94

Случаен минувач

преди 2 години

Каква е фондация, чието финансиране е 76% от частни фондове? Чии интереси представлява?

93

аз

преди 2 години

В този прекрасен ден, ви пожелавам, СЗО, да си 3*6*Е*те маjката!

92

Анонимен

преди 2 години

Тия не проумяха, че на лъжите няма кой да се хване.

91

кунчо бустера

преди 2 години

Ама нали се ваксинирахме?

90

Щирлиц

преди 2 години

Изоставате от графика,ей!Равнис,мирно,ходом марш към ваксините.

89

Анонимен

преди 2 години

Истинската цел е да напълнят бройлерите с графенов оксид . ЗА 8-10 пълнежа да се приготвят .

88

до103 акдм

преди 2 години

Имаш грешка, болестта на Марек при кокошките мори само ваксинираните кокошки . Провери пак !

87

Нов Президент 1

преди 2 години

Трябват ни НОВИ министри и Президент, които да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи и да вкарат в МИША дупка всякакви араби и китайци, да ходят навсякъде с торба на главата, за да НЕ ни заразяват..Сегашния Президент ИЗБРА Служебното правителство, така че тия явно няма да напраят НИКАКВА промяна..ГЕРБ, ИТН, Слави, БСП, НЯМА да променят НИЩО... НЕ ни трябват Адвокати и Съдии за Президент. Тия подкрепят и Мошеници, престъпници щом им плащат хонорар.. Никъде не правят така..

86

Нов Президент 2

преди 2 години

Онази партия-"" Продължаваме Промяната "" НЕ са махнали маските, така че промяната явно беше САМО за групата им, докато бяха Служебни министри на място от на Борисов, да прибират подкупи от араби, за да носят маски...А, докато ЧАКАМЕ да дойдат НОВИТЕ министри и Президент, най- добре да сложат ТАКСА- 5000( пет хиляди) лева за чиновници- данъчни, митничари и полицаи, ако ВЛЯЗАТ в Магазин, Ресторант или другаде...А за сегашните, министри( докато ги махнем)- ТАКСА - 10000 (десет хиляди ) лева...

85

Процесор Имунолог

преди 2 години

Четох научна публикация "Imperfect Vaccination Can Enhance the Transmission of Highly Virulent Pathogens" These less-than-perfect vaccines create a leaky barrier against the virus. Vaccinated individuals may get sick but have less severe symptoms, but the virus survives long enough to transmit to others, which allows it to survive and spread throughout a population. Това при пилета. Същото става в момента с КОВИД ваксините! КОВИД ЩЕ СТАНЕ СМЪРТОНОСЕН след няколко години! Заради ваксинираните!

84

DEJA VU

преди 2 години

Тези ваксини ще предизвикат смъртоносна мутация на вруса. След време наистина няма да може да се живее без ваксина. Такава грешка се е случвала и преди. С кокошки. От вирус който е 2% смъртоносен след прилагане на нестерилизираща ваксина - години по-късно вируса мутира в 100% смъртоносен.

83

медиите смърдят

преди 2 години

Хора,не се поддавайте на елемент. манипулиране и нагла гавра вече две години.Четете чужди медии и следете настроенията на останалите народи на заколение.Същото е и като при нас.Имаше и има бунтове в цялаЕвропа против ковидмерките,сертификатите,геноцида,всички пишат СВОБОДА-французи,англичани,холандци,италианци и много други.Ако тук ни се внушава че едва ли не само ние сме бунтари-не се ласкайте-бунтовните нации се дигнаха и ги пребиваха и пак не се дават.Четете и мислете,не сме сами.Ставастрашно

82

СЗО или

преди 2 години

Световната Здравна Организация е частна организация/фирма/консорциум или както искате го наричайте !!! Не знам дали го знаете , тях ги интересува единствено и само кешовицата ....!!!

81

Дедо

преди 2 години

Без да играе сопата , нема да стане ! Стъпка по стъпка го правят , но са решени да обезличат всички хора ! Страх и репресии , страх и репресии !

80

1984

преди 2 години

Бил Гейтс защо е загрижен да инжектира цялото население на планетата а не се е -да прекрати или поне намали глада в Африка?НЕ на маркирането..Не на каквито и да е било сертификати

79

Drop dead Gorgeous

преди 2 години

See ya !

78

Ти не мое разбереш:

преди 2 години

Мислиш си че си жив и живееш, но всъщност си в чакалнята на живота чакайки своя ред да живееш.Да ама има си начини и начини .... Да оживееш преждевременно а друг да умре ...ама не тия на опашката!

77

Много не обичам:

преди 2 години

Да съм предвидим имам си практики ... Правя поне по пет нелогични неща всеки ден, които никой дори и аз не очакват. Иначе червея на скуката, рутината, апатията те убиват като човек!

76

Анонимен

преди 2 години

СЗО отдавна е терористична организация, начело с отявлен терорист, назначен на този пост от комунисти.

75

Анонимен

преди 2 години

СЗО нямат едно смислено изречение от началото на "пандемията". България да излиза от таз организация. Някой знае ли, пари даваме ли им на тия?