59

ваксаджия

преди 2 години

Не е само Дания е така. И Холандия и Норвегия и Ирландия и Австрия..... Всички, които ги хвалиха медиите че с локдауни и драстични мерки били спряли разпространението на ковид. И повечето от които при това с 80-90% ваксинирани. И квкво стана сега? А шведските епидемиолози ги предупреждаваха, че така само отлагат нещата.Аз си забих иглата само заради привилегиите и сертификата. Както взех навремето партийна книжка по същите причини. Щото съм от тарикатите.

58

до 60

преди 2 години

добре че тая шепа са ти виновни

57

Анонимен

преди 2 години

Във всички ваксинирани държави, шепа антиваксъри саботират и тероризират обществото, и пълнят болниците.

56

славянин

преди 2 години

Юначните масово набодени победителки на заразата капят една по една като гнили круши!

55

Анонимен

преди 2 години

Докато един нефелен тест (който дори не е измислен и предназначен за ковид 19) продължава да бъде и диагноза, и присъда, и последна инстанция, и докато около него се върти и медицината, и икономиката никога - НИКОГА - няма да се прекрати този абсурд. Всяка година, във всяка държава 2-3 пъти- когато преминават стандартните, традиционни вируси, на които доскоро викаме просто грип, и които този проклет PCR тест улавя - ще избухват "вълните" и ще побъркват хората с локдауни, "мерки" и прочие фашизми

54

Янко Антивакс

преди 2 години

Тъпоъгълните игленици до вчера слушаха фарматроловете да тръбят: "В цивилизованите и ваксинирани държави на запад забравиха що е Ковид". Днес ги залъгват с приказки от рода на: "Дания 87 % ваксинирани-вчера само един починал от Ковид". Мигар същия брой починали на ден го нямаше в Дания и Швеция миналата година, когато още нямаше ваксини? Можем ли да сравним спортуващите и слаби скандинавци плюс перфектното им здравеопазване с нашенеца бай Добри който е 120 кг. и крадеца на пътеки Балтов?

53

Анонимен

преди 2 години

До 55 "Дания-вчера 1 починал." Е то и ние ако спрем да пишем починалите от катастрофи и кво ли не като починали от ковид, само за да се вземат кинти от здравната каса, и ние ще имаме един починал или пък николко!

52

Анонимен

преди 2 години

Дания-вчера 1 починал.

51

Анонимен

преди 2 години

В Швеция 87% над 12 години са ваксинирани. Въпроси? Вчера 2 починали.

50

Ха!!!!!

преди 2 години

Шведските лекари и учени им го казваха на датчаните това, ама те искаха потупване по рамото от фарма мафията, ЕС корумпираните и жалките медии.

49

Бгг

преди 2 години

А слепците продължават да твърдят (заблуждават ), че ваксините помагат. Но може да не са слепи , а добре платени. Хора мислете !!!

48

Анонимен

преди 2 години

Всеки шот с ваксина бустер е стрес за имунната система, все едно инфаркт. Да видим колко инфаркта ще издържат.

47

ДАНИЯ

преди 2 години

"85,9% ВАКСАНИ С ПОНЕ 2 ДОЗИ ВАКСИНА!!!" БЕЗ КОМИНТАР! ДВА МЕСЕЦА БЕЗ МАСКИ - И ПОСТАВЯТ НОВИ РЕКОРДИ! Реално МАСКИТЕ ПОМАГАТ ДОСТА, ДИСТАНЦИЯТА - СЪЩО. Ваксината предпазва за не повече от 4 месеца, но колко пъти може да издържи имунната ти система? И какъв е крайният ефект от многократно ваксиниране? Не е особено добър и не е безвредно.

46

Анонимен

преди 2 години

Любопитен съм на изборите във Франция какво ще стане догодина и дали пак ще изберат баболюбеца или Ерик.

45

И

преди 2 години

ИмА нещо гнило в Дания

44

До44

преди 2 години

Споко и те ще втасат скоро!Явно и там се е напълнило с"мангъропитеци"както се изрази един особено умИн ->***!:))))))

43

Анонимен

преди 2 години

До Бай ГаньоКаква е статистиката за смъртност в Дания по принцип? Щото за България знаем, че от ГОДИНИ е на челно място в света по смъртност. От ГОДИНИ, от времето когато само ветеринарните лекари знаеха какво са корона вирусите.

42

Анонимен

преди 2 години

Остана само един trol във форума, който под всяка статия пише едно и също по няколко пъти. Слуга на мафията. Добре, че си никой. Изпаднал некадърен неудачник.

41

Анонимен

преди 2 години

Германия, Австрия, Норвегия, а сега и Дания - чакаме другите. Какво става в Бенелюкс, Италия, Испания?

40

Анонимен

преди 2 години

"Топли горещи,бързо ги яжте"става въпрос за новите дози!