24

Анонимен

преди 2 години

А как донесе титлата на Сити в 94 мин в последния мач от сезон 2011/12 ... да видиш Фъргюсън отчаян - безценнооо !!! Велик обрат от 0:2 до 3:2 ... Агуеро,Енри и Ван Перси са ми любимците !! Дано спре и си гледа здравето човека (@)

23

Анонимен

преди 2 години

Поредният рядък случай след ваксинацията...

22

Анонимен

преди 2 години

До Последни Новини Във Our World in Data, това е когато в гугъл напишеш covid vaccine statistics, данните са че в Белгия са 74,5% - 8,61 млн. ваксинираните към момента.

21

Анонимен

преди 2 години

Натоварванията са нечовешки, пак че повечето доживяват да се пенсионират . вижте им календара- Лега, Шампионска, лига шампионска, Купата ня Краля, Национални отбори, седмица почивка , Лига, Лига , шампионска, Супер купа на Европа , някое турнирче, приятелски мачове ..... И в "свободното" време по 4-6 часа тренировки . Такова нещо преди 30 години нямаше.

20

Вики

преди 2 години

ваксиниран е

19

до 19

преди 2 години

не знам за 100%, но аз намирам статия Доклад на министъра им на здравеопазването, която е от преди 2 седмици, където пише 40% ваксната в Белгия, но те са 70% от болните по болниците:https://vrt.be/vrtnws/en/2021/10/30/70-of-hospitalised-covid-patients-are-vaccinated-but-the-vacci/така, че не е напълно фалшива новина!

18

Специалист

преди 2 години

Ей, ***. Откъде си изсмука тези данни за Белгия. Такива като тебе трябва да бъдат съдени.

17

Последни Новини

преди 2 години

в Белгия едва 40% са Ваксинирани, но 100% от КОВИД болните в Болниците са Ваксинирани!

16

Анонимен

преди 2 години

Убоден е, нали? Всички под конвеир като ***, щото ФИФА иска реките от евраци да не спират. Вчера четох статия за графена във ваксините. Не вярвам умишлено да слагат вещества, които да навредят, но вярвам, че и "учените" не са наясно какво могат да предизвикат съставките. И съответно как да ги антидотират при нужда. Затова всеки трябва да е свободен да прецени за себе си иска ли да го бодат или не ще, без да се страхува от рестрикции.

15

Муахаха

преди 2 години

Той и Ериксен не беше КОВИД-Ваксиниран!

14

Натовеца

преди 2 години

Нека позная от ваксинката нали !

13

Анонимен

преди 2 години

Само един пример ще дам един чичка тренира чисто ни ковид нищо не го лови а в залата познавам момчета по на 20 химици скапани им бял черен дроб всичко и всички с пневмония и ковид

12

Несбъднат футболист!

преди 2 години

Навремето в Спортното училище в Пловдив бях много запален по футбола и постоянно играех, мислех си за такава кариера, въпреки че бях ученолюбив ученик! Дойде 11-ти клас и родителите ми ми заявиха: Слушай, дотук с футбола! Или захващаш сериозна професия и няма да ни посрамиш, или няма въобще да учиш и от вкъщи няма да мръднеш, избирай! Е, послушах ги, кандидатствах "Право" в СУ, приеха ме, завърших с много добър успех! Дълги години юрисконсулт и тъй...

11

Анонимен

преди 2 години

Така е като не се е ваксинирал ковид не прощава, бързо да отиде да се ваксинира за да спаси кариерата си.

10

Анонимен

преди 2 години

Айде стига моля едно време футболистите не са тренирали и е нямало натоварване сега всичко взема химия за да може да тича тя натоварва сърцето

9

Анонимен

преди 2 години

Едно време като не те биваше в учението - ставаш я певец, я футболист, я нещо от този сорт.

8

Анонимен

преди 2 години

Дано да се оправи този изтъкнат ваксър, макар, че агитираше хората да се бодат.

7

фергюсън

преди 2 години

Невероятен футболист е . Шапка му свалям , но здравето е пред вси4ко друго !

6

Анонимен

преди 2 години

Ми ***, бе! Защо са ни неграмотни хора?! Аз грамотен футболист не съм виждал....и няма и да видя!

5

Анонимен

преди 2 години

Проблема на Агуеро, е като проблема на Ериксен. И съвпада с една кампания/истерия!