51

Анонимен

преди 2 години

До "ти остави мигрантите: Лукашенко започна да спира транзитния газ за ЕС - ще изпукат от студ."------------------ Аааа, не. Лъжа! Човекът на Путин вчера официално съобщи, че това 'не е съгласувано с нас'.

50

Анонимен

преди 2 години

Добре, С-550. Знаем, че те там обичат да гледат под прицел нормалния свят и да заплашват с оръжия. Да се радват, щом това ги кефи

49

Анонимен

преди 2 години

"Всяка страна де е стъпил пиндостански крак се превръща в Либия или Ирак."----------------- за държави Африка или Южна Америка иде реч? Дето СССР ги съсипа в опит да ги комунизира? С оръжие, наркотици, пари за управници-"комунисти", войски и военни съветници? Или в Кавказ, из Азия по-на юг?За Афганистан ли, дето не успяха също са ги комунизират, но им разбиха държавата, инфраструктурата. Избиха и осакатиха поколения, стотици хиляди?

48

Анонимен

преди 2 години

"""Путин да отговори, след като се позовава на "законност" какво се прави с хора, които нямат входни визи за една страна и тази страна не иска да ги допуне до територията си. Той би ли допуснал до територията си нелегални имигранти, само защото "искат" да отидат в Русия (въпроса е чисто теоретичен, никой не иска да ходи в "рая" на Путин)?"""____________________ А пък Лукашенко им е дал входни визи за Беларус. Един вид, поканил ги е, не ги е върнал при влизането там. Пък ги не ще!

47

Анонимен

преди 2 години

Тези с полетите, основно от Турция, също от русия. Турция спря такива туристи на полетите до Беларус. А тези с друг транспорт или пеша(?) - през границата: първо в Русия, оттам и в Беларус.

46

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос. Колонизаторите освободиха колониите, а тогава масово настъпи опит за съветизация...с репресии, лагери, изземвания, война и т.н. После, СССР умря и ...

45

Анонимен

преди 2 години

Империята и сега са в доста африкански държави. Разширяват плацдарма. Нали бяха поизгубили страните, които те възпитаваха в социалистически "ценности". Е, сега работят с диктатори, купуват ги лесно, така взимат концесии за какво ли не вече.

44

Анонимен

преди 2 години

Ти остави лъжите им за духовни ценности, ама нали Лукашенко се грижел много за хората ... Тц, тц...

43

Анонимен

преди 2 години

"Руският президент В. Путин нарече отношението на Варшава към мигрантите на полско-беларуската граница противоречащо на ценностите на хуманизма, декларирани от ЕС, предаде БНР." ------------- А какво е отношението на Беларус към същите мигранти, които те не подсигуряват с храна, вода и подслон, а изпращат, че и с конвои на моменти, към тази граница? Те не са ли източноправославни? Това ли са духовните им ценности? Натири госта (нали си го пуснал/дал виза да влезе!) гладен, жаден, измръзнал...?

42

Анонимен

преди 2 години

Еврогейския съюз плачат за ромовете

41

Анонимен

преди 2 години

И един мармот завива шоколада в станиол.

40

Анонимен

преди 2 години

Нали си началник на Лукашенко?!Как да не знаеш!

39

Life или жизнь

преди 2 години

Да, някой да е чул компютър да е произведен в "русия"!?!? Естествено, че нямат нищо общо. Никой Не иска да чува за тях.....

38

Анонимен

преди 2 години

Путин ще го оставят до живот, нали си е от КГБ......:))) Направиха "референдум", без да питат Крим, обаче било честно......хахахахаха :))) Все едно ние да завземем макетата без да ги питаме какво искат......смех в залата :))

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "Всяка страна де е стъпил пиндостански крак се превръща в Либия или Ирак." С малко помощ отвън нали другарЕ? В Либия руснаците даже и армия бяха пратили, но турците им охладиха ентусиазъма. В Ирак подкрепяния от Русия Иран само дето още не е превзел страната, иначе през ден два бомбени авантюри. И така. Иначе и там "Русия я няма". Само *** човечета без опознавателни знаци и "доброволци". Като в Донбас и на безброй други места.

36

Анонимен

преди 2 години

Подъл лицемерен тип. И неговото време ще дойде.

35

Въпрос

преди 2 години

Кой бомбардира и съсипа дръжавите от които сега идват бежанците?

34

Анонимен

преди 2 години

Президентите на Русия и Беларус Владимир Путин и Александър Лукашенко подписаха указ за интеграция на Съюзната държава. С указа се одобряват всички 28 съюзни програми, одобрени през септември, както и основните насоки за прилагане на разпоредбите на Договора за създаване на Съюзната държава за 2021-2023 г.

33

Анонимен

преди 2 години

Китай ще си върне Тайван, Русия ще си върне Полша и Приднестровието, Украйна също ще се присъедини към Руската Федерация.

32

Анонимен

преди 2 години

Белорусия е съвършено изолирана и под жестоки санкции наложени от ЕС. В Белорусия няма увеличение на цените на тока, отоплението и на хранителните продукти.