28

Анонимен

преди 2 години

До До Диана Говориш пълни глупости! Много хора, които не знаеха що е грип си отидоха. И те съвсем не бяха старци.

27

Анонимен

преди 2 години

Наистина всеки изкарва вируса различно. Например от моите познати има трима починали - на 70, на 68 и на 56 години. Един на 38 години го изкара тежко миналата година, но без да влиза в болница и още не се е оправил за една година, доста хора на всякаква възраст го изкараха по-леко.

26

До Фин

преди 2 години

Преди да раздаваш съвети, кажи кога за последно си боледувал и от колко години не си вдигал температура?Гените определят дали ще караш вирус тежко или не. Ям месо или риба всеки ден и не съм вдигала температура вече 35 г. Не страдам от наднормено тегло, не пуша, не пия и нямам високо кръвно.Не ям агнешко и свинско, но телешко и птичи меса - да.

25

Нъц

преди 2 години

Само от един вид ваксинирани има починали от онези, които са си платили за сертификат, а ваксината е изсипана в мивката, а те са доста.

24

До 30

преди 2 години

Ще починат или ще останат с трайни последствия само хора с неандерталски гени, а у нас те са много. Вирусът е насочен срещу тях.

23

Анонимен

преди 2 години

15% е страшно висок процент.Ако няма ваксиниранини няма ограничения ,това означава че.ще имаме поне по 2 роднини тежко болни и поне един починал.Зависи колкоюроднини имаме.Но аз съм избрал средно 12.Е в България има и семейства с по 12 човека де.Но да приемем минималното число ,че е по-оптимистично.Аз лично.щях да бъда щаслив ако нямаше ограничения,за да може Българина да се убеди сам.Защото друг начин за убеждение на Българин няма.

22

Анонимен

преди 2 години

ЦЕКО не прочете ли колко са 15 % от Българите.Това са 1 милион и 150 хиляди човека.Ето за това са претъпкани болниците.Ако няюа ограничителни мерки,много вероятно да стане национална катастрофа.

21

Анонимен

преди 2 години

15 % са 1 милион и 150 хиляди.Печатна грешка.

20

Цеко

преди 2 години

И защо тогава болниците са претъпкани и умират толкова много хора?И ваксинирани и не ваксинирани....

19

Анонимен

преди 2 години

Голям диапазон е 5 до 15 %.5 % от Българите са 350 хиляди ,а 15% са 1 милион и 15 хиляди човека.Представете си 1 милион човека и се замислете ако тези хора се разболеят едновремено,колко ли ще оцелеят.

18

Анонимен

преди 2 години

Само един човек от познатите ми е ваксиниран. Изкара го с хрема но пък зарази останалите които не са ваксинирани. И те го изкараха по същия начин. Все пак са млади хора. Болните и възрастните да се ваксинират и смъртността ще спадне. Но това че си ваксиниран не означава че пазиш останалите защото също заразяваш другите макар и да го караш по леко.

17

Анонимен

преди 2 години

Познавам един на 65 го изкара като настинка друг на 55 е интубиран в болницата във Варна. Повечето от моите познати на възраст 30-45 го изкараха с хрема, болки в гърлото у дома.

16

Фин

преди 2 години

До Американ В животинските ферми ваксинацията е 100%, има един бразилски град и там също са 100%. Ваксинацията е м***ймунска работа....виж Китай, Индия и т.н Колкото си по невеж толкова повече ползваш фармата. Американците са нарко зависими от бигфарма...пълна катастрофа сте.

15

Анонимен

преди 2 години

Може ли да го ръгна на писателката беламишкина тук във хубавите и устенца ааа

14

Анонимен

преди 2 години

5% от старците воже! Но 5% от цялото общество, категорично не. Не знам как е на запад и от къде черпи данните този доктор, но у нас е под 1% от обществото. Карат го тежко предимно възрастни хора с много хронични болести. Но имам позната баба на 90 г, която го изкара като настинка. Така, че тоя да не ми цитира как го карат оядените англичани или американци, а да види че у нас е под 1%. Крайно време е тоя цирк да свършва.

13

popa ot razgrad

преди 2 години

рядко се случва лекар да не разбира от медицина, но в България всичко е възможно...

12

Анонимен

преди 2 години

И заради тия 5% ще смажете останалите 95%. Лекарите не си ли знаят кои са им рисковите пациенти та така са се юрнали да бодат всичко дето мърда? Да гипсираме цялото общество, че 5% като си счупят крак много трудно им зараствало! Ненормалници! Долу сертификата. Долу ваксинационния назизъм.

11

Анонимен

преди 2 години

На неваксинирани дъртаци да не се дават пенсиите и болниците ще фалират без ковид пациенти!

10

Анонимен

преди 2 години

Фъ Бъ Ръ подгони журналисти, показващи истината... Project Veritas

9

Анонимен

преди 2 години

И аз май съм ковидясан. Детето го докара. Започна много леко с гъдел в гърлото после гъдела премина в силна болка и хрема. Лека треска. Вече е четвърти ден и съм добре само с хрема. Болката и треската изчезнаха. В 1-я и 2-рия ден ми се спеше постоянно.