94

Анонимен

преди 2 години

Ваксина или ковид-това е въпросът.

93

Мдаа

преди 2 години

Според мен траен имунитет може да се получи само след -6 тата дозаВовек и веков

92

Янко Антивакс

преди 2 години

Насилственото включване в медицински експеримент е престъпление против човечеството, фашаги! Някои май напълно изгубиха връзка с реалността и почва под краката си!

91

Анонимен

преди 2 години

Аре и тея се върнаха към нормалното!

90

Анонимен

преди 2 години

Още от първата вълна хората не са се възстановили. От 1,5 години. От ухан също. 2 години.

89

До 98

преди 2 години

Той ковида от година и половина, обаче разболелите се не се оправяли с години хе хе. Ей, накрая и аз ще започна да вярвам, че ви слагат нещо по-така в тея ваксини. Просто от ден на ден все по-изтрещели ваксъри срещам.

88

До 98

преди 2 години

Ами щом е толкова страшно - ваксинирай се! На 12 тата доза може да си направиш абутурентски бал. Нали се сещаш... кой каза 1, 2, 3...

87

Анонимен

преди 2 години

В Китай 8 милионен град го тестваха за 3 дни заради 2 случая. И откриха още 4 случая. Друг град-11 милиона, го тестваха за 4 дни. Това се казва тестване. Това се казва статистика.

86

Анонимен

преди 2 години

Оказва се, че ковид инфекцията има 16 х по-висока смъртност от сезонния грип. А 1/3 от преболедувалите правят постковид -с месеци и години не се оправят . Това си е патент на ковида.

85

Анонимен

преди 2 години

Статистиката за смъртността се базира на милиони проследени. Бг статистика за нищо не става. Бройката регистрирани е нереално малка, защото народът се крие от тестване. Данните са от държави, които масово тестват.

84

Бацеви Билчо

преди 2 години

Нали затова е тоя форум,аз съм в Испания,друг в Канада,трети в Германия.Някои държави вървят напред с мерките и затова предполагаме какво ще стане в BG.Много българи ще се върнем,но ако в BG правят същите простотии като тук умира ни надеждата.Безусловен базов минимален доход е приет в Испания,бустера е закупен,колич.за 23-24г.са договорени,81%са ваксинирани от 12 нагоре,заразата пак я увеличават,с трета са всички над 65г.,остава само да щракнат капана като Италия и Австрия.

83

Шаши

преди 2 години

Има слухове, че ще има голям глад. Ваксините, дали не подобряват вкусовите качества? Затова ли ги правят на ГМО. Питам, защото трябва да се дъвче нещо.

82

Анонимен

преди 2 години

Хм, антиваксърите винаги могат да станат ваксъри и да се ваксинират. По-интересно обаче е обратното, мога ли да се отваксинирам, когато разбера, че съм се прецакал?

81

Анонимен

преди 2 години

Невъзможно, всички с 2ра доза са напълно защитени, това е фейк нюз!!!

80

Анонимен

преди 2 години

До Мангъропитек "след всяко боледуване по някой орган ще им се уврежда" --- хахаха, сладур! Викаш друго е да се боцнеш и наведнъж да получиш възпаление на всички органи - сърце, бъбреци, бял дроб, черен дроб... Да не говорим за тромбите, ама те дето се вика са бонус. А ако успееш да оживееш следва отслабването на имунитета.. по 5% на всеки 2 месеца! Доказано! Айде честито!

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Смъртността е 6%. Доказано е. Както е доказано, че 30% развиват тежка форма и имат нужда от хоспитализация." -- Смешкоооо, кой заблуждаваш бе??? Дори и в БГ по официални данни не е толкова! По официални данни имаме 650 000 заболели и 25 000 починали! Това няма и 5% смъртност! А да не говорим, че реално заболелите са поне 3 пъти по 650к! Аре чи.ба тр.ол ваксаджийски! Ходи си пий антикоагулантите, за да можеш и дгугата седмица да продължиш да тро.лиш за жълти стотинки!

78

Анонимен

преди 2 години

Айде на препаратите. Айде оФце, време е за доене. После идва и петата вълна. Еииии, честно не мога да повярвам "умно-красивите" какви деbили са. По-добре ***.ьо и "неграмотен" отколкото предател и про брюкселско-американска шма.тка

77

Анонимен

преди 2 години

Явно се задава вълната на ваксинираните. Лошото е, че сеят заразата не само помежду си, но заразяват и невинни. Време е да се преосмисли зеления сертификат и да се забрани на ваксинираните да пътуват и посещават обществени места. Това да си бъде превилегия на чистокръвните.

76

Шаши

преди 2 години

Днес към 15ч. минавам пункта на Орлов мост в метрото. Наредили се и чакат иглата. Навели глави и очите им, като палачинки. Много мъка имаше в един мъж. Все едно имаше погребение.

75

Анонимен

преди 2 години

Смъртността е 6%. Доказано е. Както е доказано, че 30% развиват тежка форма и имат нужда от хоспитализация.