52

Анонимен

преди 2 години

Хора да не би да са се ваксинирали на ужким за да получат зелен сертификат понеже е задължителен почти на всякъде. Те като си знаят че не могат да излязат на глава с лидерите в либералната демокрация и си траят и масово си фалшифицират яко хи хи.

51

Анонимен

преди 2 години

До r3volvr3, ами ти я се виж само колко си разумен като ти гледам ника, но когато фактите говорят и боговете мълчат.

50

Ь

преди 2 години

От какъв зор наболите се гледат в паницата на отказалите да влеят нещо с неустановен успех и последици. Нали са ваксинирани? Всеки решава за себе си

49

Анонимен

преди 2 години

Тези *** не подлежат на убеждаване . Локдаун и точка!

48

Малко история

преди 2 години

Испанският грип след 1вата световна е донесен от американски войници. Заболяването започва след масово ваксиниране на същите войници. САЩ и Великобритания крият това, но когато техните войници започват да сеят заразата в Испания, вестниците там надуват тръбата. Разбира се вие го знаете точно заради това като испански грип, но всички вирусолози знаят истината. Това е грипът, който разнасят ваксинираните американски войници. И колкото повече ваксини са слагани, толкова повече е беснял грипът.

47

r3v0lv3r

преди 2 години

Глупости, може да убедиш с факти разумен човек, но не и религиозен фанатик и антиваксър.

46

А сега

преди 2 години

Обеснете на нашите пишман медици че ваксината не трябва да е задължителна Когато им обеснявате говорете бавно защото трудно схващат какво им се казва

45

Анонимен

преди 2 години

Много ме забавляват ваксите, дето си мислят че като ни нарекат га ньоци и обяват, че ни се смеел някой това щяло да ни мотивира да се ваксаме! Ако бяхме на 3 год в яслата можеше и да успее, но не сме. Имаме си глави на раменете и мислим с тях, а не с бълвочите и реалитита от телевизора. И в прав текст ви казваме, няма да си сложим това дето го наричате ваксина. Обявете ни за новите евреи ако искате. Вкарайте ни в концлагер. Каквото искате правете. Няма да се подчиним на фашисткия ви абсурд.

44

Анонимен

преди 2 години

Дори и един пациент да умре след ваксинация, лекарят се превръща в убиец. Ми някои лекари не искат да са убийци. И такива има.

43

.

преди 2 години

Аз съм на 37 години и прекарсх 12 дни в болница от тоя "грип" и ако не беше едно лекарство , което лркува детски ревматизъм да ми свали имунната система , която направи цитокинова буря и запопнада атакува сибствените ми клетки миже би нямаше да пиша днес , много философии , много мнения , ваксината си е решение за всеки , аз за себе си вече знам , манипулирането може да бъде и в двете посоки , мислете за здравето си , това няма нищо общо с никакъв грип ! Много упорит и агресивен вирус.

42

Iv

преди 2 години

Браво, Петя! Най-накрая някой да нарече Германия с официалното и име ФРГ. Ама червените ще ти се цупят :)

41

В.

преди 2 години

Робърт Кух е филиал на немското МЗ, на немския Кунчев. Не носят никаква отговорност пред обществото за безперспективните си мерки поради което по казионните медии (всички са такива) нагнетяват напрежение и страх.

40

Анонимен

преди 2 години

Най-голямото малоумие - масово инжектиране по време на пандемия. Но нали бизнесът трябва да върви. Какво значение има, че инжекцията е с още неизследвани последици, че на много хора носи повече вреди, от колкото ползи, че това инжектиране води до изменения в самия вирус и модификация.

39

до 40

преди 2 години

До Анонимен.... Няма партия, която да милее за здравето и благоденствието ти! В политиката участват само лица с конкретни намерения. Доказано във вековете. А. Константинов. Ако "политическото" намерение беше да те опазят, щеше да ядеш чиста храна, да дишаш чист въздух и да получаваш в масовия вариант идеални суми за живот- по- високи от тези на политиците. Защото ги е грижа. Та така!

38

АМА

преди 2 години

Що си мислите, че ваксинираният е умен. Напротив! Манипулируем е! Много. Малко приказки от телевизора и е готов. Веднага. Няма умуване, изчакване, съпоставяне, ем... да им имам ума!

37

Анонимен

преди 2 години

До умният разбра Ти не си умен, ако думата "политическо" ти се струва като някаква "тайна" дума за нерационално решение.

36

умният разбра

преди 2 години

Щом нещо е "политически решено", работата е кристално ясна. За мислещите/ неваксинираните/, разбира се. Останалите да се спасяват.

35

Анонимен

преди 2 години

Досега не съм боледува Ла двете години, само лека температура един ден. Досега три дози трябваше да имам.

34

Анонимен

преди 2 години

34 ти си за лудницата! Който е глупав и се поддава на манипулации си е негов проблем че не може да мисли, да искаш да те задължават е по-зле. Никой няма право да принуждава никого. Ваксина вече стана *** дума.

33

eg

преди 2 години

До 34Ходи да си вземеш бустера, че нещо ти изфиряса мозъка