55

Ха-ха

преди 2 години

И тук ще е така. Само да минат изборите

54

Правилно

преди 2 години

трябва да с епазят неваксинираните от нахалните ваксинирани, които ходят и заразяват без да се сьобразяват с никой.

53

1984

преди 2 години

Какви нагли лъжи бълвате отново- в Австрия за зелен сертификат важат и тестовете за антитела.Защо не кажете тук колко такива сертификати издадохте на хората с антитела вместо да броите починалите хорица с редица заболявания и доубити в търговските дружества без някой да носи отговорност за това

52

1984

преди 2 години

Още се обсъжда и евентуално ще важи за северна Австрия основно заради ски сезона- явно простолюдието да не пречи на баровците из скъпите им курорти. Защо не кажете тук какво става- какъв процент от хората,които се редиха за тестове за антитела за да отидат на работа се оказаха че имат антитела при това изискването у нас е завишено спрямо Австрия и Швейцария,които СЪЩО издават зелен сертификат за антитела.Другарят акад.Петрунов да спре да се излага,че само тук се издавал за антитела.Защо мълчите

51

до Болния Аноним

преди 2 години

...като нямаш книжка ,си стоиш вкъщи ,няма да ни дишаш аерозолите на колите.. ;) Така по-гот ли е .Пъзльо правна квалификация ли е ,нещо като смел,герой, силен ,слаб.. Ти от кои си ? От геройте..мухахха... Поазателно е обаче какво е самозабравил се ваксо-зомби.Нещо като теб например. Ти си по човек ли ? от всеки друг. Хвала, на таиви индивиди..

50

АМАН От ТЕрористи

преди 2 години

Внимание на филм показан вчера 13.11.2021 по АЛФА EVENT 2O1 Експерти да свалят всички записани разговори вкл зад кулисите .ИМА записи на биотерористи докладващи как ЩЕ ЗАРАЗЯВАТ МИЛИОНИ в различни държави..ЗАСЕГА ТЕРОРИСТИТЕ ПРОВЕЖДАЩИ ТЕРОРА РЕКЛАМИРАН С ПОКАЗНИ МРЪСНИ УБИИСТВА ЧреЗ дигитално холограмна анти човешка техника /вижте убити в болници вкл в Ухан Китай 2019 - 2020 в Германия,Италия ,БЪлгария,Румъния,Русия,САЩ

49

Iordan Ivanov GEolog

преди 2 години

Експерти съобщават че над 68 % от преболедувалите са опасни.Лично проверих ПОТВЪРЖДАВАМ>..Заразени са им мифките,тоалетните,дрехите,автомобилите..смартфоните,джобовете на дрехите,лаптопите,таблетитеЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПЕРЕТЕ ВСИЧКО НАД 60 - над 75 Градуса в пералните.Много умрели са заразени от заразни дрехи .Анализ на тролейбуси потвърди ЗАРАЗА КОВИД В седалките.

48

Анонимен

преди 2 години

В Австиря са ваксинирани 65% от населението. През 2020-та когато нямаше ваксина най-големия брой случаи по време на най-големия пик на КОВИД е бил 9586 заразени за 1 ден. От 05.11.2021 всеки ден имато повече на ден от предишния си рекорд при все че 65% от населението е напълно ваксинирано, още 15% са с по 1 доза. Тоест около 80% или повече имат някакъв имунитет и вируса си вилнее все така даже повече. Май ваксините нямат общо с разпространението а?

47

Ваксиниран

преди 2 години

Антиваксърите мноо пасивни днес! Те по принцип постоянно са си пасивни, aмa днес тичкат да гласуват за оня отвратителния антиваксър, неосъден далавераджия от Възраждане! Очакват да им осъществи мечтите и да им оправи животеца! Взаимни ласки!

46

Ваксиниран

преди 2 години

Антиваксъри, нека позная защо обичате Възраждане! Завършили 8 отделение на село,имате половин декар дворче със зеленчуци и прасе в *** и всичко това ви е предостатъчно да си живуркате! Това ви е хоризонта!

45

Анонимен

преди 2 години

Като не искаш ваксина ще си стоиш вкъщи. Имаш избор. Никой те е длъжен да ти диша аерозолите, нито пък да ти плаща лечението в болница, защото си се оказал пъзльо и конспиратор.

44

Анонимен

преди 2 години

Стадо фашизирани блеещи овчици! Това са австрийците. Каквото каже фюрера това става. Като германците.

43

Анонимен

преди 2 години

Тоя отровния "славянин" пак изпълзя . :(

42

Глаз Гоу

преди 2 години

Има логика в локдауна. Колкото повече мърдате, толкова повече вредни газове отделяте, а това го забранихме на конференцията.

41

Анонимен

преди 2 години

Як бой с пръчки за неваксинираните и ако пак не искат да се набодат - интерниране в лагерите на здравето.

40

В.

преди 2 години

В планината ще могат ли да ходят? Калинки и *** управляват света. За съжаление са неконтролируеми.

39

Анонимен

преди 2 години

Но в България пенсионерите е са обгрижвани толкова, не стигат парите за лекарства, за качествена храна, дори и тя не е качествена. Как да са живи и здрави тея хора, като избират или хапчетата или тока. Те отдавна са се отказали от живота и не ги е страх.

38

Анонимен

преди 2 години

Брей ти да видиш,и каква стана тя,Австрия която ваксинира над 70% от населението си има вече същият брой болни колкото и България която крета на опашката с около 20% ваксинирани!

37

Анонимен

преди 2 години

Делтата е 10 х по-заразен от уханския. И влизат в болница 35% от заразените . При уханския е било 30% . Никоя цивилизована дължава няма да допусне да изгърми здравната й система. Целта е всеки нуждаещ да получи качествена помощ. . Единствено тук го допуснаха. Заради изборите. Което е престъпление.

36

Анонимен

преди 2 години

Стога с тия фалшиви новини бре . няколко провинции са отказало още преди седмица и няма да има никакъв локдаун. Стига сте правили ваксинационна реклама