138

Случаен минувач

преди 2 години

С едно допълнение обаче: Поразиите които ще направи, преди да бъде изфъчкан - въобще няма да са смешни! Напротив, ще засегнат всички нас!

137

Време за промяна

преди 2 години

Нещо ми подсказва, че Слави и сценаристите му и този път ще се опитат да провалят съставянето на правителство. Някой да е чул какво мислят да правят след изборите? Какво ще поискат за да подкрепят коалиционно правителство? Пълно мълчание. Как ви звучи една червена линия, която Тошко ще обяви след изборите: Ще подкрепим само ако .......(нещо неприемливо за ПП и ДБ). И като нищо пак няма да се състави правителство. Ако искате да има редовно правителство след изборите не гласувайте за ИТН.

136

АнонимеН

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НЯМА РЕАЛНО И 100 ХИЛЯДИ ГЛАСА И ТЕ СА СЪС 50 ХИЛЯДИ НА ВАСИЛ БОЖКОВАТА ОТКАЗАЛА СЕ ПАРТИЯ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО!!! АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА РУМЕН РАДЕВ И КИРО МЕНТАТА ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 100 ХИЛЯДИ ГЛАСА ЩЕ СЕ ЗНАЕ ТОЧНО С КОЛКО СА ФАЛШИФИЦИРАЛИ ИЗБОРИТЕ РУМЕН РАДЕВ И СЪУЧАСТНИЦИТЕ МУ!

135

Киро и Асен

преди 2 години

Продължаваме разрухата. Промяната

134

Анонимен

преди 2 години

Изборите приключиха. Машините са за парлама.

133

Анонимен

преди 2 години

Малиии, историята до сега многократно е показвала, че ГЕОБ получават реално повече проценти от сочените в проучването, а ДБ и ИТН или ПП са с по-високи проценти заради вота в чужбина, който не се отчита от соьиолозите. Има вероятност БСП да не е в тройката

132

Анонимен

преди 2 години

То и на предишните ИТН бяха на 10 процента зад герб пък видяхме какво стана

131

Тия от БСП-то

преди 2 години

са еДати острите. Румбата им краде гласове с кирчо и кокорчо, а те ще гласуват за него. ПретаковАни са отвсякъде.

130

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ сам си го начука: ако БиБи беше съобразителен и милеещ за рожбата си човек, щеше да отстъпи настрана и да си избере заместник още преди месец. Партията нямаше да остане в изолация, а щеше да приобщи ВМРО, ИТН или Възраждане, част от ДБ и с тези съюзници плюс агите щеше да набере около 110-115 депутати. По-нататък е ясно - фасулска трудност. Боце излезе за пореден път алчен за власт и с тая своя мания за пореден път ще потопи ГЕРБ. И ще загуби мин.430 хил.гласа от администрацията.

129

Гредоред

преди 2 години

Ако ГЕРБ спечелят отново, а Възраждане влязат в парламента ще призная с наведена глава, че материала е лош!

128

Анонимен

преди 2 години

Герб+ПП пак става правителство , по интересно , ако някой може да сметне кой колко мандата взема .

127

Анонимен

преди 2 години

Който гласува за ГРОБ в гроб да се озове.

126

Малко за политика

преди 2 години

До Даскала: Не е важно на кое място ще бъдат ГЕРБ. Важното е, че няма да могат да направят правителство. Няма патерици вече, нямааа. Бойко ще изпрати пак някой да получи и да върне мандата - това ще може да направи. И ще го видим пак на посещение в Горно Нанадолнище да прави политически коментари.

125

Даскала

преди 2 години

Как пък ГЕРБ пак първи?Лъжат като дърти ромки!

124

Анонимен

преди 2 години

Герб никога повече няма да бъде на власт, разбере го! А който гласува за Герб гласува на практика против съставяне на правителство. За да има правителсто гласовете за Герб трябва да намелеят.

123

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 145: Недей да се пенявиш толкова. До изборите остават по-малко от два дена. Потрай и сам ще се убедиш, че резултатите няма да се различават много от прогнозните. Процент нагоре, процент надолу .... Нищо ново.

122

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 137: Как ги виждаме ИТН и БСП в коалиция? Съвсем не е задължително да има коалиция между ПП, БСП, ИТН и ДБ. Важното е да подкрепят правителство, което да осъществява ясно договорени политики. БСП предлагаше подкрепа за такова правителство и по време на 45-то и по време на 46-то НС. Слави и сценаристите му бяха тези, които провалиха съставянето на правителство тогава, и затова сега слизат на четвърто място.

121

ИТпростН

преди 2 години

76% искат да им е зле

120

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ победа!!! Само жени искаме за президент и за премиер. Да се приеме ИК незабавно. И заплаттите да замръзнат завинаги, че да не вземем случайно да срутим държавата.

119

Анонимен

преди 2 години

Не протесните партии , а ИТН направиха така че герб да водят и вдигат процента. после кажете че Славиту не работи с герб