47

Анонимен

преди 2 години

продължава: Т.е. вместо да се проверяват 2,5-3 млн. разписки, непосредствено преди изборите се проверяват 10-15% МГл. Ако данните на техните RAM-ове са еднакви, ВСИЧКО е ОК! Няма бавене, няма разлики между машините при машинно гласуване. Ако има разлики, Сиела норма да отговаря пред прократурата за УМИШЛЕНО ДЕЯНИЕ. Не мога да разбера защо един пожарникар и един експерт по съвсем друго направление се бутат да изказват своето мнение по проблеми, които не са от тяхна компетентност.

46

Анонимен

преди 2 години

До неизпълнението наНаистина сме трагедия. Дистанционно гласуване на куково лято докато ги има партиите на статуквото. Те не знаят да провеждат честни и законни избори,те знаят да готвят тюрлю гювеч със съдбата на народа.

45

msm

преди 2 години

Машината няма как да сбърка. Така че ще броят, докато не изкарат резултата от машината. В някои секции може и до 10 пъти да броят. Който не е работил с числа, той не знае колко лесно се греши.

44

Бонго Бонго

преди 2 години

Президентът 1 Герджиков2. Карадайъ3.Лозан

43

Анонимен

преди 2 години

то няма да забави, но ще има разлика с машината и Бойкикев може да е извън парламента дори, а той освен да е депутат за друго не става.Утре вечер ще реве на умрело

42

Анонимен

преди 2 години

И кое че верно от машината или от ръчното броене :)

41

Анонимен

преди 2 години

И задължително прочетете бележките, дали съвпадат с вашия вот, червената мафия не спи, а действа.

40

Анонимен

преди 2 години

Съда не е забранил контролното преброяване, а че резултатите от бележките няма да повлияят на изборите, ще се ползват само данните от машините, те са само да се потвърди честността на вота.

39

Възмутен

преди 2 години

Законът, какъвто и да е, е закон и се изпълнява. Нарушението с отхвърляне решението на Административния съд е нарушение на Закона. ЦИК трябва да бъде осъден и отстранен. ЦИК е този, който проваля изборите. Прокуратурата трябва да се намеси и арестува членовете на ЦИК. Отлагане на изборите с новв ЦИК. Време е най-после в тази държава да работи Законът, а не административни разпорезби.

38

Анонимен

преди 2 години

вие самия сте хаос другарю каква е тази демокрация с комунистически машини от другаря Мадуро подарък от Венецуела въобще не мясат на демократични избори тези машинаций пардон машини

37

неизпълнението на

преди 2 години

решението на ЦИК от СИК не поражда каквото и да е последствие, защото неизпълнението е в съотвестствие със Закона.Който иска от ЦИК да брои бюлетини е свободен да направи това в понеделник, 15 ноември, считано от 00:00 часа. Трагична история е настоящата българска държава, а си мечтаехме за дистанционно гласуване

36

Бай Иван

преди 2 години

В тази държава никой не е***а решенията на съда.Гласувайте и махнете това подобие на управляващи от родината ни.

35

4epa

преди 2 години

ФИГУРАНТА ПИКАЕ ГАС !!!!!!!

34

Дежавю

преди 2 години

Тоя е "истински комунист". Както и да го въртиш-все на г.ъз мяза. И помага на поредната завера Бойко-Корнелия!

33

Анонимен

преди 2 години

""До миналият парламент ДБ не можеше да прескочи 4 процентната граница, като въведоха машините и хоп 12-13 процента..?"" ------------------ 1) До предната година, а не парламент. 2) Писна ни от "успеха" на България и затова почнаха протестите тогава! Че ги опорочиха провокатори (както се изясни) е друго. И после се вдигнаха бройките! 3) Защо не питате как се увеличиха "в пъти" избирателите на ДПС, които уж били неподвижни, за дамогат да гласуват с бюлетини в подвижните урни, а не с машини???

32

Къде е РЕГИСТЪРА?

преди 2 години

ДА има електронен регистър в реално време да се отчитат всички избирателни комисии да регистрират всеки човек че е гласувал А НЕ САМО ТЕТРАДКИ и разни хитреци да гласуват много пъти с различни адреси от различни места.

31

Български Гений

преди 2 години

Хората се продават има продажници. Трябва в затвора не само хората, които подкупват с пари, а и хората, които се продават и вземат парите да ги криминализират и те в затвора.ТРЯБВА да следят броя РЕГИСТРИРАНИ и БРОЯ гласували. ЕЛЕКТРОНЕН РЕГИСТЪР в реално време да се отчитат. Провинциални хитреци без постоянен АДРЕС ЩЪКАТ от Град на Град и Гласуват ТЕЗИ как ЩЕ ГИ хванат? Без СИСТЕМА С ОТЧЕТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ кой се е регистрирал?

30

Анонимен

преди 2 години

"""Вота е МАШИНЕН, броенето е на разписките от МАШИНИТЕ! Щом машините са дали, чрез разписките едни резултати не е логично, самите машини да дадат други резултати." _____________ Хартийки лесно се губят и/или подменят.

29

Революционно решение

преди 2 години

Да печатат разписките от машините на по-качествена хартия, за да могат да ги броят на други машинки дето броят в банките банкнотите.

28

Анонимен

преди 2 години

Дигитализацията пречи на познайте кои? Неграмотните. А те да кого гласуват? Справка, гласувалите "за" решението на ЦИК за 100% броене на разписките от машините, а не на, да речем, 30% , 50% контролно засичане!