47

инж. Кръстев

преди 2 години

Причинно следствената връзка е защо живеем и работи в ежедневен стрес. Затова и населението пие, и се дрогира, за огромна жалост.

46

Анонимен

преди 2 години

Аз съм бивш пушач но като се прибера на почивка в Бъгария всеки ден изпушвам по една качествена пура вечер с чаша Метакса на двора. Само в България мога да си позволя това, не че не мога да си купя пура на запад, но няма къде да я изпуша без да ми тръшкат демонстративно прозорци и врати и да ме гледат накриво.

45

не на мен

преди 2 години

В Гърция,Кипър и Холандия пушат много повече от нас!В другите европейски държави-също!Не разбирам защо измисляте тези "статистики"!?

44

anonimen

преди 2 години

da mersi za komplimenta nesto drugo koeto ne znaeem

43

Анонимен

преди 2 години

Пушачите са 28% само защото не са броили електронните цигари, вейповете, наргилетата, пуретите и т.н.

42

Popо

преди 2 години

Цигарите убиват! Отказах ги отдавна и не бих ги пропушил отново. Най-неприятни са жените пушачи. Който ги е измислил и популяризирал е виновен за преждевременната смърт на милиарди.Така че, откажете ги,лесно е!

41

Анонимен

преди 2 години

С две думи пушам като комини.

40

Анонимен

преди 2 години

И после Радев ви бил виновен,че *** като мухи..

39

Анонимен

преди 2 години

...и освен това умираме най-много от Ковид в ЕС!

38

Fuck off cunts

преди 2 години

Тези статистики във фес.бг си ги донагласят както си поискат. Жалки *** наричащи се журналисти.

37

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз пуша по около 70-80 цигари без филтър всекидневно. Нямам никакви проблеми с белите дробове. Пуша от 16 годишен. На ден изпивам по литър алкохол(винаги смесен с минерална вода). Ям чесън . Пия Витамин Ц. Обичам живота и природата. Чувствам се Дете!

36

Пурата на Люински

преди 2 години

Като ви е вреден тютюна, пушете трева.И утре още сутринта да отивате да се ваксинирате, зелените кошари работят и събота и неделя, само овце да има.

35

Анонимен

преди 2 години

Там, където работя преди доста години имаше много пушачи в моята група - 10 пушачи от 15 човека. Сега от 5 години няма пушачи - всичките 10 отказаха цигарите.

34

Цццц...

преди 2 години

Ей, не може коментари без тия т.ъ.пи ваксини. Не може да наричаш ваксина онова, което не дава имунитет. А пушенето идва от хората около тебе. Щеш не щеш, вдишваш дима и се тро.виш. Поне 60% са, само излезте в центъра и вижте кафенетата. Който иска да се ваксинира, който иска да пуши.

33

Анонимен

преди 2 години

когато започнете да ми ги купувате ще ми държите сметка колко пуша.

32

Първата цигара

преди 2 години

Беше Фемина, първият пакет беше Кент за 1.80, но пропуших редовно с Марлборо, Ротманс и Дънхил. В Москва минах на БТ и Ядран.

31

Анонимен

преди 2 години

За това има и най голяма смъртност. Повечето мъже пият като смоци, повечето са пушачи. Жените масово пушат ... резултата е налице. Първо място по инфаркт и инсулт. Много кафе , което опъва нервната система до край, без да имате нужда от него. В Сащ има цели градове забранили кофеина.

30

Колко са

преди 2 години

Мъжете в България, ако 37.6% от тях са пушачи и 28.7% от цялото население също, плюс 20.7% от жените.

29

Анонимен

преди 2 години

Още един показател, защо Андрешко е най-беден, болен и безотговорен.

28

Съчинения

преди 2 години

До Анонимен Явно писарушката е на центова заплатка и не е бил из Европата. Дими пустата ,та пушек се вдига ,ама българите били такива ,онокива .То затова този пасквил е и анонимен