101

Говорител

преди 2 години

Македония няма да влезне в ЕС.

100

Анелия

преди 2 години

Истината за Македония е доста проста. Неголяма територия на юг от Сърбия, която няма никакви съществени социални или природни ресурси.

99

Боримечката

преди 2 години

България няма стратегическа полза от сътрудничество с РСМ. Те нямат нещо, което на България е необходимо.

98

Анонимен

преди 2 години

Не им пука на македонците за нас. Искат само ЕС - затова подписаха тия договори. Това беше единствения начим да се оправят с гърчулята, които са твърди националисти в което няма нищо хубаво предвид террора с който са асимилирали българите в Беломорието. Ние нямаме полза от национализъм! Трябва да работим с македонците, които все още не са се отказали да бранят гръцка Македония. Това е шанс и за нас!

97

Боримечката

преди 2 години

Направо се притеснихме, че макетата не се интересували от нас. Стресираме се.

96

Русе

преди 2 години

На македонците им пука за България

95

МП

преди 2 години

Оставете макетата да се правят на каквито искат дори и на наследници на цар Соломон око щат.Те албанците ще ги сложат на мястото им много скоро.

94

Анелия

преди 2 години

Макета, направете си една нова Южна Славяния. Ментално изобщо не сте излизали от това състояние. Тито ще се гордее с вас. Оставете България и ЕС на спокойствие, те не се нуждаят от вас.

93

Боримечката

преди 2 години

С макетата трябва да се говори сбито за да вденат какво им се приказва. Романтиката свърши. На брат ви му дойде в повече от вашата "братска любов". Безплатното хранене на чужда трапеза свърши.

92

Алекс

преди 2 години

Гърците показаха как се лекува македонизма.Твърдо вето и никаква гъвкавост.Ние трябва да следваме същата политика.

91

Анонимен

преди 2 години

Македонизмът не е антибългаризъм. Това е изгубена кауза. Има такава държава РСМ с патриоти в нея на които не им пука за България!

90

Анонимен

преди 2 години

Това посмешище на държава няма никакъв политически елит.

89

А защо България

преди 2 години

изостави българите изповядващи ислям и християнство на произвола на съдбата - в Северна Македония, в Сърбия(Косово и Прищина), В Румъния(в Трансилвания, във Влашко, В Северна Добруджа), в Гъция(Беломорска Тракия, Егейска Македония), в Турция(Беломорска Тракия, Одринска област и др.), в Албания, в Украйна, в Русия и в други държави. Нима българските общности изповядващи ислям трябва да ги оставим на Турция и на разни арабски държави , та те да ги откъснат от нас, както направиха сърбите и гърцит

88

Боримечката

преди 2 години

И да се ваксинират е непременно поне с четири бустерни дози, защото иначе нали знаете какво.

87

Боримечката

преди 2 години

Make да ти кажа разбираемо за теб - ЕС ще приеме първо Турция и след това вас. Само Господ знае кога ще е това, но няма да е скоро. Ще ви се наложи да се изхранвате без да сте членове на ЕС дълго време.

86

Анонимен

преди 2 години

Много интересно,как точно СМ е изпълнила критериите за членство.Къде е Албания,къде СМ?Значи да приемем фалшификациите,омразата и антибългаризма на коминтерна и лишаване на българите от СМ от права?Е как е възможно?Никога!Заев лъже,защото не е изпълнил нищо!

85

Испер

преди 2 години

България ще я бъде.

84

Анонимен

преди 2 години

Тая година Босна и Херцеговина, догодина РСМ.

83

Я, па Я

преди 2 години

Повече от ясно е, че Радев е предал интереса на БГ. Повече от ясно е, че спечели ли изборите за 2ри мандат и ако не дай бог ПППП сформира кабинет считате, че сме клекнали и тогава ще бъдем бити и таковани и от мършавата сърбоманска ***. През 1945 г. Тито и Сталин си поделят България. Сърбите избиват БГ интелигенцията в Македония а руснаците в България. Плана е бил затриване на БГ и създаване на р. Тракия и р. Добруджа. Добре, че Сталин пукяса, че днес щяхме да сме историческа бележка под линия.

82

Че чекате!

преди 2 години

Скопските сърбо-комунисти непрекъснато повтарят коминтерновските мантри, измислени от кремълските тирани за македонска идентичност, македонски език- творение на Блаже Конески и македонска държава. Тези мантри веднага ще изчезнат след битката при Армагедон, когато примитивна Рус ще изчезне от картата на света. До тогава македонистите ще драпат за ЕС, но няма да ги огрее Титовите последователи.