265

Ц

преди 2 години

Кои са доказателствата,че е той ? И къде и кога си признава уж , никъде не чух , че си признава. Дали наистина е той.. ? И как така ако е той никой съсед не е чул и видял.. много е важно ако може да се провери кога е убита и т.н има тук нещо гнило.

264

Милостовия

преди 2 години

Как не ви е срам. Каквото и да е направила убийството не е решение.

263

Както обикновено

преди 2 години

Секс авантюра, ревност и агресия. Класика в жанра.

262

Ботю Ботев

преди 2 години

Най-очевидната версия обикновено е правилната

261

Анонимен

преди 2 години

Българска народо-психология ...

260

Аман!

преди 2 години

До "Пеналист".. С това злорадство и задоволство, че жената е убита и разчленена, само показа к'во си злобно, първобитно и комплексирано изчадие. Радваш се над смъртта на момичето, но ти с тоя характер ще си умреш сам като куче, без да има кой и вода да ти даде, и мнозина ще се радват за това, защото хората покрай теб само с лошо ще те помнят. С това злорадство, сега тичай да се скриеш под някоя скала, в друга вселена, белким избегнеш кармата за това, че се надсмиваш над току що починал човек.

259

Анонимен

преди 2 години

Toзи ако взимаше над 10 бона, нямаше да живее в Лагера, в този блок.

258

Анонимен

преди 2 години

До АнононименДа живееш в Любов в Бог означава, да си в абсолютна чистота на мисли чувства емоции постъпки хармония блаженство.В Любовта няма ренвост омраза злоба насилие и др. негатививни неща,каквито има във физическия свят.Относно смъртта,като процес, то тя е само физическа. Душата е енергийно поле и тя не умира,вечна е,вижда,чува изчиства се и се подготвя за нов живот.При насилствена смърт душата остава на земята докато си завърши работата. Хората се самозабравят не вървят по божия път.

257

Анонимен

преди 2 години

За акушерката 18г затвор, а за тоя *** и родителите му???

256

Боби

преди 2 години

До а.аШефче по сигурността и риска във виемуаре, интерсно био, ако е той...

255

Анонимен

преди 2 години

Оня лудият спамер от Перник май е прав......

254

а.а

преди 2 години

до 301 тоя е програмист в голяма компания вероятно взема над 10 бона какви мутри, какви бедняци...

253

Анонимен

преди 2 години

Даже и арабите имат по-хуманно отношение към жените, ама това е друга тема.Тия са изверги.

252

анонимен

преди 2 години

Ужасно е колко много пирмитиви тук защищават убиеца. Вече нямам никакво съмнение защо сме все последни. Задръстеност, откровена тъъъпотия, нямам думи. Да се защитава убиец? Ами не ви ли е ясно, че подобни винаги ще намерят причина, дори по-често убиват мъже всъщност, но тук някои искат да се убиват жени и плещят против тях, едва ли не.........

251

Анонимен

преди 2 години

"Кримналисти много добре знаят,че случаен и непознат никога няма да убие,разфасова някого ей-така за кеф и удоволствие." ... .Tед Бънди казва здравей. .

250

стефчо

преди 2 години

При жестоко и садистично убийство веднага се търси профила на съпруг или роднина. Кримналисти много добре знаят,че случаен и непознат никога няма да убие,разфасова някого ей-така за кеф и удоволствие. Търси мотива,без мотив това на практика невъзможно в криналистиката и едно на 50 милиона! Това ако го направи някой непознат,и без мотив никога няма да го хванат...

249

Анонимен

преди 2 години

Т. нар. "съпруг" абсолютен комплексар - неудачник, безпаричник, подклаждан от не по-малко *** си родители. Останалото е само Background.

248

Анонимен

преди 2 години

в Перник жените си гледат кокошки, прасе тва онова. Те могат да колят, порцират, буркани да затварят и готвят. Най вероятно мъжете са убили младата жена а свекървата я нарязала и затворил в куфар. тия и тримата са изцяло оффнати и изкукали.

247

Обективно

преди 2 години

Има камери по пътя, и май тя въобще не е засечена на тях! Има доказателства.

246

Обективно

преди 2 години

Още тогава писах да проверят съпруга! Дали ревност, дали друга жена...жалко за момичето и за детенцето!