63

Говорител

преди 2 години

Ковид не е наука, това е вече религия. Вакс+ и Вакс- са двете противоположни страни в този религиозен диспут.

62

Анонимен

преди 2 години

До 63... Не само че никой не е забранявал на Франция да прави ваксини, ами правят и повече от една. Ваксината на санофи вече е готова, минала всички тестове и разрешена отдавна за употреба в целия европейски съюз. Въпрос на доставки и производство е. Бил Гейтс в живота си една хилядна от ваксина не е направил. Той купува ваксини, а не ги прави. Не ви ли става неудобно да си изчисляте на посоки като Хаджи Смион от Чичовци?

61

до Бау

преди 2 години

Разбира се, че са 2-3 коментарите. От 4 страници, половината са нашарени от теб и това е само под тази статия. По което и време да те мерна тук ти все си "в почивка за да се подиграваш на антиваксърите". Както казах, ***, с този измислен персонаж лъжеш само себе си. Това твоето не е работа, колкото и да те лъжал от тролската централа.

60

Анонимен

преди 2 години

Защо не разрешиха на Франция да прави ваксини за корона вируса, след като тя е доайен в производството на ваксини в световен мащаб? Ами ги оставиха в ръцете на бил гейтс и компания.

59

Бay

преди 2 години

До до Бау всъщност пиша по 2-3 коментара на ден, но не съм Анонимен. :D Почивам си от работа като се подигравам на ***-антиваксъра и разни дечица. :D

58

Анонимен

преди 2 години

Аз не ща да ставам зеленчукова култура

57

до Бау

преди 2 години

Ами лимонка си. По което и време да отворя сайта и да погледна коментарите, ти си нон стоп там. Човек обичащ науката няма да виси по новинарските сайтове и да се бие в гърдите какъв фен бил като бай Ганьото, какъвто си ти. Ти си просто един ваксърски тpoл, който се е взел прекалено насериозно с измисления си онлайн персонаж.

56

Живко от Варна

преди 2 години

Защо някои хора от държавна сигурност искат да ме убият някога в бъдещето ?

55

Бay

преди 2 години

До до Бау явно ме мислиш за лимонка. :D Мне, просто обичам науката. :D Мисли си каквото искаш, слабо ме интересува. :D

54

до Бау

преди 2 години

Просто си спрял да мислиш и си навил ръкава като останалите овце. Интересно ми е какво би казал на човек, който е получил увреждане от ваксината? А, да, просто пак ще си изключиш мозъка и няма да мислиш за такива неща, защото "специалисти" са ти приспали мозъка със сладки приказки.

53

Анонимен

преди 2 години

Напълно съм съгласен ,няма коронавирус ,има само графенов оксид,барий,алуминий,живак,аденовируси от шимпанзе,екстрат от бъбреци от умрели човешки ембриони,литий,ДНК от извънземни,екстрат от вируса на СПИН,белтъчни приони ,тоест все безвредни и полезни за здравето на всеки човек.

52

Анонимен

преди 2 години

Така е, съдържа се виза за св.Петровото царство.

51

Бay

преди 2 години

До до Бау аз проучих и се допитах до специалисти. Те казаха - шанса да е ОК е огромен. За мен беше достатъчно. Не чета какво казват медиите....

50

до Бау

преди 2 години

Някои от страничните ефекти не бяха оповестени по времето, в което ти обясняваше че си се набол :D

49

Бay

преди 2 години

До до Бау сериозно ли мислиш, че си сложих без да проверя страничните ефекти ? :D

48

Ваксиниран

преди 2 години

Аве то и аз искам къщичка на четири етажа и мерцедес в гаража, но антиваксърите трябва и тях да издърпам!

47

до Бау

преди 2 години

Странно защо отсъстваш под всяка статия, в която съобщават за страничните ефекти от ваксината. А, да, защото селски тарикати като тебе се показват само когато им изнася.

46

Анонимен

преди 2 години

Ваксиниране, антиваксър е на баба ти внука. Хората не желаят да се бодат с нещо, което не е представено прозрачно пред обществото.

45

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува. Интересува ме кога ще имаме стандарта на живот на Европейците.

44

Анонимен

преди 2 години

Стигасте лъгали народа че никой не ви вярва вече ебетеси майката с тия ваксини всички ваксини имат странични ефекти и то много ефекти че ведяхме колко хора умират и се заразяват от вашите убийствени ваксини айде няма нужда от вашите убийствени ваксини забрана за всички ваксини никой няма да се ваксинират хората ще ви унищожим първо вас после семействатави разбрахтели *** мутри