79

ВАС

преди 2 години

До Браво! Не Конституционния съд, а ВАС (Висшия Административен Съд). Програмист съм и не вярвам в машинното гласуване, защото знам че всеки софтуер може да се манипулира, трябва кода на софтуера на машините да е публичен и всеки да може да го разгледа, за да няма скрито покрито! Кой е прегледал кода (говоря за целия код)! Ако има разлика никой не може да ме убеди, че машините са наред! Какво става ако ВАС постанови повторно преброяване, какво ще се брои, след като физическа следа няма!

78

г

преди 2 години

гладна е била герберката

77

we

преди 2 години

Щеше да е новина, ако Жена изяде машина за гласуване!

76

Анонимен

преди 2 години

Явно е наясно жената за какво става дума или чете мислите на марк твен,което е същото.

75

Анонимен

преди 2 години

"Жена гласува и изяде разписката си" - Ваксинираните са непредвидими.

74

Анонимен

преди 2 години

Днес баламите гласуват за тарикатите. Хайде честито на печелившите.

73

we До глас в пустиня

преди 2 години

Това е груба грешка в софтуера, за който са платени милиони. Един ученик в математическа може да го напише по-кадърно.

72

кръпел

преди 2 години

глад майкаа

71

Браво!

преди 2 години

Мнозинството в ЦИК се самозабрави и реши да се подиграе с решението на Конституционния съд за разписките. Намери се една жена да им го върне от името на конституционните съдии и, преди всичко, на мълчаливото мнозинство български граждани.

70

Анонимен

преди 2 години

ГЛАСУВАЙТЕ! ОЩЕ НЕ Е КЪСНО ДА ПРОМЕНИТЕ НЕЩАТА!

69

а след

преди 2 години

изборите ще си ядете зад ника

68

Анонимен

преди 2 години

Комисията да изчака разписката да излезе по естествен път да си заработят парите за изборите

67

глас в пустиня

преди 2 години

Влязох в 84 секция в Ямбол да гласувам.Избрах опция 1 - за президент и за нар.представители. Посочих избора си за президент и по-нататък не ме допусна да гласувам за нар.представители, а ми принтира вота за президент. На кой господ да се оплаче човек?Налице е нещо объркано в софтуера, който ме спира да дам вота си за нар.представител. След мене това се случи същото и с мой колега, който също не успя да гласува за нар.представител.Или това е нарочно - не знам!

66

Саботьорка

преди 2 години

за да не излезе бройката при броене разписките. Трябва да я задържат и да я накарт да повръща това става с дърпане на езика.

65

венци

преди 2 години

Хората искат да видят осъдени политици по затворите.Крайно време е.Бойко Тиквата вместо в затвора е участник в изборите.Това е ненормално.

64

Анонимен

преди 2 години

Не са ли я питали защо го е направила? Наистина ми е интересно да знам причината.

63

Истукан

преди 2 години

Ако иска може да изяде и изпражненията ми. Пращам ги по куриер за нейна сметка.

62

Гиб Мелсън

преди 2 години

Благодарение на тази демонстрация на жената се сетих, как изборите можеха да бъдат касирани много лесно ако съда не беше отменил дивотията на Винету, Корни, Славуната и Карадаъ да се броят разписките. Ако съм лидер на партия и знам че моята партия няма шанс за спечели добър процент от гласовете ще накарам активистите на моята партия след като гласуват едната раписка да я скрият в джоба а другата да пуснат в кутията. След изборния ден ще се установи разминаване в бройката и ще обявя измама.

61

анонимен

преди 2 години

Жената изяла разписките след гласуване защото гласувала за промяната но след това и се е проявила неописана в медицинската литература трансформация - от зомби се преобразила отново в човек и разбрала каква голяма грешка направила с подмяната и я изяла. Това е толкоз просто и логично.

60

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету, Славуната, Корни и Карадаъ искаха броене на разписки. Ако всеки втори гласувал си изяде разписката какво правим? Всъщност може да изядеш едната разписка а другата да я пуснеш в кутията.Добре, че съдиите имат повече акъл в главите си от въпростните четирима лидери и отмениха броенето на раписки да има значение за изборите.