538

Анонимен

преди 2 години

Кацата е планирал да взриви жилището на Кунчев и да обвини антиваксърите. Така мислят да се измъкнат от неприятната ситуация.

537

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

ТЪРСИ СЕ КУНЧЕВ - ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ ИСКАМЕ КУНЧЕВ - САМО НА НЕГО ВЯРВАМЕ

536

Анонимен

преди 2 години

Е, поне вече стана ясно къде е Кунчев - поел е към големите открити простори на виртуалната реалност. Тоест - в Мета е.

535

Анонимен

преди 2 години

Тоя като лекар какво е лекувал и какво е специализирал? Че нещо не ми се види специалист - с толкоз болести хронични. Ако е жив де. Понеже и това не е много ясно още.

534

Аз

преди 2 години

Между другото на 12.10.21 обяхива, че се е самоизолирал заради ковид симптоми. Повече от месец няма сили да пусне един пост в нета и да разсее спекулациите за състоянието си. Смятай колко "леко" го е изкарал с двете му ваксини. Едва е прескочил трапа при положение, че за него е имало ТОП лечение, до което обикновените хора достъп НЯМАТ. Това само доказва, че ваксините са гола вода и най-голямо значение има здравословния живот и общото физическо състояние, а неговото, на "лекаря", е било плачевно

533

Анонимен

преди 2 години

Всъщност три са вариентоти: 1. Починал е и това се крие поне до изборите, да пробутат повече инжекции на наивните; 2. Той е в много тежко състояние и затова не говори и няма видео с него, за което пак се мълчи по същана причина. Вече е ясно, че и набодените не само са заразни, но и боледуват, някои - тежко и си отиват от тоя свят, ама ако има още някой наивитет - да се излови; 3. Има един основен закон на пропагандата - сам създаваш слухове, които после лесно можеш сам да обориш.

532

Аз

преди 2 години

Щом е с хипертония, диабет и ритъмни нарушения смятай какъв лекар е тоя. Той за себе си не знае как да се грижи, пък какво да говорим за хората. Поредната пионка, която изпълнява нечии поръчки. Аман от такива "професионалисти". Затова мряхме като мухи и преди пандемията и бяхме номер 1 по смъртност в света.

531

сал

преди 2 години

лъже тоя. Едвам са го спасили

530

Анонимен

преди 2 години

И Баце няма да се застъпи за тебе, Кунчев, да знаеш, престъпнико!

529

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, когато на народа му кипне лаййното, никой политик няма да те спаси! Скрий се и не се показвай никога повече по телевизията, за да не си изпатиш и то справедливо!

528

Анонимен

преди 2 години

Лъжец. Изкара миокардит поради поставена 3-та доза.

527

Анонимен

преди 2 години

Дано се оправи човека..............и без ковид има 100 болести............диабета е лоша работа!!!

526

До 132

преди 2 години

" Българите са проклети..." Щом народът не се поддава на тази лъжовна и опасна за здравето и живота пропаганда, значи българите не са никак глупави, ***,дoлeн, бeзpoден пpocтak

525

Анонимен

преди 2 години

Кунчев ,ако ще изкарвам всяка година "леко " коронавируса по един месец в болница значи е...........л съм ти и ваксините!Леко го изкарват неваксинираните като мене 3 дена хрема ,5 лв за носни кърпички,аспиринче,чайче и един лимон. За тебе сигурно са потрошили 100 бона народна пара и са ти пратили екип от 20 човека да те обслужва.Аман от предатели на България.

524

Анонимен

преди 2 години

Много болести има Ангел Кунчев...................ужас!!!!

523

Анонимен

преди 2 години

Да пусне една снимка с наградата за лекар на годината.

522

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, ти си национален престъпник, за затвора!

521

Анонимен

преди 2 години

как ли се чувста кунчо болен вкъщи като чете днешната статия на бай Шиле който казва още време ще има ръст на починалите от ковид може би както ние всеки ден

520

Пенсионер

преди 2 години

Както се казва цитирам "На моята възраст - карам 63 години, диагнози - хипертония, диабет, ритъмни нарушения" ПРОПУСКА проблеми с простата и импотентност от които масово страдат мъжете в България на тази възраст.

519

Анонимен

преди 2 години

след изборите ще кажат кунчо заради твоите ваксини и сертификати взе на хората хляба а за да си запазиш хляба ваксинката ти взе здравето