106

M2

преди 2 години

Не съм изненадан че последните 10 г. В Европа се надигат тези крайно-десни националисти и нацисти, ако продължаваме така след време ние Европейците ще изчезнем.Като се има предвид други фактори не само тези бежанци а и безработица,ниската раждаемост сред нас ,корупция и др.

105

Анонимен

преди 2 години

Как няма да идват, като в Германия социалните помощи за безработни са по-високи от заплатите в държавите им?! И аз бих отишъл да ме поглезат и да си полежа на спокойствие...

104

Анонимен

преди 2 години

Не безсъедечна, а разъмна! Май най-накрая европейците си научиха урока. Германия като е много толерантна, в какво се превърна? В Германистан! То да идват хора, кои искат да се впишат, ок, ама 90% от тия са нагли и смятат, че всичко трябва да се съобразяват с традициите им от 14 век.

103

Ясно е!

преди 2 години

Европа е сърдечна към тях, но само ако Сорос и сие ги внасят с кораби от бреговете на Африка събирайки ги от надуваеми лодки. И са благодарни. Ако им ги внася обаче Лукашнко, е престъпление.

102

Рената

преди 2 години

Защо, тези "бедни и изстрадали" хора от близкия Изток не желаят да емигрират в богатите арабски страни . Кувейт, Оман, Бахрейн Саудитска Арабия или Емирства? Защото там трябва яко да се работи, и на никой не му пука , че някой си имал седем гърла в къщи да храни. Докато Европа и най-вече Германия е толерантна към такива хрантутници, който чакат на социални помощи.Но Мути Меркел, си ги покани....

101

Рената

преди 2 години

Ей, здраво мислещи хора. Ако сега Европа се огъне на тази *** от Азия и Африка. И допусне *** от Белорус да прегазят Полша и да стигнат Германия и да оглозгат до кости. То тогава няма спиране...... Милиони ще пристигнат.,.....Господ да пази Европа и децата ни...

100

Алекс

преди 2 години

Европа трябва ясно и категорично да заяви,че не може да изхранва населението на арабските държави.Външните граници на ЕС да са добре охранявани и да не се допускат нашественици.ЕС да отпусне средства за изграждането на огради.

99

анонимен

преди 2 години

Е, докога да ги прибира малка по площ Европа?! Няма ли други континенти, с мюсюлманско население, за да им е по-лесно да се впишат? Европа е християнска и светска, и както виждаме, тук им е трудно, стават гневни и убиват невинни хора!

98

Анонимен

преди 2 години

тук са добре дошли тези,които заслужават,които имат какво да дадат като принос за обществото,а не тези,дето носят омраза и фанатизъм в себе си,както и не мързеливите идващи да точат помощи задето съществуват.Ние такива си имаме и едвам ги изхранваме,даже някои от тях по-добре от нас си живеят,с помощи и правене на деца.

97

Анонимен

преди 2 години

Хмм. Както винаги, за да се измести фокусът от истинските въпроси, задай други. Това прави Европа. А истинските са: каква е разликата сега от ситуацията, когато Ердо тикаше бежанците от Турция да преминават масово в Гърция? И тогава диктатор извън ЕС създаваше бежанска криза по границата на страна от ЕС. Само че...тогава не критикуваха Ердо, а Гърция. Че била безсърдечна и прочее. А сега критикуват Беларус, че и Русия, а с Полша сме солидарни. Задайте си сами следващия въпрос и му отговорете.

96

стига толкова

преди 2 години

Айде стига със сълзливите истории. Целта на всичките тия "клети" бежанци са социалните помощи. Погледнете гетата които правят въпросните когато се установят в Европа. Нека да ги накарат да си изработват храната и подслона и "бежанския поток" ще секне на секундата.

95

БПФ

преди 2 години

Тая престъпна медия - дойче зеле - трябва да бъде забранена !!! Който настоява за толерантност към мигрите, да заминава с тях за Талибания. НЯМА по-голяма обществена ценност от патриотизма, от желанието да защитиш своята земя и своя народ. Който кани или настоява да бъдат пускани в коя да е европейска държава дивaци, терористи, изнaсилвачи, битуващи още в каменната ера, които да тероризират и заличат европейските народи, трябва да се съди за измяна и да се бeси !!!

94

Анонимен

преди 2 години

Никакви групи бежанци не трябва да се приемат. Ако някой толкова се е загрижил за дадена група хора да им оправи проблема заради който бягат от тяхната страна, другото е лицемерие. Афгранистан и Ирак ги разбиха по политически причини, нищо общо с тероризма. И за двете държави си измислиха поводи да се направи война и какъв беше резултата? Камари бежанци към Европа.

93

fact

преди 2 години

сичкото исламис - нахт вестен. да убиват и изнасилват във берлин,лондон и париж.Ний ги знаем от 500 годони, те требва тепърва да видат какво е исламис да бесней.

92

Бонго Бонго

преди 2 години

Пратете ги да помагат в ковид отделенията, ако се справят добре, дайте им временен статут.

91

Анонимен

преди 2 години

Бежанци от Сирия нямаше, бежанци от Либия нямаше, бежанци от Ирак нямаше. Западна Европа унищожи Афганистан и имаше бежанци оттам. Унищожиха Ирак, дойдоха бежанци, след Ирак унищожиха Сирия, Либия. Дойдоха бежанци. Лукашенко ли?

90

Хабиби

преди 2 години

Алах ахбарчетата да си седят при маометианите и да не идват в Европа да цоцат само . С калашник да ги посрещат по границите и да видиш колко бързо през ум няма да им минава да припарват повече в Европа . Искат да ни превЗемат под призива на съчувствие ... См..т за алахахбсрчетата !!!

89

Българин

преди 2 години

Проблемът не е дали да пуснеш хиляда мигранти! Проблемът е , че като пуснеш хиляда, те ще дойдат един милион! И повечето не идват да работят и да се интегрират, а да се закачат за социалните системи, които са си изградили развитие държави! Така че нормално е , да не ги пускат на стадо!

88

Агенти

преди 2 години

Заедно с бежанците влизат и доста агенти - турски, перфектно обучени! Освен това влизат и т.н. спящи клетки - джифадисти от разни ислямистки организации. Нека си спомним по какъв начив беше създадена Ислямска държава н Сирия и в Ирак - с мирно придвижване на млади, здрави момчета, които по-късно се оказват бойци на ИД. В Европа е пълно с такива - не са им дали знак.

87

мак

преди 2 години

Кога корабите са ги отблъсквали и връщали? Знам за спасяване и превоз в Европа. Защо постоянно се казва, че те са прогонени от домовете си, кой ще се замисли, докога Европа е в състояние да приема милиони, да ги издържа и да гарантира безопасност на местните? Защо отблъскване на нелегален се смята за насилие, а безпрецедентна агресия към граничарите е някак си пренебрегвана от защитниците на ордите?