално каква промяна са започнали тези хора , отстрани се вижда само подмяна.

24

aa1830

преди 2 години

Майче, не се прави на бяла Златка. И в миналите два парламента от вас зависеше, *** нищо не стана. Така че сега вън, барем стане без вас.

23

Анонимен

преди 2 години

Ква промяна сте вие , смешници. Ония ПППП даже свястно име немогат да си измислят или пък мутрите. Имената им са еднодневки , лозунгите станаха имена на партии. И аз ще си направя партия , ще се казва : най убичъм да иб а и да ям сириние с бял ляб.

22

Като я видя, и в

преди 2 години

ушите ми започва да звучи песента "Сбогом,дани си щастлива,нейде далече от мен..."Хубава песен,мисля че я изпълняваше Данчо Караджов с групата си "Сигнал".

21

шарена кокошка

преди 2 години

И зелена да се боядиса-вън от парламента.

20

аа1830

преди 2 години

Сестра Галева и Татяна Мултигрупова.....аре нема нужда!

19

Анонимен

преди 2 години

И аз съм за Промяната , изберете ме ! Това не ви ли стига за промяната съм , може да ви наложа две маски докато ходите до бакалията но това след изборите

18

Гроби Таласомо

преди 2 години

В кучкарника, колкото повече кучета,толкова повеке ежби;))) Хахахахахахаха

17

аа1830

преди 2 години

Сбогом Мая, "обещайте нещо на Христо Иванов и после не го изпълнете...." и Татяна Динпева с нейните К-та - не си била спомняла кво си драскала и незнаела кво означава... Да не е било друго нещо с К тогава?

16

Народна поговорка

преди 2 години

"За един бит дават десет небити".За Маяма сигурно ще трябва да дадат 100,такава бойна биография има:завършила рабфак;защитавала когото трябва и спечелила пари;станала партийка,но заради скандалджийския и нрав я отстреляха като омбудсман,воювала (според нея)с топлофикация и други метастази(уви,без успех, само със себереклама),реанимира(и изостави)убити от системата,с костинбродски и протестърски афери се добра до НС,откри конопена нива,скри казан за ракия, разведе някого...Шило в торба.

15

Психиатър

преди 2 години

Тази женица отдавна трябваше да е в психиатричното отделение и на медикаменти! Тя си взима нейната дрога , защото по-неадекватен индивид в нашата история не е имало ! О, пардон , тя е след Фигуранта !

14

Анонимен

преди 2 години

Сбогом Мая

13

Майора

преди 2 години

И руса , и брюнетка и пембяна , пак ще си останеш същата , защитник на мутри и олигарси , нямаш и нищо общо с майките! И какво да се очаква от хора , непризнаващи законите и Конституцията , делящи хората на почтени и инепочтени и избиращи министри преди спечелени избори срещу определена сума за кампанията! Благодаря Майче аз такова не желая и по добре да те няма в политиката!

12

Анонимен

преди 2 години

Доброво е заглавието,сега очакваме когато съществото гласува,статията ви да започва така:Пак Лоестият Борисов!

11

Анонимен

преди 2 години

Таз и цвета на косата си смени за няква промяна , да не е влюбена в Кирчо. Въобще циркаджии за по малко от милион не ставам ит дивана да гласувам

10

Бонго

преди 2 години

Промяната преди изборите, след изборите подмяната се върна.

9

Анонимен

преди 2 години

Лъжкинята на прехода.Никой не каза че беше любовница на Г.И.и Ванко 1.

8

Да!

преди 2 години

Тази кака много ми допада, поради което ние всички в нашата стара българска фамилия .... ще дадем своите гласове за нея! Ние наистина искаме промяна, а не подмяна.

7

м-да

преди 2 години

Мая Бившата остана без работа. Не че ще ни липсва ...

6

зън зън ганке ле

преди 2 години

Сегашните избори са пунтамара!Промяната ще дойде на пролет!