171

Сата НАТО

преди 2 години

Ваксинирайте се ефективно, защото ако ви олепи, ше ви се опути путтката. Това нещо няма общо с грип, това си е сериозна тропическа треска - нещо от сорта на малария или жълта треска. Който ви разправя, че го е карал безсимптомно, има много здраве от мене.

170

Анонимен

преди 2 години

Благодарим за информацията!!!Оттук нататък,всеки,който е решил да си купи фалшива ваксина,да си носи ампула с витамин и да изиска от лекаря,на когото плаща,да му инжектира съдържанието на донесената от него ампула,срещу което да получи съответния документ!Иначе ,едно трипръстие,с добре изпънат среден пръст!

169

И как

преди 2 години

точно се доказва, че си бил или не си ваксиниран? Антитела, може да имаш и без ваксинация, и обратното.

168

Днеса

преди 2 години

мерси за инфото, човек трябва винаги да е нащтрек.

167

Анонимен

преди 2 години

При измекярските народи е така... само шмекерии.

166

Вирусолог

преди 2 години

Много ваксинирани умряха. Затова хората прибягват до хитрости!

165

Bili

преди 2 години

Когато ваксината стане на тримесечие дебело ша излиза...нема бегане. Дотогава и вакс пачовете с цифрово четене ще са внедрени. Няма изход ...избора е робство или смърт.

164

до169 много про ст о

преди 2 години

и що трябва да го правиш тва?

163

ами

преди 2 години

Глупости колкото не трябва!Кой ли ви вярва на простотиите............

162

Така е

преди 2 години

Имам съседка готвачка в заведение! Ха познайте дали не се е ваксинирала?И заплата и супер и всеки ден на скара мирише от терасата и!Аз три пъти бих се ваксинирал на нейно място.То сигурно затова западняците се ваксинират!Щото иначе си губят работата!И тя така- няма избор иначе нито пари нито месо на "промоция"!Иначе щеше да бере коприва.

161

до 178

преди 2 години

Е,то като работиш там няма хън-мън! Или се ваксинираш и работиш или гледаш как някой друг взема 8 бона за 2 месеца!Па *** не се ваксинирай! И резултати за антитела са им искали!Ама 8 бона са си 8 бона!А има такива дето и по 3 месеца работеха там!

160

гнус ме от вас!

преди 2 години

Отново статия на пропаганда.бг за ваксинките. Жалки продажни паляци. Обикновено толкова бързо ги изсмуквате глупостите от пръстите , че почти всеки ден има по няколко правописни грешки в заглавията да не говорим за целите статий

159

Ваксиниран

преди 2 години

Когато заговориха за сертификатите дойдоха колеги които ми казаха,че само аз съм щял да работя.И после разбрах,че същите са се ваксинирали преди 4 месеца,защото работели нещо по морските куроорти!Ама иначе са антиваксъри! Чисти византийци!

158

модерни времена

преди 2 години

Последният писък на модата е да си се ваксинирал,а да говориш и пишеш против ваксините.Това е чисто продължение на идеята,че не е важно аз да съм добре,а Вуте да е зле!Имам много колеги които точно това са направили-ваксинирали са се през лятото и сега бълват змии и гущери срещу ваксините.И впоследствие разбирам ,че са се ваксинирали.То идеята на Нане е вече остаряла.Тяхната е "Трябва аз да съм добре а Вуте да е зле".Възход на егоизма,нищо друго!

157

Лекар

преди 2 години

До ОбективноДа не си ми дал ти дипломата и след това и двете специалности че да даваш съвет да ми ги вземат???Заради такива като теб не съществува вече държава.Упрвляващите ни вече 32 г имат същия начин на примитивно "мислене" и разсъждават точно като теб!!!

156

до 168

преди 2 години

Случай разказан от д-р Симидчиев.В столична болница постъпва "ваксиниран"болен от ковид.Изследват го за антитела и откриват само Ig M .А има документи,че е ваксиниран преди 3 месеца!Както каза Симидчиев пациентът е починал.

155

Анонимен

преди 2 години

Койчо, изпий си лекарствата!

154

дсадасдса

преди 2 години

До сашетоПосле се събуждаш сутрин и сядаш на белия трон

153

сашето

преди 2 години

затова си ходя без ваксина навсякъде, а ако видя, че някой започн да се напряга да ми иска сертификат му плескам един шамар да се съвземе и да му избягат лошите мисли от главата.

152

Бенч

преди 2 години

Хахахаах могат ли да съдят лекаря, че им е поставил истинска вместо фалшива ваксина ПЪЛЕН СМЯХ! Ей този свят е пълен с дебилни амеби. И каква вода става въпрос за физиологичен разтвор, интелигентни ми журналисти