84

Анонимен

преди 2 години

Почти всички които лежат в реанимация са.НЕВАКСИНИРАНИ. Повярвайте ми, това не ми прави никаква радост, даже напротив. Глупаво и ненужно е. Постепенно персонала се изморява и напуска. Не виждат смисъл в това което правим, защото е ПРЕДОТВРАТИМО. Капацитетс се изчерпва от неваксинирани.

83

Sadiata

преди 2 години

Едно не мога да разбера при проброява нето България са шест милиона от година и половина от кадей намирате тези хора за тестване всеки ден по 5000 човека тествате малко не ви ли звучи странно за 110 дена са шест милиона а една година има 365 дена Как става това нямали да престанете с тези лъжи не вие шие малко срам поне малко да лъжете народа и ли си милите народа пасе трева ей всички сте за разстрел и то публично Долни *** политици еничари за нищо не ставате за пари и майка си ще продадете

82

Щерю

преди 2 години

Ковид е грипен вирус, на който изкуствено са прикачени шипчести протеини. Организмът на заразените се справя с вируса, но някой хора се свръх-алергизират и за съжаление умират от АЛЕРГИЧНА РЕАКЦИЯ към протеина в шиповете на вируса. Ключето за оздравяване е - да няма стрес и да се сведе хистамина до минимум, чрез АНТИХИСТАМИНОВИ ПРЕПАРАТИ (алергозан, лоратадин, кларитин, фенистил, урбазон и др.), витамин Ц, магнезиев цитрат и чай от агримония. АЛЕРГИЯ, а в болниците ги лекуват от пневмония...

81

Анонимен

преди 2 години

Този маниер е типично български.За какво ли не ни лъжат та за ваксините да са точни.На летището във Виена всичко е било нормално.Управляват ни недостойни хора.

80

до 89

преди 2 години

"...а зеленият сертификат е като безполезен атрибут."Тепърва ще има да разбирате как сте се прецакали с този зелен сертификат. Ако беше само безполезен нищо не е, но вредите за здравето от ваксината ще се проявяват напред в годините. Така е който вярва на телевизора и на такива като този от снимката.

79

Пуци

преди 2 години

Какво стана с генерал Коронов

78

Кантар, вятър те вее

преди 2 години

Ако бяхте оставили епидемията на естествения ѝ ход до сега да сме я забравили.Колко пъти да ви казват специалисти, че по времена епидемия НЕ СЕ ПРАВИ ВАКСИНАЦИЯ защото се създават нови щамове. То и вие го знаете, ама така ви нареждат външните господари, щото на тях този вирус им дойде дюшеш. Трябваше им трансформационно събитие и вируса пасна идеално.Сега ще ваксинирате и ще подклаждате епидемията до когато ви дадат "свободно" от вън.

77

Хърльов

преди 2 години

Бай Шиле жив

76

Анонимен

преди 2 години

Кадъна1 маскирана- Турски сериал.

75

Анонимен

преди 2 години

Така се е опиянчил, че му е все тая какво ще му натопорчат.

74

Анонимен

преди 2 години

Тоя така се е запил край ковида, че сериозно се опасявам за черния му дроб.

73

Анонимен

преди 2 години

Въйййй, нима? Ами ако не се разболея, че ме застреляш ли?

72

Анонимен

преди 2 години

Писнахте ни вече.Лъжи -търчи.Днес на летището в София не пускат изпращачите и посрещачите независимо, че са със сертификат.Безподобни лъжци.Опитваш се да бъдеш честен гражданин,но отвсякъде се гаврят с теб .Стоиш отвън пред вратите като изгонено псе ,а зеленият сертификат е като безполезен атрибут.

71

Анонимен

преди 2 години

Казаха ви специалистите, какво е клетъчен имунитет и имунна памет. Защо не чомедуваме от сарс вече, демек атипична пневмония, каквото и да значи. А този вирус е изтърван от Уханн и Щатите, съвместните им лаборатории. Това се знае, вече. Тия приказки как некой си ял прилепи и сетне вируса се разпространил по цял свят ги разказвайте на децата, *** и те няма да поввярват.

70

Еххх

преди 2 години

Големи пророци сте! Жална ни майка като слезе ИСУСА ХРИСТА!

69

Анонимен

преди 2 години

Имам една приятелка, която не е здравноосигурена, но се възползва да се ваксинира. Честито, моме.

68

Анонимен

преди 2 години

Тоя не мое ли да се скрие? А къде отиват болните от други болести? Тях не ги броим, че не са ни важвни.

67

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните *** като мухи. Народът ни се прочиства от безмозъчните.

66

Некадърник

преди 2 години

Радев за да го приберат ходи по трупове

65

Анонимен

преди 2 години

Спряха плановите операции и накараха болни хора да си сложат тестов продукт. Нормално да растат починалите. Страничен ефект на ваксините е миокардит. Вижте в статистиката колко хора със сърдечни проблеми са си отишли уж от Ковид.ама сега повярвах че 70-80 годишни си купуват серрификати