36

учуден

преди 2 години

Май не чувства никакво неудобство да се подрежда до лекарите на първа линия,които просто изнемогват.Сам казва,че пишел числата,които "казва компютърът" и самодоволно и самохвално се слага на първа линия.Това е просто абсурдно.

35

Анонимен

преди 2 години

Вероятно ще има лек спад и ново покачване . В тоя сезон и с тоя% ваксинирани няма да има глътка въздух. Решението е локдаун.

34

Анонимен

преди 2 години

При само 25% ваксинирани ще има и 5 вълна. След 2 месеца. Сигурно е!

33

T

преди 2 години

Днес така ни пръскат като ***, че ще има още пикове.

32

Проф В.

преди 2 години

Всички знаем че отмина. Всички знаем че вълната е от измамници чрез които болниците източват здравната каса като насреща получават зелен сертификат за преболедуване.

31

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

...от понеделник започваме да катерим второто плато на третичния пик на четръртата вълна... Наистина ли свършиха психиатрите в България?

30

Анонимен

преди 2 години

"Най-после с точна прогноза"........... Е то трябва да си полудебил с IQ на орангутан, за да НЕ направиш към този момент точно такава "прогноза". Вярно, че очакванията ни към експертния капацитет на витанов е силно занижен, ама дори и за него е постижимо такова умозаключение.

29

Значи чакаме

преди 2 години

третичния пик на четвъртата вълна към края на ноември или в началото на декември. Тези вълни заместиха сезоните. На пиковете не мога да им хвана края.

28

Анонимен

преди 2 години

"20 месеца се борим с този вирус и ще го тръшнем", каза още проф. Витанов. -------- Явно този с възпаления си мозък се вижда в ролята на нАучен пехливанин, призван да се БОРИ с вируса и да го победи, тръшне, удуши и му прекърши гръцмуля... Като за целта геройски обикаля тв студиата и самоотвержено, с риск за менталното си здраве, през ден пише постчета във ФБ. От борене с вируса няма време да се обръсне, изкъпе и вчеше, ама това е то - саможертвата. Нашият герой!

27

Анонимен

преди 2 години

Нищо, сега след една седмица започва петата вълна. Тъкмо тези дни напръскаха и сега като хората ходят да гласуват ще се надишат с квото трябва и хоп, "болните" ще се увеличат!

26

Хироу Мустафа

преди 2 години

Радавуцата,кацаруцата и мангърката ще останат в историята под името-"Смъртоносното трио"....иска се много воля и смелост за да терминиш за 7 месеца 15 000 българи!!!

25

Шах

преди 2 години

Сега разбрах:: Витанов е на първа Линия

24

БАЧКАТОР

преди 2 години

Трябва да се основе клуб на косматите доценти и професори-eдeoти, шамани, гадатели и предсказатели. Този да им е председател.

23

Анонимен

преди 2 години

Този Витанов взе да ме дразни вече с тъпите си заключения. Какво значи Вторичен пик?! Пикът не може да бъде вторичен, има само един пик винаги. И като започне със своите свободни съчинения на тема Ковид.... Всеки може да каже, че сме преминали пика, като прочетеш, че започват да намаляват заболелите.

22

Анонимен

преди 2 години

ДО 1 : Дано знаеш, че Витанов каза,че ще се ваксинират само 35% и дотам... Та, като се радваш, че Витанов е прав, вземи в предвид и горното, което е казал :)))

21

Анонимен

преди 2 години

Мислих че и тоз е захапал тръбата и гледа тавана .. жалко

20

Анонимен

преди 2 години

Има ли значение дали ходиш да гласуваш без зелен сертификат еднократно или всеки ден се буташ в Лидл? Ами аз да му кажа на Витанов - не.

19

Анонимен

преди 2 години

О тоя върна ли се?

18

Анонимен

преди 2 години

Във вторник ще видим какво е минало. Вече сме с 3,8 промила умрели с Ковид и единствено Перу ни се опъва, но като се има предвид как не сменят информация за ситуацията там, може и да не е много надежна и ние да сме НОМЕР 1!

17

Шекелът

преди 2 години

Козльо ! Къде изчезна....чак се затъжих за тебе!!!!! Викам си...абе да не прави компания на Кунчев....пу да не чуе дявола!!! Пу -Пу-Пу !