129

корона маняк

преди 2 години

Страшния корона вирус - мори ни яко, покосява наред. Страхуваме се и отиваме да се бодем!

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139 "с други думи от болниците ни нищо не става. влезеш ли, и си труп." Мне. С други думи, ако чакаш до последния момент, и положението ти се е усложнило максимално, влезеш ли в болница с Ковид и си неваксиниран в повечето случаи е твърде късно да ти се помогне.

127

Анонимен

преди 2 години

Първи по смъртност от ковид в Европа, втори в света , но дишаме във врата на Перу, скоро ще ги бием. Българи, юнаци! Пишете си тук глупости, колкото си искате , че вирус няма, отровни ваксини, пЛандемия , лъжливи статистики, злобейте на гърба на болен човек- Кунчев , така може би не виждате колко сме трагичи!

126

Реалист

преди 2 години

Манипулацията с процента на ваксинираните продължава. Не може да слагаш в числителя само ваксинираните в България, без ваксинираните в чужбина, а в знаменателя да слагаш всички, както живеещите в България, така и живеещите в чужбина

125

Анонимен

преди 2 години

До 124Ходи целувай ръка на дона от банкя...

124

Анонимен

преди 2 години

До ???А може би, защото са по-малко живите на тази възраст.

123

Анонимен

преди 2 години

Голям страх тресе неваксинираните ! От една страна изпитват панически страх да не ги връхлети вируса, защото се вижда че неваксинираните все по-често умиpат, а от друга страна ги гони шубето от тежки странични реакции от ваксините, които са много редки!

122

Анонимен

преди 2 години

Ами да, затова днес пръскат, та таман след десетина дни, като минат изборите и балотажа, да започнат да се увеличават.

121

Анонимен

преди 2 години

с други думи от болниците ни нищо не става. влезеш ли, и си труп.

120

Анонимен

преди 2 години

тоест. с и без ваксиниране, здравната ни система и болници..***

119

Анонимен

преди 2 години

Еми и днеска няма да се боцна.

118

Ваксиниран

преди 2 години

Най много се ваксинират застрашените с придружаващи заболявания и слаба имунна система и въпреки въпреки това много по рядко гушват цветята!

117

до 120

преди 2 години

//Процента заразени спада сериозно,но делът на ваксинираните все е около 15%.При все,че имаме толкова малко ваксинирани.// ....стари опорки пич. Ваксинирани и неваксинирани без да са бокедували са съизмерими, 1,8 милиона с ваксина и 2,1 милиона без ваксина и не боледували. 2,4 милиона са го карали и тях не ги пишат че боледуват. Та при това положение смятай 92% умрели не ваксинирани към 8% ваксинирани.

116

Боц

преди 2 години

Голям страх тресе ваксинираните ! От една страна изпитват панически страх да не ги връхлети вируса, защото се вижда че ваксините не пазят много, а от друга страна ги гони шубето от тежки странични реакции от ваксините които стават все повече и повече !

115

ДДРОнег

преди 2 години

Заразените спадат, но в болниците и особено в интензивните отделения все още броят е висок !!!___Както и броят на починалите, така че още е рано да се радваме ... А възрастните и рисковите групи задължително да се ваксинират, ако искат поне 50% от тях да оцелеят !!!

114

Анонимен

преди 2 години

//До Ваксиниран95% от неваксинираните също оздравяват//. ....*** го кажи на починалите 184 не ваксинирани днес. ........ Tи го кажи на ваксания КунчеФ.

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 Предизборно очаквам бройката на хоспитализираните да стане отрицателна. Няма невъзможни неща, щом другарите от ДС Кремъл решат нещо.

112

Анонимен

преди 2 години

dnes.bg графиката за хоспитализираните нещо не ви е наред.Ама то кой ли ти гледа :)

111

Анонимен

преди 2 години

Все се твърди, че малко сме били ваксинирани. Много е възможно да е обратното и да сме сред най-ваксинираните. Примерно 1,6 милиона ваксинирани в България и 2,4 милиона ваксинирани в чужбина и ето ти 4 милиона ваксинирани от 6,9 милиона население, което е 58% ваксинирани от всички български граждани. С може би не сме 6,9 милиона, а 5,9 милиона и процента е по-висок.

110

Анонимен

преди 2 години

Вече няма смисъл човек да отваря медиите и да пуска тв едно и също,знаеш какво ще чуеш без да пускаш медиите. Нещо за инфлацията,галопиращите цени няма ли да пуснете,за да обсъдим?