42

Василев

преди 2 години

България става един концлагер със здравен фашизъм, по-лошо и по-страшно от комунизма, защото хората ще бъдат обречени на дългове, на глад и оцеляване, а икономическото робство е най-страшно и те прави най-зависим и лесно контролеруем,и като прибавим всекидневния страх работата е отчайваща, до като при комунизма преследваха и имаше извращения , ако някой каже срещу властта, но хората си го знаеха и си разправяха вицове един на друг!Добре дошли в Новият по-добър свят!!!Агент Нейтън Барнс!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Радеф у лево. Дебелия г.з на Деса малко да отънее.

40

Анонимен

преди 2 години

Ще отида да пусна за Баце. Шапкаря трябва да бъде наказан.

39

Анонимен

преди 2 години

Пред мене една възрастна жена нещо се обърка и не знаеше какво да натисне и тоя от комисията и вика каквото и да натиснеш все тая, флашката с резултата ни я дадоха още снощи?! Аз исках да гласувам за ИТН но като чух това се отказах и не гласувах (((

38

до БАНКЯНСКИ НИШШ

преди 2 години

Лaпай чypkaта на Бойко за спомен! Ха-ха-ха!

37

Василев

преди 2 години

Население , от което на 90% са некадърни и неможещи , но алчни и с големи претенции, на 80% неграмотни, само 10 % горе-долу вършат някаква работа , но и те са алчни и долни, и само 1% е читаво, как си мислите , че ще просперира и ще модернизира държавата!!!Агент Кейти Бейкър!ЦРУ!

36

Словянин

преди 2 години

Костадинов и никой друг.

35

Анонимен

преди 2 години

За гъби.

34

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

33

Анонимен

преди 2 години

Да избирами ги, гласуваме зада има после кого да пицуваме.Май вече който е да е на власт една задна част ще е от нас. Всички предизборно ни обещават ама, от къде ще дойдат парите мълчат като риби. Като няма икономика, корупция, крадене и усвояване идва ред на данъците.

32

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезна тоя, който разправяше, че щял да казва кой е по-успешен премиер от Борисов в последните 90 години? Уж било "очевидно", че Борисов бил слаб премиер, пък нещо има затруднения да каже, кои са били по-добрите от него. Защо така?

31

Василев

преди 2 години

Какво значение има за кого гласуваш, след като всички български политици са купени , или са участвали или участват в някакви схеми за рекет и комисионни,бордове на държавни фирми,или са зависими от корпоративни интереси на големите фирми!Икономика, която е зависима от еврофондове ,кредити и чужди инвестиции, как си представяш, че ти селянино прос.т , ще нареждаш пъзела и ще задаваш дневния ред на обществото!След като си направиха къщички за гости няма да гласувам за никой!Агент Брамбишър!ЦРУ!

30

Диана

преди 2 години

До до ДИАНА Сигурно имаш в предвид "белите якички"! И да идват, ще си отидат! Няма място за такива в бъдещето!...

29

Диана

преди 2 години

До Анонимен169 Ти сигурно си потвърдил избора си преди да решиш да го промениш...Обади се в ЦИК и попитай какво можеш да направиш...Потърси телефонът с Гоогъл...Но според мен, сам Бог ти е показал да не гласуваш така..Помисли си!..Не и за Радев, разбира се...НО...Твоя работа!

28

Анонимен

преди 2 години

До БАНКЯНСКИ НИШШ "заплатите се повишаваха... намене нищо не се повиши.." А ти какво работиш, да разберем защо си такъв уникален случай?

27

Анонимен

преди 2 години

Карадайъ изпитва затруднения с вота. Вкарва изкарва картата в шах е.

26

Диана

преди 2 години

До Анонимен152 Борисов няма вълшебна пръчица да оправи всичко , което надроби БСП с прехода си. Важното е, че при Борисов тръгнахме напред - и заплатите се повишаваха и животът се разшава..Децата имат много повече перспективи пред себе си от когато и да било след 1989г.! Преди борбата беше да напълниш хладилника, Борисов го дори до възможности да отидеш на почивка в чужбина...Не е идеален, не е и политичен, но е държавник, добър държавник и наистина в момента няма кой да се сравнява с него

25

Анонимен

преди 2 години

Почнаха манипулацията, не позволяват да се гласува за ДБ не можело да се връща назад и не ми дадоха да гласувам за ДБ и Христо Иванов! Какво да правим къде да се обадим Радев ще открадне гласовете ни????

24

До пияница мистик

преди 2 години

За съжаление, задно с ГРОП и ДПС трябва да си заминат и всички като теб, за да построим нова България - пишещи се уж антикомунисти, а всъщност най-големите комунисти след 10 Ноември 89-та. Узурпирали целия бизнес, мачкащи и задушаващи всяка свободна инициатива, която конкурира техните фирми, крали от държавата милиарди и разполагали с ресурсите й като с бащиния. Не, не, не. Затвори, конфискации, запори, и осветляване на мародерските деяния на тази гнусна клика, покривани от клоакните им медии.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152 "Че какво му е успешното на Борисов ?" Значи няма да ти е трудно да ми посочиш множество лица, които са били по-успешен премиер от Борисов през последните 90 години. Кажи ги кои са.