202

Анонимен

преди 2 години

Имайте малко търпение де, още не е минала година от първия ваксиниран и сте едва на втората игла. След една година пак ще си говорим. Аз лично очаквам единствено преболедувалите да имат нормален живот. Този на ваксинираните ще е от игла до игла. Вирусът ще е най-смъртоносен за ваксинирани с отслабено действие на ваксината. Закъснееш ли с поредния бустер си до там. Вече с разбита имунна система, оцеляването на ваксинираните ще е невъзможно без ваксините. Живи, но тотално зависими.

201

МмАаНн

преди 2 години

Само за информация: За 2 години към днещна дата са се заразили 3,24 % от световното население. От тях починалите СЪС ковид са 2 % - средна възраст 80+ с безброй другиб страдания. Т.е. жертвите СЪС ковид са 0,06 % от световната популация. За тези, които ще гракнат, че няма статистика за африканските страни: Към края на октомври в Германия, където има статистика, броят на заразените за две години стана 4 % от населението. Инфо от Джонс Хопкинс и Дойче Веле. А сега се насе...ете от страх

200

MmAaHh

преди 2 години

До До от Испанияb.1.640 - новият различен вариант на вируса. Естествено, че ще се появяват нови варианти, които не приличат на предишните. Златното правило на имунологията: Ваксинация по време на епидемия не се прави. Тия *** пренаписаха цялата медицинска история. Какви ли плодове ще берат и Англия, и Испания след броени месеци...

199

Анонимен

преди 2 години

И какво става в света на ваксинираните? Португалия - 3 смъртни на ден, при 2000 заразени. Какво да става....

198

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета. То и в Германия 67%са напълно ваксинирани, но новите случаи са всеки ден над 40 000. Четирима мои колеги напълно ваксинирани се разболяха. Единият беше 10 дни в болница. Млад човек без заболявания. Толкова за имунитета и отровните препарати.

197

Анонимен

преди 2 години

Няма антиваксъри понеже имат обица на ухото от Бергамо. В Мадрид също ледената пързалка беше пълна с ковчези. Крематориум имат дори във всяко село и знаят колко се чакаше за кремиране на починал. Брат ми 28 години живее в Испания. Съседите докладваха ако чуят повече от 6 човека в къщата на Коледа. От 2 различни сем.в планината като са на туризъм ходят с маски. С дронове ги следяха доскоро по центъра на Валенсия. Чудят ни се на акъла. Заради неспазване на мерките в България не са си идвали 3 г.

196

от Испания

преди 2 години

До 248 Има хиляди нови варианти и какво? Ваксините действат срещу всички от тях.

195

До от Испания

преди 2 години

Напиши b.1.640 в гуглето. И тогава давай акъл. Не си мисли, че разбираш от всичко.

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - в България, починалите от Ковид-19 са можели да живеят средно още 13,5 години. Интересно в Испания как е -... - в Испания живите са можели да бъдат вече умрели от Ковид-19, ако вярваха в конспирации и магии, като умрелите от Ковид-19 в България!

193

Анонимен

преди 2 години

Много държави имат много по-голям процент ваксинирани и пак няма стаден имунитет. Това е вирус, няма как да се получи стаден имунитет.

192

от Испания

преди 2 години

До 243 Ще си говорим ако не те е покосил ковида дотогава. :)))))

191

Анонимен

преди 2 години

Ще си говорим след един месец :)

190

Анонимен

преди 2 години

Хората с бронзов тен - Ковида не ги хваща , по лични наблюдения , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, Испанците са си Мурргавички

189

Балкански Чобанин

преди 2 години

До от Испания Ами стой си там , какво си луднал да драскаш че завоня от испанска смрад .

188

Анонимен

преди 2 години

Аз не смятам да ставам ГМО ....като някакъв зелечук

187

Анонимен

преди 2 години

Според статистиката в България, починалите от Ковид-19 са можели да живеят средно още 13,5 години. Интересно в Испания как е.

186

Анонимен

преди 2 години

В Испания са добре с това ваксиниране, а в България много починали. Вчера средната възраст на починалите е 71,75 години и 66% от починалите имат поне едно съпътстващо заболяване.

185

Вярно ли е?

преди 2 години

""The Lancet" излезе публикация, в която експерти изразяват предположението, че Испания вероятно вече е постигнала стаден имунитет, който сега трябва да бъде затвърден с бустерно ваксиниране." ????????????????????????????????????????????Остана уважавана световна научна медия която да не се гмурнала в кацата с лай--та и да не е станала за посмешище? Какви са тия подигравка с читателите. Това никога няма да се прости

184

Анонимен

преди 2 години

До Мангъро мисирка Средна възраст на починалите през изминалото денонощие 74,5 г.Почти всички с по няколко придружаващи хронични заболявания-предимно диабет,сърдечни проблеми и белодробни.Бог да ги прости хората,можеха още да поживеят,но на подобна възраст,с БГ здравеопазване,с БГ стандарт на живот,шансовете им и без това не са били особено високи!

183

Анонимен

преди 2 години

В Испания 79,1% са напълно ваксинирани, което едва ли е достатъчно за групов имунитет при по-силно заразния Делта вариант, но очевидно дава отражение на броя на новозаразените и на починалите