48

СлучаЕност ще да е..

преди 2 години

След култовото изказване на Тръпм за използването на дезифектанти за лекуване на коронавирус Здравното министерство на САЩ в ежемесечните си отчети за смъртноста в страната отчете нарастване на смъртните случаи след употреба на белина и домашни почистващи препарати от 1700 случая предишния месец на 4300 случая през месеца СЛЕД изказването на Тръмп..... Случаеност... а дано, ама надали . Данните са публични и достъпни на сайта на Министерството. / английския език е задължителен и необходим / .

47

До 50

преди 2 години

Много точен коментар !

46

Ама

преди 2 години

Нали уж му се смееха, а пък тя каква стана ! А и за много други неща се оказа прав, въпреки яростните критики ! Сега се наслаждавайте на дигесталните газове и смешките на Байдън, както и на високите цени на бензина, тока и т.н. ! Да ви е сладко !

45

Анонимен

преди 2 години

Друго е белината да е вносна!

44

Анонимен

преди 2 години

УРА_А_А_А!!!!!! Радев ща ни внесе БЕЛИНА!!!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Системната консумация на алкохол помага против ковид вирус.

42

Анонимен

преди 2 години

Белина ли ще внасяме?

41

Анонимен

преди 2 години

"България до две седмици ще бъде внесен препаратът, който изправи болния от COVID-19 американски президент Доналд Тръмп на крака за два-три дни"-----------------------А не беше ли по-логично да го внесете още в началото на пандемията за да спасите колкото може повече животи, или идеята беше да уморите колкото се може повече народ, за да наплашите всички достатъчно че да се ваксинират.

40

хп

преди 2 години

Знаете ли кво означава лекарство, а не вакса???? Лекарството означава придобит имунитет след преболедуване!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Тръмп е голям

преди 2 години

Еми ние отдавна го имаме - белина

38

Доктор Ху*

преди 2 години

Тръмп е боледувал ? .... Когаааа ? Ухилен и видимо здрав влезе в болницата в петък. В събота излезе да си поздрави феновете и изглеждаше в отлично здраве . В неделя вечерта го изписаха ..... Ваксърите може да не са съгласни с думите ми. Разбираемо е . Те по принцип забравят бързо и задължително искат Овчарря да им каже какво да вярват... ЗАТОВА ИМ ПРЕПОРЪЧВАМ -НЕ МИ ВЯРВАЙТЕ изгледайте официалните репортажи в дните когато Тръпм е боледувал и вижте САМИ как "боледува" Тръмп.

37

Анонимен

преди 2 години

темата за ваксините се изтърка, сменяме опаковката

36

Анонимен

преди 2 години

А след хапчето издава ли се сертификат? И пред комисия със свидетели ли се изпива?

35

Ох

преди 2 години

Сега това ли ще ни пробутват? То не бяха ваксини, хапчета панацея, сега пък вливания и то скъпи! Не вярвам някой да се върже.

34

Мнение

преди 2 години

Че то лекарството на Тръмп тука го има на всеки щанд за Перилни и миещи препарати "Белина"!

33

Анонимен

преди 2 години

Стига сте дъвкали Кунчев! Знаете ли колко хора с неговите придружаващи заболявания ковидът ги отнесе? В списъка са предимно такива, не виждате ли? Човекът си е жив и дано се възстанови напълно!

32

Totenkopf

преди 2 години

Явно ще е за върхушката при тая цена от хиляди долари!

31

Анонимен

преди 2 години

Нека има за такива като Кунчев с "лек ковид" по 2 месеца болничен, една доза е 3000 долара... А за вас трънки като влезете при мафиотските престилкаджии да ви уморят на вентилатора...

30

:)

преди 2 години

Ама с F16ките ли ще ги докарат...

29

Анонимен

преди 2 години

Всичките пари на народа отиват за ваксини,тестове,и 100 лекарства за корона. Другите болести изчезнаха ли ? За тяхното лечение пари ще останат ли? Като внасяте лекаството на Тръмп,не е лошо да вкарате и лекаря му доктор Зеленко,и да го чуете какво говори за всичко това.