11

Сюлейман паша

преди 2 години

И *** от години оплюват Запада и чакат с нетьрпение края му,но той незнайно защо не настьпва и не настьпва.В сьщото време изцяло ползват благата на пропадналия Запад вьв всички области на живота...Та така и с ***...овците...Още от Вазово време очакват ,че ,,Туркия ке падне",но тя от ден на ден се преврьща в регионална, европейска, световна сила!!!!Неблагодарна,злобна и завистлива ра...я!

10

anonimen

преди 2 години

sled nova godina potuva ,gasi lampata sushto i 3ti iat sviat ikonomiceski.

9

Елке, Елке..смятай

преди 2 години

това е вицът на деня. те от няколко години само очкват, най-вероятно е да има истинска революция там, а не растеж. Нямат ресурси, а ресурсите са скъпи, следователно или работят за без пари или умират от глад... те са в спиралата в която няма излизане

8

sofeto

преди 2 години

"Очакването" е храна за глупаците!

7

Анонимен

преди 2 години

Незнам за техния икономически растеж, но икономическия им падеж е гарантиран и се случва от 3-4 години, по сериозно последната година. Примерно в момента минималната им работна заплата е по ниска от тази в България, около 280 евро.

6

Анонимен

преди 2 години

Средната заплата в Турция е 750 долара, а средната пенсия 400 , а бяха и по-високи, но лирата се обезцени последните 2-3 години.

5

Анонимен

преди 2 години

В Турция бензина е 1.30 за литър, а в Радева България е 2.45 при сходни заплати.

4

Анонимен

преди 2 години

Литата не стана ли 1 стотинка вече? Или догодина ще се изравни със стотинката?

3

Nqkoi

преди 2 години

Да и инфлация 20%! Не ни занимавайте с пропагандата на Ердоган

2

Анонимен

преди 2 години

Ходил съм в Демиркьой в Турция и наистина уж малък град, но със забележителен пазар, инфраструктура...няма разбит път! Абе 100000 пъти по-напред от нас...

1

Злобчи

преди 2 години

Тия ще ни завладеят, турците са 100 милиона и са агресивни ислямисти, искат жизнено пространство, мечтата им е да си върнат Балканите, да изколят християните и да насилват бели момичета тия роми анадолски. Да им изсъхнат ръцете на западняците, които дадоха толкова много земя на турците.