65

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев бе?

64

Слагат

преди 2 години

минуси и обиждат на Алековия герой, като напишеш, ЧЕ ВСИЧКИ ПОЧИНАЛИ В БОЛНИЦА ГИ БРОЯТ КАТО КОВИД!? Обаче е така. в конкретния случай се вдигна шум заради възрастта на момчето. А останалите, а възрастните с многото си болести? А сбъркания "протокол за лечение"? Схема, никаква конспирация не е, а схема за мангизи.

63

Анонимен

преди 2 години

"Преди време правиха проучване колко хора от починалите С Ковид-19 са починали ОТ Ковид-19 и се оказаха 95%." - хахаха ... И на теб ли ти плащат да лъжеш хората или го правиш безплатно? Виж ако беше написал, че 95% от хората, които ги водят, че са починали ОТ Ковид реално са починали просто С Ковид, тогава можеше и да ти повярва някой. Познавам една главна мед.сестра в Ковид отделение. На въпроса "вярно ли е, че е пълно отделението" отговори "да" и намигна усмихвайки се. Правете си сметка...

62

Анонимен

преди 2 години

Преди време правиха проучване колко хора от починалите С Ковид-19 са починали ОТ Ковид-19 и се оказаха 95%. Другите 5% са си починали от друго заболяване, но са били заразени.

61

tonyt

преди 2 години

ВИЦ: Правят аутопсия на млад мъж. Накрая патологът се обръща към асистента си и му казва, Пиши го почина л от ковид 19,, Асистентът отвръща,, Докторе ами огнестрелните рани? Доктора,, Пиши ги съпътстващи заболявания,,

60

Анонимен

преди 2 години

До АманАбе ***.Кой ти говори за теста на влизане в болница.Въпроса е че веднъж записан с положителен тест от каквото и да умреш все с ковид го пишат.И така бройката на починали скача в небесата.

59

В.

преди 2 години

Ами такива са инструкциите от централата на ФазерБалонтек. Броят само неваксинирани с Ковид. Другите минават метър. Все пак 30 милиарда са добра сума за корумпиране на всички правителства, МЗ, медици и журналисти взети заедно

58

K

преди 2 години

Знам за още 3 такова случая от сравнително близкото ми обкръжение.

57

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо е новина това, при положение, че е така отначало. Такива са и препоръките на СЗО от самото начало - ако умреш в рамките на няколко месеца, имайки позитивен тест, най-официално влизаш в статиските с жертви на CoViD. Дори да си се удавил, обесил или да са те застреляли. И така е в цял свят.

56

Мухаха

преди 2 години

То да беше само този. .... Докторите вече десето чекмедже пълнят покрай тая далавера с ковида от оплаквания колко им е тежко и вписвания на всички които минат покрай тях като болни от коронавирус. А скоро държавата ще ги захрани още като дойде новата изпросена субсидия от Евросъюза за " борба " с КОВИД 19 .

55

Анонимен

преди 2 години

Всички са така. Защо няма аутопсии ?! ***

54

Erick USB

преди 2 години

Защо не го кажат по тв-то !!?? Защото са платени само да ни натискат за ваксини и манипулират

53

Аман

преди 2 години

Всяка бройка от ковид е заплатена

52

Дъи пак

преди 2 години

То нормално многото починали да ги смятат от ковид,все пак пари се взимат от това и Най-важното плашат се хората с това

51

Бай Вълчо

преди 2 години

Момчето е прието в болницата с травми несъвместими с живота. За секунда си го представих, мъчещ се да поеме последна глътка въздух...И се намира там , някакъв/някаква с престилка да му навира PCR тест, вместо да му окаже адекватна медицинска помощ, за прибере парите по *овид пътеката.. Бас държа, че ако се поразровят, ще видят, че са предписали антибиотици.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 - "От началото на измислената евросубсидирана ковид пандемия няма починали от други болести а само от ковид." Има ,как да няма .Ваксинираните заболели от Ковид и починали ,ги пишат от придружаващи заболявания ,не от Ковид .Иначе ще е много лоша реклама за ваксините ,което е политнекоректно :)))))

49

Анонимен

преди 2 години

Вписали са го с вируса за да вземат някой лев повече тия продажници. Така приемат и хора в болниците без да е необходимо за да се вдига бройката. Всичкото извънредно плащане за този вирус трябва да се прекрати и лекарите трябва да си вършат работата, а не да са стимулирани да записват повече заразени.

48

Натовеца

преди 2 години

Вчера един изяден от акула също почина от ковид и после акулата също умряла от ковид !

47

.

преди 2 години

Хайде сега едно хубаво разследване, колко такива случай има в статистиката за последните два месеца.

46

Анонимен

преди 2 години

Търгашите в бели престилки винаги пишат ковид, дори при отрицателен тест, за да точат касата. Публична тайна!