61

Анонимен

преди 2 години

Прави се, за да забранят протестите на народа на Русия срещу Путин................Още санкции срещу Русия за нарушаване правата на човека.

60

Анонимен

преди 2 години

Диктатурата в Русия иска да налоши ГУЛАГ на свободния народ. Евросъветският съюз протестира, освободете народа на Русия, долу диктатурата на сертификатурата.

59

До Биволъ

преди 2 години

Кухорого, ти се оказа и кухоглаво! Щом "Руският княз ВладиСЛАВ получи от Византия...", няма какво да чета лъжепатриотарските ти драсканици! Владимир Святославович се казва князът-покръстител! А разговори на верска тема са имали и с Хорезм, и с немците! Но са избрали византийския религиозно-културен кръг, както и ние! Могли са да станат католици, както и българите! Ама са станали православни християни! Българите се запознават с православието още по времето на великия ювиги-хан Кубрат от рода Дуло

58

Анонимен

преди 2 години

Явно и при тях кризата се развива с бясна скорост. Скоро и тези със сертификати няма да могат да си позволят кино или да пътува. Насочват обществения интерес в друга посока.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55-----Спутник не е Одобрена (научете български, многоумници!) по икономически и главно по политически причини! Тя е перфектна ваксина, не дава странични ефекти, има висока степен на защитаване, особено заедно с овата назална форма, която защищава входа на вирусите през носоглътката. Спутник се използва в повече от 60 страни. Ако нашите послушковци я бяха допуснали до българския пазар,ваксинираните щяха да се с поне 20% повече! Българите имат доверие на руското!

56

Анонимен

преди 2 години

До Бай Баяни====Глупи, почети малко! Виж колко много страни има в света! И в кои какви мерки против Ковид се вземат, какви ограничения, какви локдауни, мерки срещу цели професии, уволнявания и после се упражнявай в писане! Омръзнахте с тази Русия, с Путин, с всичко! А изчислено на глава от населението, ние сме по-зле от Русия!....Няма такъв Бат Баяни! Има Батбаян!

55

Анонимен

преди 2 години

Истинското име на путин е СерГЕЙ ГЕЙлов Шаломович

54

Анонимен

преди 2 години

Кво ни интересува блатния клозет

53

Натовеца

преди 2 години

Русия у киреща и тя айде..........смятайте какво се готви значи !Всичко е цирк за пред хората един и същи сатанински кабал дърпа коците на всички ,накрая ще се окаже май ще са баджанаци всички Байдън Путин и всичко е масовка само за пред хората!Поне успокояващото е че имат Спутник а не рнк пфайзери и модерни предизвикващи тромбози главно те са смъртоносните,но пак е жалко това разочарован съм от братушките няма да лъжа много!

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 "почвам да мисля че им липсва някоя важна съставка която има в другите удобрени" Да, съставката се нарича "документирана история на тестване и ефективност". Такава не беше представена на ЕМА от руснаците, пореди което и руската ваксина не е одобрена. Еееех, а ей го къде беше август 2020, когато руснаците гордо пропагандираха, че "имат" ваксина.

51

Анонимен

преди 2 години

Бе и тия правят задължителна ваксинация, гадост, но по важният въпрос е ЗАЩО не удобрява ЕС руските вакси, почвам да мисля че им липсва някоя важна съставка която има в другите удобрени, и тя явно е с някакво по различно приложение от това да ти пази здравето

50

Muahaha

преди 2 години

В България мръсните бюрократи-*** от ЕС ни наложили сертификата, ами в обетоновата ви земя Русия кой им го налага, бе дее и *** офце неграмотни!!

49

До 53

преди 2 години

И какво е фаза 5 от плана, ако не е някоя междугалактическа тайна на черната ръка....

48

До Майна

преди 2 години

Как какво ни пука за Русия? Ако не беше Русия, щеше да се казваш Мехмед и да носиш фес. Ленин ни даде кирилицата, а Сталин латиницата. Съветския съюз беше крепост на православието и затова злия запад го съсипа. Български народ няма - ние сме славяни и като такива трябва да се влеем в нашата славянска прародина Русия. Българския национализъм е създаден от запада, за да направят мръсно на Русия. Час по скоро трябва да унищожим тази държава и да станем част от Русия.

47

Анонимен

преди 2 години

Кучетата си лаят, кервана си върви и вече сме във фаза 5 на пъкления план. Те си знаят за какво им пиша.

46

Анонимен

преди 2 години

Путин и Западняците бързо изгладиха различията...

45

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да се сравняваме с някой и да гледаме постоянно статистики? На различните географски ширини вирусите се развиват по различен начин. Един грип прекаран на топло и на -10 градуса навън не протича еднакво. И всеки организъм по различен начин реагира.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Не само Путин. И болсонаро го хванаха в мрежите си лошите западняци. Цел: да принудят българите да се ваксинират!" Всички срещу свръхумните и свръхкрасиви български антиваксъри :))))))

43

Анонимен

преди 2 години

О чакайте, не само лична карта, и акт за раждане няма да се издава без сертификат.

42

Анонимен

преди 2 години

Нормално е, не, ами е задължително, при епидемии и пандемия да се да ти затваря не просто магазините и училищата, а всичко. За овладяване на разпространението. Шарка в миналото, огнищата на Ебола в Африка последните години и т.н. Слава богу, нещата при нас утихват.