114

Анонимен

преди 2 години

Тия хем плюват по лекарите, хем не се ваксинират - простаците.

113

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е планирал да взриви жилището на Кунчев и да обвини антиваксърите. Така мислят да оправдаят смъртта му.

112

Анонимен

преди 2 години

"Основният резултат от "зеления сертификат" е увеличаване на желаещите да се ваксинират."

111

Анонимен

преди 2 години

Щом въпросните ваксини не предпазват от заразяване не са никакви ваксини.

110

Handel

преди 2 години

Добре е че си имаме кардиолози да ни лекуват от ковид. Е, през това време ще имрат много хиляди души от инфаркти, но кой им е виновен че по здравна кса за тях дават много по-малко пари отколкото за ковидните.

109

до130

преди 2 години

Пенсионери 65-75г ,за къв фейсбук говориш ???

108

До 128

преди 2 години

Пенсионери 65-75 ,за къв фейсбук говориш ???

107

До 128

преди 2 години

Благодарение на вярата на Фейк бук днес има 175 починали.

106

Анонимен

преди 2 години

Това е лъжа. Четете независими източници. Дори тъпия фейсбук дава много по-достоверна информация. Има клипчета с имена на починали от ваксините. Подчертвам известни спортисти . Млади и здрави падат като круши от сърдечен удар.

105

Анонимен

преди 2 години

"В най-тежко състояние в COVID отделенията са неваксинираните" -- каза зелка фасулева,звездата на днес.бг по писане на глюпости и лъжи. В американските медии пък съобщиха,че в Англия са зачестили смъртните случаи на двойно ваксинирани над 50-60 годишни половин година след ваксинацията.

104

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера, защо някои, които имат зелен сертификат се държат така сякаш имат пропуск за Рая?! Високомерни в там трудно ще намерят място.

103

Анонимен

преди 2 години

Искам да ми дадете отговор, ако се ваксинирате, доза 1- доза 2, защо след половин година нямате антитела и ви слагат-налагат само доза едно( бустерна,която е същата). Трябва да ви сложат пак по две през две седмици, а така до безкрай. Защо плашите хората. Това не са ваксини, а тестови продукти! МОже и 4 бустерни да си сложите. За сега е въпрос на свободен избор.

102

ако е жив

преди 2 години

Ангел Кунчев така и не се появи. Кацаров трябва да го пенсионира като мустакатия, Тодор Кантарджиев! Ако е още жив де. Ако е болен - да го пенсионира по болест!!! Явно не е в състояние да работи повече. Жив или мъртъв!

101

Исус Кунчев

преди 2 години

Аз възкръснах из мертвих! Истина ви казвам! Вервайте ми! Алелуя!

100

Анонимен

преди 2 години

Да припомня - радефф, гроп, слави, кирилчо, бк.п, дай беге, деепс, изправи се да седна, шкембе воевода - всичките са ЗА сертификата и "доброволното" (без което няма да имаш право да работиш, да учиш, да пазаруваш, да имаш банкови сметки) факсиниране! Единствените, които са се обявили срещу това престъпление са хАтака и фъзраждане. Първите ги знаем, че за пари всички правят, за вторите може само да предполагаме. Мислете утре! Изборът е буквално на живот и смърт!

99

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Толкова е просто. Щом неваксинираните са зле в болницата, никога няма да ходя в болница. Ще почакам да се натръшкат ваксинираните и тогава ще видим на кого ръцете са в кръв. Аз не съм спирал никого да се ваксинира, Мангъров също. Още по малко пък да сме изнудвали някого и нарушавали конституцията

98

Анонимен

преди 2 години

Абе...къде е Кунчев? А?

97

Я

преди 2 години

Аман от облъчващи новини. Кой го интересува?

96

Анонимен

преди 2 години

На доктора му е работа да лекува болните, не да ги разпитва кой какъв е. Много любознателни станаха всички. А за починалите вместо да се хвалят, че не са ваксинирани, да вземат да им разследват начините на "лечение" на тия болници

95

Алекс

преди 2 години

Ваксината предпазва несравнимо по-добре от чесън и ракия.Ваксинирайте се.