38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Пише в списъка - починалата 35 годишна жена е била с онкологично заболяване. Днес всички умират от ковид. На дребни подробности като огнестрелни или прободни рани никой не обръща внимание.

37

Не

преди 2 години

До Анонимен Не аз съм с ненаучен урок, а ти си с изплакнат мозък. Това са официални данни. Но не забравяй,че когато си заравяш главата в пясъка, друга част от тялото ти остава да стърчи нагоре. И от тези стърчащи нагоре части БигФарма в момента много добре се възползва.

36

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже пак, че жената е претърпяла катастрофа, пък те я писали от ковид.

35

Анонимен

преди 2 години

PCR тестовете не могат да бъдат фалшиво положителни. Не си си научил урока. Могат да бъдат фалшиво отрицателни, но в доста по-малък процент от твоите 40%. Доколкото си спомням около 10%.

34

А

преди 2 години

Колко аутопсии има направени и кой и на какво основание реши,че са починали от ковид а не от някое от заболяванията си. А, верно ПСР-теста. Същият ПСР-тест, който в 30% от случаите дава фалшиво положителни и в 40% фалшиво отрицателни резултати. И за който самият му изобретател каза няколко пъти,че това не е тест за диагностични цели.Някои удобно забравиха,че истинската причина за смъртта установява единствено патоанатомът след аутопсия.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 Важни са тенденциите,а не 1,2 или дори 3 години неправилно изчислена средна възраст колега или колежке! Наскоро почина 27 годишно момче,високо около 1,70 м. тежащ 176 кг.Не си беше правил никакви изследвания досега.Диагностицираха го с Ковид,последните дни е имал висока температура.Н е бил на лечение в болнично заведение. Според теб,с какви придружаващи заболявания ще го изпишат,а лично аз си мисля,че е имал поне две хронични.?

32

Анонимен

преди 2 години

" мъж на 42 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; " Умиpат хора на всякаква възраст със или без придружаващи заболявания. Даже ми се струва, че починалите с някакво придружаващо заболяване са по-малък процент сред починалите от Ковид-19, отколкото да хората с това заболяване сред цялото население на тази възраст .

31

Анонимен

преди 2 години

Наистина само си си играл с данните. Средната възраст на починалите вчера е 71,75 години и за 60 човека няма записани придружаващи заболявания, което е 34% от всички починали. Според теб останалите 66% са "почти всички". И още нещо, в списъка на починалите има 176 човека с едно повече от обявените 175 починали. За четвърти път тази седмица има разлики в броя на починалите

30

Анонимен

преди 2 години

Поиграх си малко с числата и установих,че средната възраст на починалите е 74,5 г, а почти всички са с по едно,две и повече хронични заболявания.Бог да ги прости хорицата,можеха да си поживеят сигурно още,но ако не беше Ковид истерията,едва ли някой освен техните близки,щеше да бъде впечатлен!Нека Кацаров и останалите,които ужким управляват нещо в тази скапана държава,да се замислят и да си направят правилните изводи!

29

Коприва

преди 2 години

Жената е била с онкологично заболяване. За 1 година в България регистрират около 30 000 нови случая. В същото време смъртността е 265,7 на 100 000 и е една от най-високите в Европа. Тровят с храна, напитки, емоционален терор от медиите от много години.

28

Анонимен

преди 2 години

Полуинтелигентни полужурналисти...няма ли да престанете най-после

27

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Този на 67 без заболявания е прегазен от влак вчера и той е жертва на ковид също.

26

Дедо

преди 2 години

Здрава жена на 35г кога почине от грип , ела ми звънни на мобифонот , да пием по едно , че да я споменем!!!

25

филип ейджи

преди 2 години

До Анонименти видяли им заболяванията бе!

24

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата няма край. Щефан Улрих, шефа фармацевтичния отдел на Байер си го каза- УФците си бият генно модифициращи препарати. Има го в Тубата и е публикувано, познайте от кого? От СЗО, разбира се! Конспирация, мхммм. Записът е от World Health Summit от октомври 2021г. Човека го казва между 1:43:00 и 1:44:00 от клипа. Айде загубеняци, дупчете се и гълтайте мухи.

23

Анонимен

преди 2 години

Кой ли ги чете тия цифри горе? И кой им вярва?Тази, на 35 години сред починалите, да не е като онова, 13 годишното момче, което загина в катастрофа и го писаха и него сред жертвите на КОВИД? Наистина, вие сериозно ли???!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Ако бяхте ваксинирани,вместо 175, щяха да са 5 починали. Има известна разлика , нали!

21

Анонимен

преди 2 години

Вписани ли са и починалите при ПТП-та? Хахаха. А тези с огнестрелните рани в главата? Вече никой не ви вярва на тия алабализми.

20

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-голям е натискът, толкова по-голяма ще е съпротивата. Природни закони просто.

19

Анонимен

преди 2 години

Жената е с придружаващо онкологично заболяване нищо че е била на 35. Как не ви е срам да лъжете!