57

Анонимен

преди 2 години

83% са неваксинирани е много странен начин да кажеш 17% са ваксинирани. Нали ваксината беше ефективна и само в редки случаи имаше т.нар. break-through инфекция и шансовете на ваксинираните да се заразят и разпространяват били 12 до 70 пъти по-ниски от неваксинираните. Тогава не следва ли процента ваксинирани болни да е към 1, а не 17? Кога най-сетне ще кажете истината, че ваксините са безполезни за превенция, може би са малко полезни за терапия, дълготрайните странични ефекти не са известни.

56

лекар

преди 2 години

При мен почина един пациент с тежък инсулт в кома ! И той се брои за починал от ковид!

55

Анонимен

преди 2 години

Почакайте да дойде вторник - тогава е денят на истината, ха-ха!

54

.

преди 2 години

Значи над 15% са ваксинирани.И това, при малко над 20% общо ваксинирани и при положение, че в момента масово се тестват невакснинираните, а вакснираните си ходят ей така.Ама как ги пишете тези заглавия, еййй.

53

Анонимен

преди 2 години

Възраждане

52

Анонимен

преди 2 години

Грипът изчезна за 2 години, нищо се не чува. Измишльотини...

51

Анонимен

преди 2 години

Бах го, ще каже човек, че като всяка година по време на грипния сезон в началото на есента се изпоразболяват голяма част от хората. После отшумява след което към края на зимата пак има втора вълна и после за Велик Ден отшумява и така до следващата есен. Браво бе господа управляваши нищо не се е променило. Потупайте се по рамото.

50

Дан сан

преди 2 години

Ваксъри, май нещо лошо му се случи на вашия идол Кунчев! Скоро всички ще го последвате!

49

Ваксиниран

преди 2 години

Антиваксърченцата мноо пасивни днес! Те по принцип постоянно са си пасивни, aмa днес тичкат да гласуват за оня отвратителния антиваксър, неосъден далавераджия от Възраждане! Очакват да им осъществи мечтите и да им оправи животеца! Взаимни ласки!

48

5

преди 2 години

Браво Кацаров ,мерките дават положителен резултат!Светът може и да вземе пример от нас за борба с вируса !Продължавайте, усъвършенствайте системета за предрдпазване и ще успеете !Браво още веднъж!Напук врагу, Борисову!

47

Прост българин

преди 2 години

В Португалия вече няма кой да ваксинират, останаха само бебетата. И по този случай за вчера имат повече заразени от нас.

46

фактите

преди 2 години

Лек спад на цифрите и процентите. Министър Кацаров отчита успех на ваксинацията. И в съседна Сърбия също отчитат лек спад на цифрите и процентите. Там са ваксинирани над половината от населението за разлика от нас.В Сърбия процентът новозаразени днес обаче е спаднал на 23,7%! Щото беше около 30% доскоро!

45

АНТИВАКСЪР, ПАСИВЕН

преди 2 години

Защо всички се юрнаха да са ваксинирват? Защо другите не са n.pocтu колкото мен? Ша взема да са гръмна с една ваксина!

44

Анонимен

преди 2 години

До 50 - Да ви допълня: за 14 дневен период имаме 36 починали под 40 годишна възраст, 290 на възраст 40-59 години, към 500 на възраст от 60-70 г. и 1428 над 70+ години. Тези хора можеха да живеят средно още 13 години и половина, В днешно време повечето хора би следвало да доживяват до 80 г.Така че теориите, че умирали излишни стари хора са неприемливи и нехуманни. Част от прекаралите ковид тежко се инвалидизират и държавата ще има сериозни разходи за тяхното здраве. Няма печалба от епидемията

43

Избори

преди 2 години

Много ясно че днес са малко - избори са все пак. Електората не трябва да се плаши а да ходи да гласува за изедниците.

42

Ужас

преди 2 години

Еми при тези медицински грижи е нормално да починат -66 изгорелите хора в пожара в сливенската болница влизат ли вьв статистикатаБог да се смили над душите на всички починали от лекарска немарливост

41

Анонимен

преди 2 години

Не е достатъчно само най-възрастните да се ваксинират. Ако по-младите все така много разпространяват заразата, пак ще има много заразени и починали. Ваксините намаляват и вероятността от заразяване. Не забравяйте, че ваксините са средство за групова защита и много по-малка за индивидуална зашита.

40

АНТИВАКСЪР, ПАСИВЕН

преди 2 години

Кунчев е жив! ТРЕПЕРЕТЕ АНТИВАКСЪРЧЕНЦА!!!

39

Анонимен

преди 2 години

за 14 дневен период имаме 36 починали под 40 годишна възраст, 290 на възраст 40-59 години и 1928 на 60+ години. Тези хора можеха да живеят средно още 13 години и половина, някои повече, други по-малко.

38

До 47

преди 2 години

Ами да са се ваксинирали. Да не съм аз ги карал да не се ваксинират?Моите родители как са ваксинирани. Щом е видно,че смъртността е за старците нека те се ваксинират. А не на всички да ни налагат ограничения и принудителна ваксинация.