189

Потресен съм!

преди 2 години

Ужас! Изродска работа!Само заради такива съм ЗА смъртното наказание

188

няма значение

преди 2 години

Значи четейки всичките отвратителни коментари от рода "ама тя изневерявала", ама тя изглежда "палавница" и какви ли още не гадости - на вас глупави и безчувствени същества: Жената вече я няма, убита е, мъртва е, заличена е, един мъж е жесток убиец, един баща и една майка - съучастници - те как ви изглеждат? Безобидни и онеправдани? Фактите са : има жертва - жестоко убита, има убийци. И има една *** - безчувствени и ограничени мозъци, които се чешат езиците - познахте се надявам се.

187

Мирон Сабята

преди 2 години

опитали са се да го прикрият, тръгнала е метлата по върховете на командването, и се се уплашили некой младши инспектор да ги не топне за да направи кариера. и те така са "разкрили" случая.

186

Лекарства за нос

преди 2 години

До серж.Манолов за действуващ и болшинство придетса в гулаг отвечать, товарищ

185

серж.Манолов

преди 2 години

Не мога да разбера как е възможно бащата на убиеца, който също е бил съучастник в убийството и е действуващ следовател, да е допуснал да ги изловят със сина му. . . хептен, като кокошкари !?Това показва че професионалната компетентност на болшинството от състава на МВР-то у нас, е под всякаква критика !е под всяка критика !

184

Ем

преди 2 години

До До Между друготоНикой не му симпатизира на ***, убил жената. Просто хората се дразят повече че жертвата не е била много "благоприлична".

183

Теди

преди 2 години

КАКТО КАЗВА ПОЛИЦАЙ КАМАЛИЕВ СТАВАТ ТАКИВА РАБОТИ

182

Бизнесмен

преди 2 години

Е г.. ти тъ... ка, не стига,че му е изневерявала, ами сега и ще е лежи.В такива случаи се постъпва кавалерски : Викаш и такси, помагаш и с багажа и хайде при мама и тате да те хранят и плащат за фитнеса, фризьорката, парцалките и т.нСлед 30 мин ще ти рИве по айфона колко много те обича и как не може без теб

181

Анонимен

преди 2 години

Този тъ пак защо не е скочил да удуши любовника? Лесно е да скочиш на жена, която превъзхождаш физически. Да гние дълго в кауша, а детото му ще го гледат бабата и дядото от майчина страна. Господ да им дава здраве и сили!

180

Анонимен

преди 2 години

Щом жените търпят изневери, значи и мъжете могат. Откъде да знаем на кой колко му е прага на търпимост.

179

Анонимен

преди 2 години

крайно време е да се осъжда психичното насилие не по малко строго от физическото. Ако мъжа е бил влюбен до уши а жена му се *** наред с мъже от квартала, това ще му нанесе болка голяма - все едно да му строшат главата.

178

Анонимен

преди 2 години

Както винаги, бедното милиционерско въображение ни предлага обичайната версия ревност. "А дали е така, кой ще ми каже..."

177

Анонимен

преди 2 години

Тримата са наказали престъпника. Те са тримата талибански съдии. Те са невинни като всеки съдия, който осъжда на смърт.

176

Анонимен

преди 2 години

Това е талибанско семейство. Много добро талибанско семейство, което спазва законите на шериата. Наказанието е по талибански законно и заслужено. В Афганистан, който беше 20 години управляван от САЩ и Великобритания, това е нормална семейна практика и там законът се спазва строго. Законът е строг, но справедлив.

175

Анонимен

преди 2 години

Семейство Адамс.

174

Анонимен

преди 2 години

Евала на разследващите полицаи, така се работи.Това е пресичането на балканщината.

173

До 193

преди 2 години

Виждаш баба си

172

Бррр

преди 2 години

При баща - бивш служитер на Данс - какво да очакваш от отрочето му?! Майката - и тя същата! Пази Боже!

171

До 120

преди 2 години

Не зная какво е станало, но аз виждам една политическа история тук. Предизборна.

170

Теди

преди 2 години

И МЕН ИСКАТ ДА МЕ УБИЯТ ЗАРАДИ ПАРИТЕ МИ И КОНТАКТИТЕ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТИ И ВЛИЯТЕЛНИ ХОРА И ПОСЛЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ЦЕЛЯТ ТЕ ЗНАЯТ ЧЕ СЪМ СВЪРЗАНА С МНОГО ХОРА КОИТО ЩЕ БЪДАТ СЪЩО МНОГО ЗАСЕГНАТИ