42

логиката

преди 2 години

Русия няма никога да нападне Запада че децата на всички олигарси и на политиците руснаци са на Запад. Там им са и имотите и парите. .. Кой луд ще си запали къщичката . Та даже и на Путин родата е на Запад. В Русия има само един дворец ....

41

До 47

преди 2 години

47, бащата е Алексей 1. Той е от Романовския род, но името е Лексей 1. Майката е Наташа Нерешка, или нещо подобно. Тя има финска кръв.

40

Анонимен

преди 2 години

Западно-европейците никога не са живяли толкова зле както при Путин.

39

До 47

преди 2 години

47, не знам за кой Петър говориш? Или Пьотр? Аз ти говоря за Виликият Петър Първи, който вкара Русия от Азия в Европа!

38

Анонимен

преди 2 години

И цената на газа е по-висока, а освен това и дефицитът започна да пълзи по веригите. Производството в ЕС и САЩ намалява. А ако съществуващите заводи намаляват производството, никой няма да строи нови и дори да модернизира и разщирява старите. Времето ще си свърши работата - без модернизация и разширение икономиката не може да се развива по дефиниция.

37

Анонимен

преди 2 години

До Русия!------------------------------------------------------------------------------Значи дядото на Петр I е руснакът Михаил Романов, бащата на Петр I е руснакът Алексей Михайлович Романов, а Петр I Алексеевич Романов е финландец?

36

Анонимен

преди 2 години

Четете за Петър Първи (Велики)! Ще научите много за Русия!

35

Анонимен

преди 2 години

31, погледни географската карта. Виждаш ли полуострова в западната покрайнина на Материка Евразия, наречен на една похитена от Зевс?

34

Русия!

преди 2 години

Петър Първи е извадил Русия от нищетата, неизвестността на дивите земи. Сложил Русия съизмерима с останалия свят. Наел е, заселил, привлякал от Западна Европа майстори, инженери, всякакви специалисти. Плащал им яко, като петролна компания на западни специалисти. С тяхна помощ е издигнал корабостроене и плаване на висота. Което в онези векове е било много стратегически важно. С две думи вкарал Русия в цивилизования свят. По-късно разбрах, Той бил с фински произход. Финландец!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Черно море не е руско, НАТО има право на учения.

32

Вера Су

преди 2 години

Предвид високата епидемична опасност, е препоръчително силите на НАТО да не си изхвърлят маските и памперсите в морето.

31

Анонимен

преди 2 години

"Всеки ден ще е така!"

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Айфеловата кула е голяма гpoзотия. Апотеоз на западните ценности и западната култура." Горкия. Когато Айфеловата кула е била построена, най-високата срада в Блааатото е била тази построена от един чуждоземен архитекти не е имала и една 20 от височината й. Всичко останало е било основно едноетажни и двуетажни коптори. Бегай се наслаждавай на руската туземна архитектура (и не, красивите сгради в Москва и Санкт Петербург НЕ са с руска архитектура, нито са строени от руснаци.

29

МИРО:

преди 2 години

ДОЛУ ПРОКЛЕТИ АМЕРИКАНЦИ!ДОЛУ НАТО!!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!Долу ЕС!!!

28

До 30

преди 2 години

30, преди да замина за Крим, по логическата верига ще има много звена от веригата, където Путин ще подскача от седнал на стола. То няма и да се вижда много, че седнал на, изправен до стола, няма голяма разлика за него.

27

МИРО:

преди 2 години

АМЕРИКАНЦИТЕ СА НАЙ-ПРОПАДНАЛАТА НАЦИЯ!!!СЛЕД ВРЕМЕ И ТЕ ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ!ЗА НИЩО НЕ СТАВА ТАЗИ НАЙ-МОРАЛНО РАЗЛОЖЕНА НАЦИЯ!ТЕ ИЗБИХА И УНИЩОЖИХА МНОГО ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА,НО ГОСПОД ДА ГИ УБИЕ ТЯХ!!! ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ И ЗА ВСЕКИ! ДОРИ И ЗА НАШИЯ РУМЕН РАДЕВ,ДЕТП НИ ПРЕДАДЕ НА ТЯХ!

26

До 25

преди 2 години

25, повтори пак, моля! Полуостров Европа?

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 РАзликата е, че сега Париж е най-красивия голям град в Европа, а Блаааото продължава да си е Блааато. :)

24

Анонимен

преди 2 години

15, къде се намира т.н. Блааато? Сигурно всички знаят, че преди много години е съществувал град с име Лютеция. В превод Лютеция означава Кааал, Блааато. Името на този град сега е друго и няма човек на планетата, който да не го е чувал и да не знае, че се намира в западната част на полуостров Европа.

23

Анонимен

преди 2 години

След Афганистан наред са Балканите. САЩ вече нямат пари да са навсякъде.