172

Анонимен

преди 2 години

До: номер 181 А че и болни от КОВИД да пушат цигари!!! За които се предполага че не могат да дишат, или трудно дишат!!!

171

Анонимен

преди 2 години

да запалиш цигара в стая с кислород че и да врътнеш ключа да нете хванат ??????Голяма глупост.

170

Не се съмнявай

преди 2 години

До АнонименТе вече са ги писали, може да не се съмняваш.

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"На този човек не можеше да му се дадат годините - толкова здрав и кален." Щом е бил здрав и кален защо изобщо е постъпил в болница? Това му е основната грешка. Ако беше се лекувал в къщи сега щеше да е жив и здрав.Моят мъж не е нито здрав, нито кален, разболя се, но отказа болница, преболедува и и сега се възстановява.

168

Морга няма ли

преди 2 години

Защо болният човек лежи в стаята с два трупа. За да му се повдигне ду./ха и да оздравее по-бързо, навярно.

167

Анонимен

преди 2 години

Щом пушат в стаята занчи са симуланти.

166

Анонимен

преди 2 години

Вселената си знае работата. И душата си избира живота но може да променя има свобода на избор. Тоест,ако ти е определено да'' умреш" в този живот от нещо друго,няма да е от ковид измислената пандемия за намаление на населението. Живейте живота защото ви е даден от духовния свят за да се учите както се учите в небесното училище преди да слезете на земята отново. Живейте в ЛЮБОВ !

165

Анонимен

преди 2 години

Познавам най-възрастния човек от загиналите-светла личност.Този човек поправяше пейките по Хайдушката пътека за Карандила,начупени от сел таците - сам,с раница на гърба, пълна с цимент и инструменти.Този човек построи с двете си ръце параклис,тъй като в неговото село няма храм.На този човек не можеше да му се дадат годините - толкова здрав и кален.И какво - цял живот си следвал правилата, не си пушел,не си пиел,работил си за общото благо,и накрая да умреш мъчително от хорската простотия.

164

Пускай Преслава

преди 2 години

Румъния, Сев. корея(Македония) и България само в най-*** страни изгоряха хора в ковид отделения. Звучи нелепо и ъпсурдно . Ква Европа кви 5 лв, закривай

163

Анонимен

преди 2 години

Щом е ковид отделение пишете ги тези три жертви починали от ковид

162

Гиб Мелсън

преди 2 години

Истината започна да лъсва. Пожарникарите казаха, че пушека е тлеел половин час преди някой да подаде сигнал. Тоест версията, че пациента пали цигара отпада. Няма как да запалиш цигара и половин час да не забележиш, че стаята ти се е запалила. Вярно, че нямат обоняние ковид пациентите, но все пак има очи и виждат. Най-вероятно ел. проблем.

161

Натовеца

преди 2 години

Ако ковид и ваксините не ви убият то българските болници със сигурност!

160

сминдух енд чесън

преди 2 години

Ковид ,кислород и цигарка,комбинация за последно

159

Пижо

преди 2 години

Съд и затвор за мафията на ГЕРБ! Докато не бъде изчегъртана от цялата страна, кметове, калинки, мутри и некадърници, българите ще продължат да ***! Бог да прости хората! С

158

До 173

преди 2 години

А какво общо има болницата с някакъв подпалил пожар? Болницата не може да го спре, освен ако не го завържат или приспят, но тогава наистина ще има за какво да съди болницата.

157

Анонимен

преди 2 години

Това е работа на хората на Борисов.

156

Astarot

преди 2 години

Съжалявам за циничния коментар, но тези тримата към Ковид статистиката ли ги пишем?

155

GD

преди 2 години

Понеже е пожар - трагедия, а когато миналата седмица умираха на ден над 330 беше обикновена статистика и медиите това ги вълнуваше точно колкото валутните курсове за деня.

154

Анонимен

преди 2 години

Сега трябва да има,Дела до дупка от близките на починалите срещу болницата!

153

В.

преди 2 години

Прокуратурата да почне разследване за източване на касата и за издаване на фалшиви сертификати за преболедуване ВЪВ ВСИЧКИ КОВИД ОТДЕЛЕНИЯ