10

:)

преди 2 години

Да благодарим на Слави и на Радев. Сега заради тях Турция ще има още повече гласове за да участва в политиката на нашата страна. Историята ще запомни продажниците.

9

CriticusMagnus

преди 2 години

Дали били българи или не - кой може да каже... Върху паспорта им пише ли "Република България" - спираме темата! Ти с какво си повече от тях? Всеки има право на глас... какъвто и да е етноса му - виж конституцията чл.6 ал.2

8

пожелание

преди 2 години

Който е българин ,а не може да говори български език ,да няма право на глас !!

7

Анонимен

преди 2 години

Да, впрегнат и в Турция, и във Велико Търново, старата ни столица. Хммм.

6

Анонимен

преди 2 години

Защо и докога държава извън ЕС ислямска ще ни влияе ние не сме вилает.Скоро ще станат повече от нас българите какво правим?

5

Анонимен

преди 2 години

Това го направи фигуранта Радев, който измени Изборния кодекс да има неограничен брой секции в чужбина. Всичко което иде от Радев е вмирисано.

4

баба мара

преди 2 години

няма българи в султаната а турски граждани с бълг документи не трябва да имаизб секции техните гласове отиват за една етническа корпорация не желаемтехните гласове да ни определят бъдещето

3

Анонимен

преди 2 години

Електората на Шишито впрегнат ...

2

Константин Матеев

преди 2 години

Какво неоценима помощ! Приема се с благодарност. Е, не е сигурно, че там знаят, че техен водещ кандидат е ударен по закона Магнитски на база долнопробни доноси от лицето Прокопиев и кръга около него, успял да се внедри успешно по върховете на американската администрация!

1

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли какво става? Няма никакво значение кой е на власт в Турция. Всички провеждат една и съща политика на вмешателство във вътрешните работи на България.